Elindult a Teadélután!

Podcastunk középpontjában a királyi család áll – stílus, titkok, meglepő érdekességek, intrikák, és mindaz, ami a korona árnyéka mögött megbújik.

Az elmúlt években InStyle magazinban és instyle.hu-n folyamatosan nyomon követtük a királyi családdal kapcsolatos legfrissebb híreket és érdekességeket, és azt láttuk, hogy olvasóinkhoz is nagyon közel áll ez a téma. Ezért is indítottuk el Teadélután néven podcastunkat, melyben tovább boncolgatjuk, valamint körbejárjuk a velük a kapcsolatos legizgalmasabb történeteket.

Kálmán Zsófi & Besenyei Bia

Kálmán Zsófi

Megismerem őt

Besenyei Bia

Megismerem őt

Kálmán Zsófi

Kálmán Zsófi vagyok, az InStyle vezető online szerkesztője. A királyi családdal való kapcsolatom mondhatni együtt épült a karrieremmel, az első hír ugyanis, amit az instyle.hu-n publikáltam épp a szülési szabadágáról visszatért Katalin hercegnéről szólt. Ekkor 2015 szeptemberét írtuk. Az akkori szerkesztőmtől kaptam ezt a témát, és emlékszem, mekkora kihívást volt számomra. Mára viszont olyanok számomra, mint a kedves ismerősök, és meg sem tudom számolni, mennyi cikket írtam róluk. Bár eddig is tudtuk, hogy olvasóinkat érdekli a királyi család, de az akkor előkerült régi történetekkel velünk együtt szívesen nosztalgiáztatok, és számos pozitív visszajelzést kaptunk. Ebből a lendületből merítettünk inspirációt a Teadélutánhoz, ami egyben szerelemprojekt is az InStlye életében. Hallgassátok szeretettel!

Besenyei Bia

Besenyei Bianka vagyok, a JOY és az InStyle magazinok felelős szerkesztője, a joy.hu online szerkesztője, a Teadélután podcast műsorvezetője és lelkes rajongója. Nemcsak a királyi család életét, de a divatot is legalább olyan szorgalommal követem és átlag felett érdekel a pszichológia. Imádok sütit sütni és megörvendeztetni vele a körülöttem élőket.

„Dögös nagymama vagyok és nem vagyok hajlandó a koromnak megfelelően öltözni”

„Dögös nagymama vagyok és nem vagyok hajlandó a koromnak megfelelően öltözni”
Forrás: @pixxarmom_

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lynn három gyerkes anya, nagymama, miközben dögös, negyvenes nő is. Van, akinek ez nem tetszik, őt azonban ez hidegen hagyja!

Az Egyesült Államokban élő, negyvenes évei végén járó Jennifer Lynn három gyermeket nevelt fel, akik ma már felnőtt, önálló életet élnek, sőt, többen közülük maguk is szülők. Bár nagymama, a Jemma becenevet használó nő nem változtatott fiatalos, dögös stílusán, a haja trendi, az alakja bomba, a ruhái pedig feszülősek. Természetesen, ahogyan ez lenni szokott, magabiztossága nem tetszik minden netezőnek…

Imádja és utálja a TikTok a dögös nagymamát

Jennifer Lynn egy belevaló, vagány nő, aki imádja a tetoválásokat, a merész, kivágott ruhákat és nem fél a szerepléstől sem, ezért vágott bele pár évvel ezelőtt az influenszer karrierbe. Mint minden nagyi, ő is imádni sütni-főzni, de nem csak ilyen tartalmakból áll a csatornája a TikTok-on, sokszor mutatja meg nem semmi alakját fehérneműben, bikiniben és extravagáns, feszülős, kivágott ruhákban.

Úgy gondolja, semmi oka nincs arra, hogy rejtegesse a testét, nem ért egyet azokkal a károgókkal, aki szerint az ő korában és az ő szerepében, vagyis nagymamaként nem lenne szabad így öltöznie. Jemma egy szabad lélek, ezért olykor, hogy egy picit bosszantsa a rosszakaróit, aprócska bugyiban mutatja meg követőinek, hogyan készül a rántott csirke és a krumplipüré.

Persze nem csak olyanok járnak az oldalára, akik helytelenítik a viselkedését, sőt, a közel 800 ezer követőt számláló táborának döntő többsége imádja őt, amiért nem hajlandó lemondani nőies stílusáról pusztán azért, mert édes kis unokái vannak. Jemma szerencsére kimondottan jól viseli a kritikát, tudja magáról, hogy dögös, így aztán csak nevet az őt cikiző rosszindulatú kommenteken. Több videójában elmonda, mi élete egyik jelmondata:

Dögös nagyi vagyok és nem vagyok hajlandó a korom szerint öltözni!

Most pedig íme 7 bombasztikus 60 feletti nő, aki élő bizonyítéka annak, hogy az életkor tényleg csak egy szám!

Galéria / 8 kép

7 gyönyörű modell, aki már elmúlt 60 éves

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

4 konyhai trend, ami már nem lesz divatos 2024-ben a lakberendezésben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Igen megosztó trendek érkeztek 2024-ben, ami a konyhát érinti: egy olyan darab ment ki a divatból, amit tényleg sosem gondoltunk volna!

Kép
Életmód

Köztünk járnak! Így él egy mai, modern boszorkány - még világsztárok is vannak köztük!

A 20. században született modern boszorkányság, a Wicca egyre népszerűbb. Hírességek is gyakorolják!

Kép
Életmód

Idén már 50 éves! Íme 12 érdekesség, amit talán nem is tudtál A Keresztapa II-ről

Idén éppen ötvenéves a film, amely hat Oscar-díjat nyert, és máig az egyik legsikeresebb, legkedveltebb folytatás.

Kép
Életmód

6 filmes baki, amit csak kevesen vettek észre: te kiszúrtad ezeket?

Hat film és sorozat, aminek a bakijaira talán nem pontosan emlékszel.

Kép
Életmód

6 pszichológiai kísérlet, ami megmutatta, milyen kiszámíthatatlan is emberi természet

Kiszámíthatatlan és kegyetlen az emberi természet? Mutatunk 6 pszichológiai kísérletet, ami azt bizonyítja, hogy emberségből megbuktunk!

Kép
Sztárok

Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!

Ilyen cuki kiskamasz az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozat főszereplője, Gordon Comrier.