Egészséges

Kép
Életmód

Nem zsírból, hanem izomból fogysz, ha elköveted ezt az 5 hibát!

Hiába mutat kevesebbet a mérleg, sem a ruháidba nem fogsz könnyebben beleférni, sem a tükörképed nem fog jobban tetszeni, és egészségesebben sem fogod magad érezni, ha nem zsírból, hanem izomból fogysz.

Kép
Életmód

Az orvosok egyetértenek: Ebből kellene sokkal többet enned a bélrendszered egészségéért

Fehérjére nem csupán az izmoknak van szüksége, az emésztésben is fontos szerepet játszik.

Kép
Életmód

Hivatalos! Ez 2024 leghatékonyabb táplálkozási trendje, amivel leolvasnak rólad a kilók

Neked is lelkiismeretfurdalásod van, ha fogyókúra alatt néha bűnözöl egy kicsit? Nem kell, hogy az legyen! Erről szól az új táplálkozási trend!

Kép
Promóciók

EcoFriend a zöld választás

Az Ecofamily vásárlói már tudják, hogy tartósan alacsony árakkal találkozhatnak az üzleteikben, valamint a környezettudatosság és az egészségmegőrzés kiemelt helyet foglalnak el az üzletlánc kínálatában.

Kép
Életmód

20 étel, ami hatásos a puffadás ellen: jótékony hatással vannak a belekre és megelőzik a székrekedést

Egyes ételek és italok segíthetnek csökkenteni a puffadást és enyhíteni a gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket. A puffadás csökkentését elősegítő élelmiszerek között szerepelnek különböző zöldségek, gyümölcsök és teljes kiőrlésű gabonák. Mutatjuk, pontosan melyek ezek!

Kép
Életmód

Az orvosok állítják: A táplálékkiegészítők helyett ebből a szupertápanyagból kellene többet enned, ami még a rák ellen is felveszi a harcot

Te tudod, hogy mi az a szulforafán és milyen betegségek előzhetők meg vele? Ezentúl tuti, hogy több olyan zöldséget fogsz fogyasztani, amiben megtalálható!

Kép
Életmód

8 szokás, aminek segítségével évtizedekkel is tovább élhetsz: egymástól függetlenül is hatásosak!

Egy 2023-as tanulmány szerint nyolc egészséges életmódbeli szokás létezik, amelyek akár évtizedekkel is meghosszabbíthatják az életünket. A szerzők szerint azok, akik középkorukra felveszik ezeket a szokásokat, jelentősen tovább élhetnek, mint azok, akik nem.

Kép
Életmód

Két népszerű reggeli ital, ami a szakértők szerint lassítja a fogyást és puffadást okoz

Sokan el sem tudják ezen reggeli italok nélkül képzelni a napjukat, pedig az emésztés szempontjából nem éppen ők a legjobbak.

Kép
Életmód

7 tipp, hogyan táplálkozz idén egészségesebben: ezeket érdemes szem előtt tartanod

Leszögezhetjük rögtön, hogy az egészséges táplálkozás egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik!

Kép
Promóciók

5+1 tipp, hogy télen is gyönyörű és egészséges legyen a hajad

Bő egy hónap, és búcsút intünk a télnek! Azonban most jön a leghidegebb időszak, ami elkerülhetetlenül más hajápolási rutinnal jár, ezért összegyűjtöttünk 5+1 tippet, amelyek segítenek legyőzni a zord körülményeket, valamint frissen, egészségesen és hidratáltan tartani a tincseket az egész szezonban!

Kép
Életmód

Hogyan add le futással az ünnepek alatt felkúszott kilókat? 6 szuper hasznos tippet mutatunk!

Noha számtalan egészségügyi előnye és sok egyéb jó oka van a futásnak, sokan csupán azért választják, mert kifejezett céljuk leadni a fölös kilókat, s e végtelenül egyszerű mozgásforma hatékony segítségnek tűnik.

Kép
Életmód

Az orvosok egyetértenek: Ez a legegészségebb zsírfajta, ami reggelire fogyasztva még az anyagcserét is begyorsítja

Ebben az ételben nagyon sok egészséges zsír található, ezért érdemes rendszeresen fogyasztani belőle reggelire!

Kép
Életmód

Az 5 legjobb étel, amit vacsorára ehetsz: este 6 után is nyugodtan fogyaszthatod

Az ünnepek után sokáig úgy érezhetjük, hogy nem is tudunk nagy evésekre gondolni, és az újév is sokaknak új lendületet ad egy diéta vagy fogyókúra belekezdésébe. A legnehezebb talán az, hogy rutin legyen az új szokásból, ezért mutatunk pár ételt, melyeket fogyasztva nem kell lemondanod a vacsoráról!

Kép
Életmód

A gyomrod könyörögve kéri! 6 meglepő étel, amiből a szakemberek szerint sokkal, de sokkal többet kellene ennünk

Ha a gyomor-bél traktus beszélni tudna, azt mondaná: az vagy, amit megeszel. Legalábbis ami a benne található mikroorganizmusok felépítését illeti!

Kép
Szépség

Tudtad? 8+1 rossz szokás, ami iszonyatosan károsítja a hajadat

J.Lo minden hónapban vágat a hajából. Ez lenne az ideális? Hogyan kell jól kifésülni a hajadat? Hány fokon vasalhatod? Most kiderül!

Kép
Életmód

7 újévi fogadalom az egészségedért, amit nem lesz nehéz betartani: garantált a sikerélmény!

Felejtsd el a „Jövőre végre lefogyok 10 kilót" és a „Mostantól hetente 4-szer egy órát fogok edzeni" típusú újévi fogadalmakat, amiket jó eséllyel nem fogsz tudni betartani! Mutatjuk, miket érdemes ezek helyett megfogadni, hogy valóban egészségesebb, fittebb legyen 2024 – és nem csak januárban.

Kép
Életmód

7 tápláló reggeli, ami felpörgeti az anyagcserédet és az elmédet is: ezeket fogyaszd gyakran!

Örülsz, ha a kávédat sikerül meginnod a reggeli rohanásban? Pedig, ha rendszeresen kihagyod a nap első étkezését, azzal nemcsak a pluszkilóknak adsz plusz esélyt, hanem az agyadat is lassíthatod.

Kép
Promóciók

Milyen edzőtermi kiegészítőket és tápanyagokat válasszak?

Manapság egyre többen választják a rendszeres erőnléti edzést, hogy gondoskodjanak fittségükről és megjelenésükről. Ahogy ez a fajta tevékenység egyre népszerűbbé válik, úgy nő az igény a konditerembe járók számára kifejlesztett tápanyagok és kiegészítők iránt is. A megfelelő termékek kiválasztása azonban megterhelő lehet, ezért érdemes néhány alapvető szabályt és tényt ismerni a témában.

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Életmód

Az orvosok egyetértenek: 30 év felett mindenkinek kellene legalább ezt a táplálékkiegészítőt szednie, ha mást nem is

Táplálkozástudományi szakemberek egységes véleménye szerint mindenkinek, aki elmúlt már 30, legalább ezt az egyféle étrend-kiegészítőt mindenképp érdemes napi szinten fogyasztani az egészséges anyagcsere érdekében!

Kép
Életmód

A táplálkozási szakértők egyetértenek: a zöldségfajta, amelynek fogyasztását azonnal abba kellene hagynod, ha a fogyás a célod

Máris megtudhatod, miért érdemes kerülni ezt a zöldségfélét!

Kép
Életmód

Egy étrend-kiegészítő, amit az egészségügyi szakértők könyörögnek, hogy sose használj, mert pusztítást okoz a testedben

Tönkreteszi az anyagcserét, és számos további káros mellékhatása is van ennek az étrend-kiegészítőnek a szakemberek szerint!

Kép
Életmód

7 étel, ami lelassítja az öregedést: az agyműködésre és a bőrre is csodás hatással bírnak

Az elfogyasztott ételek hatással vannak a testi, mentális egészségünkre, a közérzetünkre és a testsúlyunkra is. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan táplálékot, amelyek segítenek bennünket fitten, fiatalon tartani, javítják a memóriát és a bőrünket is megszépítik.

Kép
Életmód

Hihetetlen, de ha ezeket a zöldségeket fogyasztod, extra gyorsan lefogyhatsz

Fogyni szeretnél pár kilót vagy nemrég kiderült, hogy inzulinrezisztenciád van? Akkor ezt az összeállítást neked készítettük!

Kép
Életmód

8 étel, ami csökkenti a koleszterinszintet és jót tesz szíved egészségének: az étcsokoládé is segíthet!

A szívbetegség vezető halálok a világon, de megfelelő étkezési szokásokkal csökkenthető a koleszterinszint és javítható a véráramban lévő zsírok mennyisége. A magas koleszterinszint – különösen a „rossz” LDL – ugyanis összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Az alacsony „jó” HDL-koleszterin és a magas trigliceridszint szintén összefügg a fokozott kockázattal.

Kép
Szépség

A szuperfényes, hidratált haj a legnagyobb trendőrület jelenleg a stílusos nők körében- így érheted el te is a ragyogó hatást!

Ami a hajtrendeket illeti, egyetlen örökérvényű szabályt biztosan ki lehet jelenteni: az egészséges hajnál nincs szebb, ha pedig még fényesen is pompázik, akkor abba egy mesterfodrász sem tud belekötni 2023-ban!

Előző oldal
Következő oldal