NBA

Kép
Életmód

Árulkodó jelek a tenyéren, amik betegségre utalhatnak: pajzsmirigyproblémát és daganatos betegséget is jelezhetnek

A testünk rengeteg jelzést küld számunkra nap mint nap. Jelez, ha éhesek vagyunk, ha fázunk, ha betegek vagyunk, ha valami rosszat ettünk, vagy éppen, ha alvásra van szükségünk. Azonban nemcsak a mindennapi szükségleteinkre figyelmeztet minket, hanem sokszor a komoly rendellenességekre is. Tudósok példának okáért komoly összefüggést találtak a tenyér elváltozásai és a daganatos betegségek között.

Kép
Életmód

Az 5 leggyakoribb tévhit a méregtelenítéssel kapcsolatban: a detox nem egyenlő a léböjtkúrával

Egyre nagyobb undorral kortyolgatjuk a kezdetben még finomnak hitt különböző zöld italokat. Óránként rohanunk a mosdóba. A koplalás miatt a szokásosnál ingerlékenyebbek és fáradékonyabbak vagyunk. Mindeközben pedig ott lebeg a szemünk előtt, hogy a méregtelenítéssel megtisztítjuk a szervezetünket. De vajon tényleg ennyi lenne a detox, és egyáltalán szükség van rá? Öntsünk tiszta vizet a pohárba, vagyis oszlassuk el a méregtelenítéssel kapcsolatos tévhiteket!

Kép
Promóciók

5+1 tipp, hogy télen is gyönyörű és egészséges legyen a hajad

Bő egy hónap, és búcsút intünk a télnek! Azonban most jön a leghidegebb időszak, ami elkerülhetetlenül más hajápolási rutinnal jár, ezért összegyűjtöttünk 5+1 tippet, amelyek segítenek legyőzni a zord körülményeket, valamint frissen, egészségesen és hidratáltan tartani a tincseket az egész szezonban!

Kép
Életmód

„Dögös nagymama vagyok és nem vagyok hajlandó a koromnak megfelelően öltözni”

Jennifer Lynn három gyerkes anya, nagymama, miközben dögös, negyvenes nő is. Van, akinek ez nem tetszik, őt azonban ez hidegen hagyja!

Kép
Sztárok

10 sztár, aki szívből gyűlöli a karácsonyt: azt is elárulták, hogy miért

A karácsony sokak számára az év legvarázslatosabb időszaka, hiszen ezekben a napokban a család és a barátok végre összegyűlnek, hogy együtt legyenek. Azonban nem mindenki gondol így a szeretet ünnepére...

Kép
Stílus

4 téli alapdarab, ami már nem lesz divatos a következő hónapokban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezek a téli alapdarabok nagyon jól tükrözik azt, hogy ebben a szezonban mely stílusirányzat uralja leginkább a trendeket!

Kép
Promóciók

Milyen edzőtermi kiegészítőket és tápanyagokat válasszak?

Manapság egyre többen választják a rendszeres erőnléti edzést, hogy gondoskodjanak fittségükről és megjelenésükről. Ahogy ez a fajta tevékenység egyre népszerűbbé válik, úgy nő az igény a konditerembe járók számára kifejlesztett tápanyagok és kiegészítők iránt is. A megfelelő termékek kiválasztása azonban megterhelő lehet, ezért érdemes néhány alapvető szabályt és tényt ismerni a témában.

Kép
Promóciók

Elfogadással és kiállással egy boldogabb világért - csatlakozol?

Neked mi jut eszedbe, ha a sokszínűség vagy az elfogadás szavakat hallod? Sokunk vágya, hogy egy elfogadóbb és a méltányosságot értéknek tekintő világban éljünk, mégis csak kevesen tesznek érte aktívan...

Kép
Stílus

10 trükk a stylistoktól, melyekkel optikailag hosszíthatod lábadat: nem csak a magassarkú megoldás!

A legtöbb nő hosszú, karcsú, formás lábakra vágyik, hiszen ez nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének, hanem roppant előnyös is. Azonban nem mindenkit áldott meg a sors kecses, hosszú lábbakkal, ám van egy szuper hírünk azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. Ugyanis az alábbiakban olyan tanácsokat hoztunk, melyek által sokkal hosszabbnak fog tűnni a lábad. Hidd el, megéri megfogadni!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kiegészítő 10 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé a téli szezonban

Ezeket a kiegészítőket biztosan imádni fogod a télen!

Kép
Sztárok

Nem minden a szájfeltöltés! 7 híres nő, aki vékony ajkakkal is meghódította a világot

Minden korszaknak megvan a maga szépségideálja, így természetesen a mostaninak is. Ez pedig nem más, mint a homokóra alkat, nagyobb fenék, dús mellek és vastag ajkak. Ezek a hírességek azonban kicsit sem dőltek be a tömeg nyomásának.

Kép
Stílus

1 perc stílus: 5 tél trendszín, amit már egy egyszerű kék farmerral is kipróbálhatsz

Ezeket a színeket vétek lenne kifelejteni a farmeros szettekből a téli szezonban!

Kép
Szépség

7+1 ok, ami miatt gyorsan zsírosodik a hajad: mutatjuk, mit tehetsz ellene!

A fejbőrünknek bizonyos mennyiségű olajat kell termelnie ahhoz, hogy hidratált maradjon, és megvédje hajunkat azáltal, hogy vékony gátat hoz létre közte és a környezet között. A túlzott faggyú azonban sok kellemetlenséget okozhat, a lelapulástól kezdve a fénytelen hajon át az irritált fejbőrig és a korpásodás problémájáig. Szerencsére, ha azonosítod a túlzott zsírosodás okát, megoldást is találhatsz rá!

Kép
Shopping

Téli shoppinglista: 10 darab, ami szinte kötelező minden stílusos nőnek a következő szezonban

Hoztunk pár csodás őszi-téli újdonságot, amire megéri lecsapni!

Kép
Életmód

10 meglepő tulajdonság, amit csak az egyik szülődtől örökölhetsz

Elgondolkoztál már azon, hogyan lehetséges, hogy bizonyos külső sajátosságaid, tulajdonságaid vagy képességeid teljesen különböznek a családtagjaidétól?

Kép
Stílus

1 perc stílus: 7 cipő, ami igazán jól néz ki a széles szárú nadrággal

Nem is kérdés, a nadrágtrendek terén most a széles szár a menő, azonban nem mindegy, hogy milyen cipővel viseled!

Kép
Sztárok

„Aki meglát az új autómban, annak szerencséje van” - Szoboszlai Dominik elárulta, mennyit változott az élete, mióta a Liverpool játékosa lett

Nincs itthon olyan, aki ne ismerné Szoboszlai Dominik nevét, ritka pillanat viszont, hogy Magyarországon sikerülne elcsípni a Liverpool játékosát. Az InStyle MEN-nek azonban most sikerült!

Kép
Szépség

„Ráncos nagyi!” – beszóltak a netezők az 53 éves modellnek, ő azonban zseniálisan vágott vissza

Luisa Dunn igazi példakép lehet sok-sok nő számára, és bár hihetetlen, de még őt sem kerülik el a negatív kommentek!

Kép
Stílus

Viszlát, keresztpántos táska! A divatszakértők szerint a következő hónapokban ez a fazon hódít majd

A hozzáértők szerint ebben a szezonban a keresztpántos táskák helyett érdemes pár új ötletet is fontolóra venned.

Kép
Stílus

10 kihagyhatatlan lábbeli, ami gardróbod alapdarabja lehet az őszi-téli szezonban - ráadásul most akár 25% kedvezménnyel szerezheted be őket!

Ezek között a cipők között szinte biztos, hogy rátalálsz majd az új kedvencedre 2023 őszén!

Kép
Sztárok

Linda Hunt mindössze 145 centi magas, mégis színészóriás Hollywoodban: sokat küzdött a sikerért

Linda Hunt korábban azt gondolta, törpenövése miatt nem lehet színésznő, tehetsége azonban mindent felülírt. Íme egy igazi hollywoodi #képesvagyok történet!

Kép
Promóciók

Eljött a változás a vitaminpótlásban: Balogh Levente bemutatta a vitaminbevitel új generációját

A Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, Balogh Levente 15 millió magyar vitaminigényét szeretné kiszolgálni az új, innovatív gélvitaminokkal. A Viola termékcsalád négy új étrendkiegészítőjét október 16-án mutatták be, valamint bejelentették, hogy rövid időn belül közel 40 különböző vitaminkészítményt tesznek elérhetővé gél formában.

Kép
Életmód

A dietetikus szakértők egyetértenek: a tejtermék, amelynek fogyasztását sokaknak abba kellene hagynia

Sokáig az egyik legegészségesebb természetes fehérje-, és kalciumforrásként tekintettünk a tejre, az utóbbi években azonban egyre több kutatás bizonyítja az ellenkezőjét, amit most dietetikusok is megerősítenek.

Kép
Életmód

Árulkodó jelek! Ezeket mondja a pasid, ha megcsal

A nagy szerelem megtalálása épp oly nehéz, mint a tökéletes párkapcsolat kialakítása. De nem reménytelen! Azonban a kezdeti lángolás után lehetnek "vészjelek", amelyekre jobb, ha odafigyelsz, ha nem akarsz hatalmasat csalódni.

Kép
Szépség

Ennek a megfizethető drogériás terméknek köszönheti szépségét a 48 évesen is gyönyörű Kate Winslet

Kate Winslet októberben lett 48 éves, ez azonban csöppet sem látszik rajta, legalább egy évtizede letagadhatna. Tudd meg, mi a titka!

Kép
Promóciók

A Highland Golf Clubban debütált a Falconeri őszi-téli kollekciója

A jól ismert kedvencek a „silent luxury” trendjét hirdetve, kis csavarral térnek vissza az új szezonban

Előző oldal
Következő oldal