Az orvosok egyetértenek: 30 év felett mindenkinek kellene legalább ezt a táplálékkiegészítőt szednie, ha mást nem is

Az orvosok egyetértenek: 30 év felett mindenkinek kellene legalább ezt a táplálékkiegészítőt szednie, ha mást nem is
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Táplálkozástudományi szakemberek egységes véleménye szerint mindenkinek, aki elmúlt már 30, legalább ezt az egyféle étrend-kiegészítőt mindenképp érdemes napi szinten fogyasztani az egészséges anyagcsere érdekében!

Az emberi szervezet nagyon okos, olajozott gépezetként működik, azonban amilyen összetett, annyira érzékeny is, főleg egy bizonyos kor után. Amennyiben rendellenesség lép fel, bármilyen okból kifolyólag, és felborul a belső egyensúly, akkor azt egyből jelzi is számunkra, és bizony vannak olyan testi funkciók, amikre jóval azelőtt érdemes komolyabb figyelmet fordítani, mielőtt még jelzést kapnánk arról, hogy valami nem stimmel. Ilyen például az egészséges emésztés, és a kiegyensúlyozott anyagcsere is.
A mindennapos energiaszintnek ugyanis ezek a fő mozgató rugói, és nem lehet a törődést elég korán elkezdeni, hiszen a legújabb kutatások szerint már 30 éves kor felett lassulhat a tápanyagok felszívódása, és ahogy lassul az anyagcsere működése, úgy könnyebben szaladnak fel a nem kívánt plusz kilók is. Sőt, a külsőleg is szemmel látható súlygyarapodás mellett, számos további, a szemnek láthatatlan, mégis komoly kockázattal járhat, amennyiben az anyagcsere ritmusa kibillen a megszokott működésből, ezért a szakértők szerint ha mást nem is, ennek a étrend-kiegészítőnek a szedését nem szabad elsunnyogni.

30 felett kötelező lenne mindenkinek ez a táplálékkiegészítő!

Ez a bűvös vegyület a Q10 koenzim, ami fokozott szerepet játszik az energiaszint szabályozásában, így szorosan hatással van az anyagcsere folyamatokra is. Az emberi szervezet természetes módon 25-30 éves korig képes előállítani, ezt követően azonban nagyon fontos pótolni, hiszen számos további előnyös hatása is van az egészség megőrzése szempontjából, valamint a hiánya olyan betegségekkel hozható összefüggésbe, mint a szív- és érrendszeri problémák, a legyengült immunrendszer, vagy épp a rendszeres fogíny- és szájbetegségek, de a magas vérnyomás kialakulásáért is felelőssé tehető.
Szerencsére, az élelmiszeripar és a tudomány fejlődésének köszönhetően van megoldás, így csupán egy kis mindennapos odafigyeléssel felpörgethető az anyagcsere, amivel megőrizhető a test vitalitása, és a szervezet egészsége. Tudatos táplálkozással pedig természetes módon is pótolható, leginkább bizonyos halakból, lazacból, szardíniából, továbbá és a belsőségek, mint a máj és a szív is tartalmazza, de a búzacsíra fogyasztása is előnyös a Q10 koenzim. Az étrend-kiegészítőket gyártó cégek palettáján azonban széles választékban találhatunk kapszulát, tablettát, vagy akár por formájú változatot is, sőt, előnyeit már a kozmetikai ipar is felfedezte, így a legtöbb ránctalanító készítmény is tartalmazza ezt az értékes vegyületet. Szóval a 30 felett Q10-re fel!

Nature’s Finest, Golden Q10, 3 540 Ft - itt!Finom ízű porított ital a kellemes fogyasztás érdekében védi a sejteket az öregedéstől és hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez.

Nature’s Finest, Golden Q10, 3 540 Ft - itt!

Finom ízű porított ital a kellemes fogyasztás érdekében védi a sejteket az öregedéstől és hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez.

Most pedig íme 3 vitamin, amivel viszont érdemes vigyázni, mert hajhullást okozhat!

Galéria / 3 kép

3 vitamin, ami hajhullást okoz

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?