NBA

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.

Kép
Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Janza Katával, a frissen Jászai Mari-díjas színésznővel beszélgettünk a Budapesti Operettszínházban hamarosan bemutatásra kerülő Carmen című musical kapcsán. A darabban játszott szerepének jelentőségén túl Frank Wildhornhoz, a világhírű zeneszerzőhöz való személyes kötődéséről, valamint arról is mesélt, hogy miként egészítik ki egymást a különböző szerepek a színpadon.

Kép
Sztárok

Ettől eláll a lélegzet! Ebben a mesebeli luxusingatlanban élt Gábor Zsazsa

Az ingatlan minden szegletéből árad az a bizonyos pompa, amiért Gábor Zsazsa és nővére, Magda annyira rajongott.

Kép
Életmód

Hallottál már a P-vitaminról? 7 egészségügyi előnye, amiről lehet, nem is tudtál!

A P-vitamin egy kifejezés, amelyet egykor a flavonoidoknak nevezett növényi vegyületek csoportjára használnak. Ezek a vegyületek azonban valójában nem vitaminok.

Kép
Életmód

8 tipp, hogy megelőzd az inzulinrezisztenciát, mielőtt felütné a fejét

2024-re egyes betegséges sajnos már teljesen mindennaposnak számítanak, és rengeteg embert érintenek. Ezek közül kiemelkednek azok a problémák, melyek leginkább a nők körében ismeretesek, hiszen összefüggésbe hozhatók a teherbeeséssel és egyes termékenységi problémákkal. Kis odafigyeléssel azonban sok esetben megelőzhetjük a gondokat, mielőtt azok felütnék a fejüket. Például ilyen az inzulinrezisztencia is.

Kép
Életmód

Hajhullás, zsíros bőr? 8 jellegzetes tünet, ami hormonzavarra utalhat

Sajnálatos módon rengeteg hölgyet érintenek a hormonzavarral kapcsolatos problémák, betegségek. Számtalan esetben nem is gondolnánk, hogy ilyen jellegű problémával küzdünk egészen addig, amíg nem kezdenek a kellemetlen tünetei jelentkezni. Hiszen a legtöbben akkor fordulnak orvoshoz, ha váratlan fogyást vagy hízást, esetleg krónikus fáradtságot tapasztalnak, vagy éppen azzal a problémával szembesülnek, hogy nem tudnak teherbe esni. Azonban sokszor a hajunk és a bőrünk már sokkal előbb is jelzi ezt a problémát. Mutatjuk, mely jelek utalhatnak arra, hogy bizony hormonzavarral küzdesz.

Kép
Életmód

Így hat az agyadra mindössze napi 6 perc olvasás: el sem hinnéd, mennyi jótékony hatása van

Az olvasás egy fantasztikus módszer arra, hogy pallérozzuk az elménket, hogy fejlesszük a szókincsünket, és minél tágabb, sokrétűbb tudásra tegyünk szert. Azonban ezentúl is számtalan pozitív hatása van, akár már napi 6 perc olvasásnak.

Kép
Életmód

4 közkedvelt étel, ami növelheti a demencia kockázatát: ezeket kerüld, amennyire csak tudod!

Fontos tudni, hogy az egészségtelen étkezés, illetve az ilyesfajta életmódhoz köthető életviteli szokások, bizony hajlamossá tehetnek az Alzheimer-kór kialakulására. Azonban egy újabb kutatás szerint vannak bizonyos ételek, melynek fogyasztása kifejezetten nagy kockázatot jelenthet.

Kép
Promóciók

Isztria rejtett kincsei - felfedezésre váró titkos helyek

Isztria, Horvátország egyik legszebb és Magyarországhoz közeli régiója, tengerpartjairól és gyönyörű tengerparti városairól sokak számára már jól ismert. Azonban belső területe igazi kincseket tartogat, amik még felfedezésre várnak. Ha az ember kicsit elkalandozik a tengerparttól, olyan varázslatos helyekre bukkanhat, ahol a történelem, a kultúra és a természet egyesül.

Kép
Életmód

A 9 legjobb vitamin stresszoldáshoz: ezeket érdemes kipróbálni, ha gyakran vagy feszült vagy alvásproblémákkal küzdesz

Az időnként jelentkező stressz elkerülhetetlen. A kezelés módja azonban meghatározhatja, hogy milyen hatással van a mentális és fizikai jóllétére. A tanulmányok során a krónikus stressznek, a stressz három típusának egyikének komoly következményei vannak. Összefüggésbe hozták az agy mikroszkopikus elváltozásaival, amelyek hasonlóak a depressziós emberek agyához. A kutatások azt is sugallják, hogy a krónikus stressznek biológiai és társadalmi következményei is lehetnek.

Kép
Életmód

5 szakma, amivel átlagon felül kereshetsz 2024-ben felsőfokú végzettség nélkül

Nyilvánvalóan nagy előny a munkaerőpiacon, ha rendelkezünk diplomával, főleg abban az esetben, ha magas fizetésre vagy pozícióra vágyunk. Azonban fontos tudni, hogy néhány munkaerőhiányban szenvedő ágazatban való elhelyezkedéssel, vagy éppen olyan területeken, ahol elegendő a középfokú, szakirányú végzettség, szintén diplomás bérekre tehetünk szert. Mutatjuk, mely szakmák azok, melyek akár középfokú végzettséggel is viszonylag magas keresetet nyújtanak.

Kép
Sztárok

Tévesen diagnosztizálták az orvosok Robin Williamst: boncolási jegyzőkönyvéből kiderült, hogy nem a Parkinson-kór miatt lett öngyilkos!

Robin Williamst depresszióval és Parkinson-kórral diagnosztizálták az orvosok, azonban halála után kiderült, hogy nagyot tévedtek! Mutatjuk mi áll a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!

Kép
Életmód

A 8 legszebb film házasságról, párkapcsolatról: elgondolkodtatnak, megnevettetnek és könnyekre fakasztanak

Filmek, amelyek különböző perspektívából közelítik meg a szerelem, a párkapcsolat és a házasság témáját, megmutatva ezeknek az érzelmi kötelékeknek a bonyolultságát, egyben a szépségét is. Csupa olyan alkotás, amin még napokkal később is gondolkodni fogsz és biztosan nem hagy érintetlenül.

Kép
Életmód

27 film az alvilágról és a bűnbandákról, amit egyszer látnod kell

Valós történeten alapuló maffiatörténet, vagy egyszerű alvilági fikció? A választék bőséges.

Kép
Életmód

10 dolog, amit nem tisztítunk rendszeresen, pedig nagyon is kellene!

A takarítási rutin mindenkinek hozzátartozik az otthoni feladatok listájához. Sok háztartás időről időre meghatározott ütemtervvel rendelkezik, hogy mit, mikor kell kitakarítani. Nem minden területet tisztítunk azonban rendszeresen és megfelelően, pedig igenis kellene. Te tudod, melyek azok a részek otthonodban, melyek takarítására kiemelt figyelmet kellene fordítanod, de valahogy mégsem kerül rájuk olyan sűrűn a sor?

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! A skandináv nők filléres stílustrükkjét te is könnyen lemásolhatod

A skandináv nők stílustippjeit minden szezonban megéri figyelmesen követni.

Kép
Sztárok

9 sztár, aki egy fiatalabb nőért hagyta el a párját

Leonardo DiCaprióval kapcsolatban köztudott, hogy a lassan ötvenedik évét taposó színész mindig kifejezetten fiatal, 25 év alatti párt választ maga mellé. Azonban más férfi sztárok körében sem ismeretlen a jelenség, hogy fiatalabb nőkre vetnek szemet, sőt biztos kapcsolatot vagy akár házasságot is felrúgnak miatta. Hogyan alakul a viszony, könnyű affér vagy hosszú távú kapcsolat lesz belőle? Utánajártunk a legnagyobb szakításoknak a sztárvilágban, amelyekben a korkülönbség is fontos szerepet játszott.

Kép
Életmód

12 étel, amiben sok a C-vitamin: 13 okunk is van rá, miért fogyassz belőlük rendszeresen!

Valljuk be, a téli időszak igencsak megviselheti a szervezetünket. Azonban fontos tudni, hogy megfelelő mennyiségű vitaminbevitel mellett, bizony könnyedén segíthet túllendülni ezen a kellemetlen évszakon. Az alábbiakban pedig azt is elmagyarázzuk, hogy miért olyan fontos a vitaminok rendszeres bevitele.

Kép
Életmód

Te is otthonról dolgozol? Akkor erről feltétlenül tudnod kell most azonnal!

Egyre népszerűbb a homeoffice, most már a munkáltatók is könnyebbségnek találják. Azonban azért, hogy hatékony legyen az otthoni munka, ki kell alakítanunk magunknak egy kis sarkot vagy egy szobát, ahol nem vonja el a figyelmünket semmi. Megmutatjuk, hogyan!

Kép
Sztárok

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Selma Blair csak úgy ragyog: Gyönyörű friss fotók készültek róla!

Selma Blair az utóbbi években sokat szenvedett, most azonban erősebb és szebb, mint valaha!

Kép
Életmód

20 étel, ami hatásos a puffadás ellen: jótékony hatással vannak a belekre és megelőzik a székrekedést

Egyes ételek és italok segíthetnek csökkenteni a puffadást és enyhíteni a gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket. A puffadás csökkentését elősegítő élelmiszerek között szerepelnek különböző zöldségek, gyümölcsök és teljes kiőrlésű gabonák. Mutatjuk, pontosan melyek ezek!

Kép
Sztárok

Aranyérkenőcs és popsikrém? Sandra Bullock szépségtrükkjeiből szemezgettünk

Sandra Bullock idén nyáron lesz 60 éves, azonban ennek semmiféle nyoma sincsen, hiszen a színésznő pontosan ugyanolyan gyönyörű, sugárzó szépség, mint 20 évvel ezelőtt. Ha alaposabban megfigyeljük az arcát, még az is feltűnhet, hogy szinte egy darab ránca sincs, sőt bőre kifejezetten kisimult és ragyogó, akárcsak fiatalabb korában. Az alábbiakban a színésznő szépségtitkaiból szemezgettünk.

Kép
Sztárok

Ebben a mesebeli otthonban neveli az ikreket Amal és George Clooney

Amal és George Clooney mesebeli otthonára nincsenek a szavak. A sztárpár nem sokkal az ikrek születése előtt vásárolta a lenyűgöző ingatlant, aminek minden részlete egy csoda!

Előző oldal
Következő oldal