A Highland Golf Clubban debütált a Falconeri őszi-téli kollekciója

A Highland Golf Clubban debütált a Falconeri őszi-téli kollekciója
Forrás: Falconeri

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A jól ismert kedvencek a „silent luxury” trendjét hirdetve, kis csavarral térnek vissza az új szezonban

A superior kasmír termékekre specializálódott Falconeri felkészült az év leghidegebb hónapjaira. Finom természetes szálak varázslatos kombinációjával és az őszi árnyalatok széles színpalettájával üdvözli az új szezon érkezését.A kollekciót a természet és annak sokszínűsége inspirálta,a termékeken az ír vidék vadregényes tájai idézte tónusok köszönnek vissza. Erre reflektálva hazánkban a Falconeri egy golf élménnyel egybekötött kollekcióbemutatóra invitálta vendégkörét.

Kép
forrás: Falconeri

Napjaink márkajelzésekkel elárasztott világában új értelmet nyer a luxus fogalma, sokkal inkább, mint visszafogott, kifinomult elegancia tekintünk rá. Épp ezért a Falconeri 2023-2024-es őszi-téli kollekciójának középpontjában a „silent luxury” trend áll, amely arra ösztönözte a tervezőket, hogy minden egyes terméket az időtlen design és a részletekre való odafigyelés jegyében alkossanak meg. A különleges fonalak és az egyedülálló természetes szálak felhasználása azok számára jelenti a luxust, akik értékelik az egyszerű és hiteles szépséget.

Kép
forrás: Falconeri

Válaszul az egyre hidegebb hónapok érkezésére, a női kollekció legmeghatározóbb elemeit a
felsőruházati termékek és kabátok adják. A modern trendeknek megfelelő hosszú, áramvonalas
kabátok mellett egyaránt megtalálhatók a rövidebb, bélelt fazonok széles választékban. Az ikonikus mellény is visszatér egy izgalmas csavarral: a külső részét ezúttal ultrafine kasmírból készült kábelkötés minta borítja. A márka kasmír- és gyapjúblézereket egyaránt kínál, valamint új, derékban övvel ellátott kardigánokat és kapucnis pulóvereket, amelyeket a tréningruha-trend ihletett. Az ultra-soft és ultrafine kasmír termékek fellelhetők az új kollekcióban is, sőt az alapmodellek, – amelyek a téli ruhatár kötelező darabjai, – mellett új csíkos mohair és gyapjú pulóverek is érkeznek a polcokra. A kollekció széles színpalettával csillogtatja meg a kasmír előnyös oldalát: a kék és a világoskék árnyalatai az abszolút sztárok, de az áfonyalila, a malachitzöld, a rózsaszín és a meleg macaroon árnyalatok is megjelennek.

Kép
forrás: Falconeri

A férfi felsőruházati kínálat egy új, hosszú kasmírkabáttal bővült, világos teveszínben, valamint egy kakukkfűzöld színű picot-val, amely időtálló stílusú, és a márkára jellemző letisztult eleganciát tükrözi. A páratlanul praktikus és kényelmes, ujjatlan pehely mellények és parkák is visszatértek, vízálló technikai anyaggal és meleg kasmírral bélelve, hogy még a legnedvesebb esős napokon is támogatást nyújtsanak. Az ultra-soft és ultrafine kasmír termékek választéka új különféle nyakkivágású alapfazonokkal bővült, amelyek a téli ruhatár kötelező darabjaiként vannak számon tartva. Az új termékek a tél szelleméhez illeszkedő árnyalatokban pompáznak, amelyek távoli helyekre kalauzolnak el, felidézve az ír tájak összetéveszthetetlen színeit: mohazöld, mentazöld, antik rózsaszín, dióbarna, kakaó és a meleg bézs tónusok.

Mind a női és férfi kollekciót a kötött kiegészítők széles választéka teszi teljessé. A hölgyeknek szánt színes sálak és sapkák a kötött kollekció kábelkötéses és bordázott motívumait idézik, míg az új, divatos modellek között debütál 100% kasmírból készült kalap és klasszikus baseball sapka is. Az uraknak pedig a 100% kasmírból szőtt, csíkos motívumokkal ellátott sötétkék színű sálak és sapkák adják az utolsó simítást a teljes Falconeri megjelenéshez.

Kép
forrás: Falconeri

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.