Dua Lipa egy esküvőre volt hivatalos, ruhaválasztása azonban igencsak kiverte sokaknál a biztosítékot - szerinted jogosan?

Dua Lipa egy esküvőre volt hivatalos, ruhaválasztása azonban igencsak kiverte sokaknál a biztosítékot - szerinted jogosan?
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Dua Lipa sokak szerint kicsit átértelmezte az "alkalomhoz illő megjelenés" fogalmát.

Dua Lipáról köztudott, hogy nemcsak a színpadon szeret különleges darabokat magára kapni, hanem a hétköznapokban is. És ahogy a mellékelt ábra mutatja, még egy esküvőn sem szívesen mond le híresen bátor stíluskalandozásairól.

A 27 éves énekesnő a hétvégén Simon Porte Jacquemus divattervező és szerelme, Marco Maestri esküvőjére volt hivatalos a franciaországi Charlevalban. Dua Lipa a nagy napra stílszerűen tetőtől talpig Jacquemusban érkezett.

Sejtelmesen áttetsző, hímzett részletekkel ékesített fehér ruhája a divatház 2022-es őszi-téli Le Papier kollekciójának egyik darabja, ahogy a cipő és a táska is a francia brand munkáját dicséri. Az összkép pedig kétségtelenül tökéletes! A rajongókat ettől függetlenül kicsit meglepte a szín- és az anyagválasztás, annak ellenére is, hogy a pár külön kérése volt az, hogy minden vendég fehéret viseljen az esküvőn.

Na és te, hogy látod?

Szerinted is rossz választás volt Dua Lipa ruhája?

Igen! Ha a dress code fehér is, attól még nem kellett volna egy ennyire áttetsző ruhában érkeznie!
Nem, szerintem ennél jobban nem is választhatott volna!

És a sztárvilágban nem egy olyan példát láthattunk már, amikor az esküvői ruha sem éppen a megszokott fehér színben pompázott!

Galéria / 10 kép

Sztárok, akik színes esküvői ruhában mondták ki az igent

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!