9 sztár, aki egy fiatalabb nőért hagyta el a párját

9 sztár, aki egy fiatalabb nőért hagyta el a párját
Forrás: Getty Images / CSA Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Leonardo DiCaprióval kapcsolatban köztudott, hogy a lassan ötvenedik évét taposó színész mindig kifejezetten fiatal, 25 év alatti párt választ maga mellé. Azonban más férfi sztárok körében sem ismeretlen a jelenség, hogy fiatalabb nőkre vetnek szemet, sőt biztos kapcsolatot vagy akár házasságot is felrúgnak miatta. Hogyan alakul a viszony, könnyű affér vagy hosszú távú kapcsolat lesz belőle? Utánajártunk a legnagyobb szakításoknak a sztárvilágban, amelyekben a korkülönbség is fontos szerepet játszott.

Egy kapcsolat vége és a válás sosem könnyű, de az semmiképpen sem teszi egyszerűbbé, ha reflektorfényben történik. Pedig nem egy olyan történettel találkozhatunk a sztárok világából, amikor a vonzó és híres férfi beleszeret egy másik nőbe, aki ráadásul sokkal fiatalabb, mint a korábbi párja.

Tony Curtis

A sármos színész fiatalkorában igazi nőcsábász hírében állt. Első felesége, Janet Leigh 35 éves volt, amikor 1963-ban Curtis a 18 éves Christine Kaufmannért elhagyta. A kapcsolat nem tartott sokáig: 5 év után 1968-ban elváltak. A színész később Leslie Allennel házasodott össze, de házasságuk 1982-ben véget ért. Két ével később Curtis feleségül vette az akkor 21 éves Andrea Saviót. Felesége 29 éves korában, 1992-ben újabb válás következett, de a színész egy évvel később újra házas volt: Lisa Deutsch ügyvédnőt vette feleségül. Sajnos ez a házasság sem bizonyult túl hosszúnak, 10 hónap után elváltak, és az akkor 27 éves Jill Ann Vandenberg lett a színész utolsó felesége, aki 45 évvel volt fiatalabb nála. Ebben az esetben tényleg igaz volt a „míg a halál el nem választ” ígéret: kapcsolatuk 2010-ig, Curtis haláláig tartott.

Tony Curtis és első felesége, Janet Leigh
forrás: Getty Images / Archive Photos / Stringer
Tony Curtis és első felesége, Janet Leigh

Álomsztoriból nem mindig lesz happy end

Ryan Philippe az 1990-es évek végén az 54 és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron filmek révén vált igazán híressé, de neve Reese Witherspoon férjeként is ismerős lehet, akivel a Kegyetlen játékok című filmben ismerkedtek össze. Reese mindössze 23, Ryan pedig 25 éves volt, amikor összeházasodtak, és később két gyerekük született: egy kislány, Ava és egy fiú, Deacon. Bár azt hittük, ez a kapcsolat örökre tart majd, 2007-ben mégis válással végződött. Philippe A sereg nem enged című film forgatásán ismerkedett meg és jött össze Abbie Cornish színésznővel, aki 6 évvel volt fiatalabb korábbi feleségénél.

Tony Curtis és Ryan Philippe nem az egyedüliek a sorban. Ha kíváncsi vagy rá, mely sztárok választottak fiatalabb párt maguknak, mint az aktuális partnerük, nézd végig őket a galériában!

Galéria / 8 kép

7 sztár, aki egy fiatalabb nő miatt hagyta el a párját

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.