Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága
Forrás: Christian Vierig/Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A boldogság nem egy elérhetetlen álomkép, ám nem is adja olyan könnyen magát! Viszont egy kis odafigyeléssel viszonylag könnyen beépítheted az életedbe, mondjuk is hogyan teheted meg mindezt!

A cikk támogatója az Adrienne Feller

Sokan, sokféleképpen gondolkodunk a boldogság fogalmáról, és míg valakit a kézzel fogható, néha már zavarba ejtően drága dolgok tesznek boldoggá, addig másokat az élmények, a lelki töltődés, vagy olyan mindennapi apróságok, mint a saját apró célok elérése, egy jó beszélgetés, egy kellemes séta, vagy éppen pár finom falat olyan emberek társaságában, akik mellett önazonosak lehetünk.

Valójában azonban ez az egyszerre felemelő és hihetetlen mértékben feltöltő érzés nem a körülményektől függ, egészen pontosan nem egy olyan dolog, ami percre pontosan akkor következik be, amikor te eléred azt a bizonyos magadban kitűzött célt vagy szintet, a boldogság ugyanis egész egyszerűen egy készség, amit egy kis időbefektetéssel könnyen ki is tudsz alakítani magadban. Manapság egyre többen hisznek abban, hogy a boldogság aktív gyakorlással bizony elérhető, úgy mint a testedzés, ahol a kitartó munka meghozza a várt izmokban, leadott kilókban és fittségben mérhető gyümölcsét. Szóval boldog szeretnél lenni? Sablonosan hangzik, de tegyél érte! Hogyan?

Íme 6 szokás, amire a világ legboldogabb női jó ideje esküsznek és amiket te is viszonylag gyorsan be tudsz építeni a mindennapjaidba!

1. Nemet mondanak olyan dolgokra, amelyek nem okoznak nekik örömet

Mind a magánéletben, mind a munkában vannak olyan helyzetek, hogy aszerint cselekszünk, amit szerintünk elvárnak tőlünk és nem úgy, ahogy az nekünk a legjobb, pontosan azért, hogy ne okozzunk senkinek sem csalódást, na meg sokakat frusztrál, ha nemet kell mondaniuk bármire is. Nos, a legboldogabb nők úgy vannak ezzel, hogy a saját igényeiket veszik az első helyre és udvariasan visszautasítanak minden olyan eseményt vagy szívességet, amit csak kötelezettségből vállalnának el, ezt pedig úgy teszik meg, hogy közben egy pillanatra sem érzik rosszul magukat. Ha folyamatosan olyan dolgokat csinálsz, amiket nem szeretnél, kezdd el gyakorolni a nemet mondás művészetét és figyeld meg, hogy ezek a saját magadnak nyert szabad órák mennyit dobnak a boldogságszinteden. Természetesen az "igen"-t sem kell kitörölnöd a szótáradból, csupán olyan dolgokra bólints rá, amik téged is az egészséges és megfelelő módon tudnak tölteni.

2. Előtérbe helyezik az egészségüket

Nem kell fitneszrajongónak vagy megszállott egészségmániásnak lenned ahhoz, hogy boldog legyél, de a testmozgás és a tápanyagokban gazdag ételek elkerülhetetlenek a vágyott harmónia eléréséhez. A balansz tehát nagyon fontos, éppen ezért fontos időt szánnod a mozgásra, és beépítened az életedbe olyan táplálkozási szokásokat, amik támogatnak a jó közérzet felé vezető úton. Természetesen felesleges a görcsösen a percre pontosan megszabott edzéstervek és a saláták szigorú menetrendje szerint élned, inkább azt mondjuk, hogy kezdj el ráhangolódni a testedre és az elmédre, hallgass rá, és tégy úgy, edd azt, amit te jónak érzel. Hidd el a szervezeted is elkezd ráállni erre az útra, és onnantól fogva szinte láthatatlanul is vezetni fog téged a megfelelő irányba.

Kép
forrás: Karolina Grabowska/Pexels

3. Komolyan veszik az én-időt!

Adj 7 napot magadnak, ami csak rólad szól! Készen állsz, hogy megtapasztald önmagad legjobb formáját, és hosszú távon fenntartható szokásokat alakíts ki az életedben? Ha igen, az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkák közös életmódváltó programját, a Teljesség Hetét neked találták ki! Az április 5-én induló Teljesség Hetét azok számára hozták létre, akik önmaguk legjobb formáját keresik. A hét napon át tartó, otthon kényelméből elérhető életmódváltó program során a két márka alapítója és közösségformálója, Feller Adrienne osztja meg napi leveleiben azokat a tapasztalatokat, amelyek segítenek természetes módon kapcsolódni önmagunkhoz, a lelki békénkhez, rejtett erőforrásainkhoz és fokozatosan áttérni egy kiegyensúlyozottabb életre. Ebben a 100%-ban természetes alapanyagú Panarom és Adrienne Feller termékek segítenek. Ez az ingyenesen elérhető, május 5-ig bármikor elkezdhető hét nap nem követel tőled teljes elköteleződést, de segít abban, hogy olyan szokásokba kóstolj bele, amelyekért hosszú távon hálás leszel önmagadnak. Csatlakozz április 5. és május 5. között a Teljesség Hete programhoz ITT, iratkozz fel a oldalon található a hírlevélre, amellyel nemcsak Feller Adrienne személyes életvezetési tanácsait ismerheted meg, hanem 10% kedvezménnyel próbálhatod ki a Panarom és az ADRIENNE FELLER életmódváltó csomagjait, emellett pedig egy heti nyereményjátékban is részt vehetsz, amelyben értékes termékcsomagokat sorsolnak ki!

Még több információ érdekel a Teljesség Hetéről? IDE kattintva megtalálod!
forrás: Adrienne Feller
Még több információ érdekel a Teljesség Hetéről? IDE kattintva megtalálod!

4. Nem gondolják túl és nem vesznek magukra mindent

Könnyen lehet, hogy te is kaptad már azon magadat, hogy olyan gondolatok járnak a fejedben, minthogy valaki haragszik-e rád, esetleg hajlamos vagy túlelemezni dolgokat, nos ez esetben érdemes méregtelenítened a gondolataidat. A különféle kutatások szerint az önmarcangolás és felesleges kattogás hosszú távon szorongáshoz és depresszióhoz vezethet. Szóval ne pazarold a drága idődet arra, hogy olyan elméletek gyártasz, amik igazából nem is léteznek. Próbáld meg a számodra negatív dolgokban is megtalálni a bennük lévő realitást. Valaki beszólt a boltban? Rossz napja van! Írtál egy barátodnak és bár elolvasta, de válasz nélkül hagyta az üzenetedet? Szimplán csak elfoglalt. Adj más fényt a dolgoknak és ne kínozd magad szükségtelen szívfájdalmakkal. Kinek jó az, nem?

5. Szembenéznek a problémáikkal

A kényelmetlen beszélgetéseket és a nehéz helyzeteket talán könnyebb a szőnyeg alá söpörni, mint megbirkózni velük, de a legboldogabb nők nem riadnak vissza attól, hogy szembenézzenek problémáikkal. Tudják azt, hogy felesleges lenne elfutni előle, és az egyébként sem egy felnőtt megoldás, inkább beleállnak az adott helyzetbe, ott és akkor, korrekt módon foglalkoznak a problémával, majd a megoldás után elégedetten távoznak a helyzetből és nem foglalkoznak többet vele. Tudni kell időben lezárni egy negatív szituációt, hiszen senkit sem épít az, ha indokolatlanul sok ideig benne marad.

6. Nem versenyeznek senkivel, csak önmagukkal

A legfontosabb, hogy a boldog nők nem hasonlítják magukat másokhoz és nem versenyeznek senki mással. Nem akarnak megfelelni irreális szépségideáloknak, csak arra törekednek, hogy jobbak legyenek, mint amilyenek tegnap voltak. Ahelyett, hogy versenyeznének a körülöttük lévő nőkkel, sikereiket inspirációként használják fel, és hálásak mindazért, amit elértek. Vedd észre, hogy milyen nagyszerű ember vagy, és bízz abban, hogy minden egyes nap tudsz tenni magadért és a boldogságodért, hiszen önmagaddal kell mindig a legnagyobb csatákat megvívnod, és ha ez sikerült, akkor egy olyan kincs birtokosa leszel, ami felbecsülhetetlen értékkel bír az élet minden egyes területén.

Tudd meg galériánkból, hogyan élnek a világ legboldogabb országainak lakói, hogy ezentúl te is vidámabb és gondtalanabb lehess a hétköznapokban!

Galéria / 4 kép

4 szokás, ami miatt a skandinávok a legboldogabb emberek a világon

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

7 betegség, amit az arcod jelezhet: többek, mint apró bőrhibák, súlyos gondra is utalhatnak!

A szem a lélek tükre – az arcunk, hajunk állapota pedig az az egészségünké. Bár nyilván nem így szól a mondás, mégis rengeteg igazság van benne. Ugyanis az a bőrünk, hajunk, szinte azonnal jelez, ha nincs valami rendben a szervezetünkkel. Eláruljuk, ezek az elváltozások pontosan mit jelentenek.

Kép
Sztárok

Zseniális fotók! Jennifer Lopez kutyahasonmásától elolvadt az internet

Erre nincsenek szavak! Most tartották az első Pet-gálát, ahová a kutyák a sztárok MET-gálás ruháiban érkeztek!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek gazdagságot és szerencsét hoz a májusi telihold: rájuk nagyon pozitívan hat a virághold!

A májusi teliholdat az asztrológiában virágholdnak is nevezik. Tudd meg, miért!

Kép
Életmód

Az asztrológia szerint ezen a napon válik valóra a legtöbb álom: ekkor van a tízmilliószoros nap, ekkor van itt az ideje a manifesztációnak!

Nemcsak egy ritka égbolti jelenség lesz látható 2024. május 23-án az égbolton! A virághold csak a ráadás, ugyanis ekkor van az év egyik tízmilliószoros napja.

Kép
Szépség

A vásárlók szerint ez a 2000 forint alatti termék 15 évvel fiatalabbá teszi őket

A szem alatti sötét karikákkal te is jó ideje tehetetlen vagy? Könnyen lehet, hogy itt a tuti megoldás a problémára!

Kép
Sztárok

Többször próbált öngyilkos lenni - 7 sötét titok Diana hercegnéről, ami csak a halála után derült ki

Még 27 évvel tragikus halála után is újabb és újabb meglepő információk törnek a felszínre, melyek teljesebb képet adnak a szeretett Diana hercegnéről.