Maga a valóra vált álom! Daniel Craig és Rachel Weisz falusi otthona a mi szívünket is megdobogtatja

Maga a valóra vált álom! Daniel Craig és Rachel Weisz falusi otthona a mi szívünket is megdobogtatja
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A leköszönő James Bond és felesége kétlaki életet él Anglia és Amerika között. A bohém londoni Camden Town városrészén lévő otthon, valamint a Brooklynban található családi ház mellett ugyanis egy igazi vidéki meghitt kuckót is kialakítottak maguknak New York közelében, az Ulster megyei Marbletown-ban.

Daniel Craig és Rachel Weisz harmadik otthonáról ugyan nem sok információ áll rendelkezésünkre, de az lapok szerint a színésznő 2,1 millió dollárért vásárolta a házikót, ami igazán különleges helyet foglalhat el a házasok szívében, hiszen itt tartották titkos esküvőjüket 2011-ben. A színészek mindenképp szerették volna közös életüket Hollywoodtól távolabb kialakítani, és olyan helyet kerestek, ahol a mozaikcsalád összes tagja kényelmes otthonra lelhet. Rachel Weisz fia, Henry, akinek az édesapja az Oscar-díjas filmrendező, Darren Aronofsky, míg Daniel Craig korábbi, Fiona Loudonnal való kapcsolatából született lánya mellett a párnak, egy közös gyermeke van.

A pár londoni háza pár éve került a figyelem középpontjába, amikor a szomszédokkal pereskedni kezdtek a kertjükben lévő közel 20 méter magas fa miatt, amit végül a természetvédelmi hatóság közbenjárásának köszönhetően védetté nyilváníttattak, így nem kellett megválniuk a fától, csak a magasságának visszavágására kötelezte a bíróság a színészeket, akik félte óvják magánéletüket. Ám a fakivágós ügy annyira felkeltette a brit közvéleményt, hogy ennek kapcsán megszólaltak a The Guardiannek, ahol kicsit bepillantást engedtek a mindennapjaikba.
Rachel elárulta, hogy a hétköznapi reggelek egy kamasz fiú és egy kisgyerek mellett sosem egyszerűek, ugyanolyan kapkodósak, mint bármelyik családban, így náluk is rendszeresek a káoszos elindulások. A színésznő azt is megosztotta az olvasókkal, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol Daniel lányával, Ellával, aki igazi nagytestvérként gyakran segít a kisebb húga körüli teendőkben, sőt, gyakran együtt mennek iskolába is.
A színészpár számára kifejezetten idegen fogalom a celebség, és számukra sokkal fontosabb az otthoni légkör, mint a bemutatók, vagy a partik tömkelege, ezért ritkán mozdulnak ki a meghitt családi fészek melegéből. Elnézve a mesés otthonukat, ezt meg is tudjuk érteni!

Most pedig less be egy másik mesebeli sztárotthona: itt él Amal és George Clooney az ikrekkel!

Galéria / 14 kép

Ebben a mesebeli otthonban neveli az ikreket Amal és George Clooney

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?