NBA

Kép
Életmód

A dietetikus szakértők egyetértenek: a tejtermék, amelynek fogyasztását sokaknak abba kellene hagynia

Sokáig az egyik legegészségesebb természetes fehérje-, és kalciumforrásként tekintettünk a tejre, az utóbbi években azonban egyre több kutatás bizonyítja az ellenkezőjét, amit most dietetikusok is megerősítenek.

Kép
Életmód

Árulkodó jelek! Ezeket mondja a pasid, ha megcsal

A nagy szerelem megtalálása épp oly nehéz, mint a tökéletes párkapcsolat kialakítása. De nem reménytelen! Azonban a kezdeti lángolás után lehetnek "vészjelek", amelyekre jobb, ha odafigyelsz, ha nem akarsz hatalmasat csalódni.

Kép
Szépség

Ennek a megfizethető drogériás terméknek köszönheti szépségét a 48 évesen is gyönyörű Kate Winslet

Kate Winslet októberben lett 48 éves, ez azonban csöppet sem látszik rajta, legalább egy évtizede letagadhatna. Tudd meg, mi a titka!

Kép
Promóciók

A Highland Golf Clubban debütált a Falconeri őszi-téli kollekciója

A jól ismert kedvencek a „silent luxury” trendjét hirdetve, kis csavarral térnek vissza az új szezonban

Kép
Szépség

8 tipp a bőrgyógyászoktól, amik segíthetnek a tág pórusok összehúzásában

A tág pórusok sok mindenkit zavarnak, azonban van rájuk megoldás.

Kép
Életmód

Ezt árulja el a személyiségedről az anyajegyed: 8 terület a testen, ami különleges jelentéssel bír

A kínai asztrológia szerint ilyen jelentésekkel bírnak az egyes anyajegyek a test különböző pontjain!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Gigi Hadid egyszerű ingjét a francia nők is megirigyelnék

Nem is kérdés, hogy Gigi Hadid szettje az őszi szezonban is megállja a helyét.

Kép
Életmód

Szakértők szerint megelőzhető az életkorral járó betegségek, ha minden nap eszel ebből

Szakértők szerint mindenki egyik kedvenc gyümölcse nem csak hogy C-vitaminban gazdag, de segít megelőzni bizonyos időskori betegségek kialakulását is!

Kép
Életmód

Mit tehetsz az erős hajhullás ellen? 10+5 bevált praktika, amivel sokat segíthetsz fejbőröd egészségén

Bizonyos mennyiségben normális a hajhullás, főleg évszakváltáskor. Egy átlagos ember napi 100 hajszálat veszít el, azonban, ha ennél jóval nagyobb mennyiségben tapasztalod a hajhullást, érdemes orvoshoz fordulnod. Ha nem ilyen súlyos a gond, mégis zavar az elveszített szálak száma, érdemes néhány praktikát megfogadnod, ami segíthet.

Kép
Promóciók

Bőröd egészsége belülről indul

A szérumok elengedhetetlen kellékei lettek a bőrápolási rutinnak, hiszen koncentrált hatóanyagaiknak köszönhetően célzottan veszik fel a küzdelmet a bőrproblémákkal. Most elhoztuk nektek a Bioderma új ökobiológiai szérum hármasát, amik különböző bőrállapototokra kínálnak megoldást.

Kép
Életmód

Csak akkor hatásos a kollagén, ha ezzel a vitaminnal szeded

Tudtad, hogy a kollagén egy olyan fehérje, amely az emberi testben legnagyobb arányban fordul elő, és a bőr, a csontok, a kötőszövetek, ízületek és porcok rugalmasságáért és feszességéért felel? Azonban a kollagéntermelés folyamatosan csökken a testünkben, ezért érdemes por, ital, kapszula vagy akár tabletta formájában pótolnod. De vigyázz, mert nem mindegy, hogy milyen vitaminokat szedsz mellé!

Kép
Promóciók

Áttörés a szembetegségek kezelésében, gyepek megmentése a klímaváltozás elleni harcban és új technológiák a gyógyszergyártásban – Ezekkel a témákkal nyertek a L’Oréal-UNESCO „A Nőkért és a Tudományért díj” kutatónői

Az örökletes szembetegségek kezelésére pár éve még nem volt válasza az orvostudománynak, ma már azonban a génterápia adta lehetőségeket hazánkban is alkalmazza Dr. Zobor Annamária Ditta. A vegyészmérnök Dr. Hirsch Edit kutatásainak célja, hogy olcsóbbak és elérhetőbbek legyenek egyes gyógyszerkészítmények, Dr. Valkó Orsolya pedig a természetes gyepek megőrzéséért és helyreállításáért kapta meg idén a „L’Oréal - UNESCO A Nőkért és a Tudományért” díjat.

Kép
Sztárok

Dua Lipa egy esküvőre volt hivatalos, ruhaválasztása azonban igencsak kiverte sokaknál a biztosítékot - szerinted jogosan?

Dua Lipa sokak szerint kicsit átértelmezte az "alkalomhoz illő megjelenés" fogalmát.

Kép
Promóciók

A lábbelik forradalma: képviselj kényelmes eleganciát az ikonikus Birkenstock szandálokkal

A kényelem és a láb komfortja a funkcionális, mégis divatos és dizájnos papucsokra és szandálokra specializálódott német márka jelszava. Mivel a Birkenstock női szandálok hétköznapi megoldást jelentenek a meleg napokra, a jól ismert és könnyen megkülönböztethető márka ikonikus ajánlatai felkerültek a nyári ruhatár kötelező listájára.

Kép
Stílus

70 évvel ezelőtt celofánból és krinolinból is készültek: így változtak a kalapok az évszázadok során

Manapság már természetes az, hogy a kalapok is a trendek részét képezik, talán pont ezért érdemes egy kicsit jobban megismerni az ő történetüket is.

Kép
Életmód

Egy orvos elmagyarázta, miért hízhatnak gyorsabban azok, akik reggel zsírszegény joghurtot esznek

A joghurt valóban az egyik legegészségesebb étel, hiszen amellett, hogy kiváló fehérjeforrás és probiotikumokban gazdag, támogatja az emésztést, és még laktató választás akár reggelire, uzsonnára, vagy épp vacsorára is. Ráadásul hamar eltelít, így növeli a jóllakottság érzését és hozzájárul a fogyáshoz, vagy a testsúly megőrzéséhez. Azonban nem minden joghurt egyforma.

Kép
Promóciók

Mit vegyek fel rakott szoknyával különböző alkalmakra?

Szeretjük a rakott szoknyákat sokoldalúságuk, kényelmük és könnyedségük miatt, amelyek stilizációt adnak. Ez a modell szinte minden nőnek megfelel. Nyáron és ősszel egyaránt hordható, bő pulóverekhez, szűk garbóhoz és különféle típusú blúzokhoz is jól passzol. A rakott szoknya nem csak egy szezonig maradt velünk. Nem csoda, hiszen ez az egyik legnőiesebb modell. Azonban nem megy mindenhez. Vajon milyen blúz illik hozzá a legjobban? Erre teszünk javaslatot, ha érdekel, tarts velünk!

Kép
Promóciók

Fiatalító luxus: fedezd fel a Filorga NCEF-SHOT varázslatos hatását!

A modern élet kihívásokkal és lehetőségekkel teli. Azonban bőrünk szembesül a mindennapi stressz, a környezeti hatások és az öregedés jeleivel. Itt jön a képbe a Filorga forradalmi terméke, a NCEF-SHOT. Ebben a cikkben mélyrehatóan megvizsgáljuk a Filorga NCEF-SHOT által nyújtott előnyöket és hatásokat, és bemutatjuk, hogyan válhat ez a termék a bőrápolási rutinunk alapkövévé.

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről nem is sejtetted, hogy mellimplantátumuk van

Nem mindenkinél vannak egyértelmű jelek. A képek alapján azonban ez nem is mindig pozitív. Mindjárt látod, hogy miért írjuk ezt.

Kép
Szépség

A nyár legnőiesebb frizurái rövid, vékonyszálú hajból: hajvágások, amik mindenkinek jól állnak

Nőként bizony nehéz az élet vékonyszálú hajjal. Valószínűleg mindig vágyakozva tekintünk dús, gyönyörű hajkoronával megáldott nőtársainkra, magunkban summázva azt, hogy nekünk soha nem lesz olyan gyönyörű a hajunk. Azonban azt sokan nem tudják, hogy megfelelő vágással, formázással és az arcunkhoz illő frizurával bizony könnyedén elérhetjük álmaink hajkoronáját. Az alábbiakban ezekre a frizurákra hoztunk néhány inspirációt.

Kép
Szépség

Retinol: koreai beauty guru árulta el, barát vagy ellenség-e a bőrápolásban

Az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendő retinol nem egyértelműen közkedvelt csodaszer: az amerikaiak és európaiak imádják, Ázsiában azonban ódzkodnak tőle. Vajon mi lehet ennek az oka? A szakértő válaszolt.

Kép
Életmód

A táplálkozási szakértők megcáfolták: sületlenség a következő vacsorával kapcsolatos mítosz, és semmi köze az elhízáshoz

A legtöbb diétában felhívják a figyelmet arra, hogy a késői órákban már nem javasolt étkezni, pláne kerülni kell a szénhidrátban gazdag falatokat! Egy új megközelítés szerint azonban, most megdőlni látszik ez az elavult nézőpont. Íme a táplálkozási szakértők véleménye!

Kép
Sztárok

Bőrfertőzést kapott el Adele: mindenkinek azt tanácsolja, soha ne üljön az izzadt fenekén

Adele csak csinos szeretett volna lenni a színpadon, ez azonban ilyen formában nem volt jó ötlet…

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 trendi nyári cipő 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Még mindig keresed a szívedhez legközelebb álló nyári cipőt? Akkor segítünk rátalálni a tökéletesre!

Kép
Stílus

1 perc stílus: Egy filléres kiegészítő, amit minden stílusos nő visel 2023 nyarán

Minden szezonban akad legalább egy olyan kiegészítő, amit a divatimádók örömmel emelnek trendszintre.

Kép
Sztárok

Maga a valóra vált álom! Daniel Craig és Rachel Weisz falusi otthona a mi szívünket is megdobogtatja

A leköszönő James Bond és felesége kétlaki életet él Anglia és Amerika között. A bohém londoni Camden Town városrészén lévő otthon, valamint a Brooklynban található családi ház mellett ugyanis egy igazi vidéki meghitt kuckót is kialakítottak maguknak New York közelében, az Ulster megyei Marbletown-ban.

Előző oldal
Következő oldal