Elindult a Teadélután!

Podcastunk középpontjában a királyi család áll – stílus, titkok, meglepő érdekességek, intrikák, és mindaz, ami a korona árnyéka mögött megbújik.

Az elmúlt években InStyle magazinban és instyle.hu-n folyamatosan nyomon követtük a királyi családdal kapcsolatos legfrissebb híreket és érdekességeket, és azt láttuk, hogy olvasóinkhoz is nagyon közel áll ez a téma. Ezért is indítottuk el Teadélután néven podcastunkat, melyben tovább boncolgatjuk, valamint körbejárjuk a velük a kapcsolatos legizgalmasabb történeteket.

Kálmán Zsófi & Besenyei Bia

Kálmán Zsófi

Megismerem őt

Besenyei Bia

Megismerem őt

Kálmán Zsófi

Kálmán Zsófi vagyok, az InStyle vezető online szerkesztője. A királyi családdal való kapcsolatom mondhatni együtt épült a karrieremmel, az első hír ugyanis, amit az instyle.hu-n publikáltam épp a szülési szabadágáról visszatért Katalin hercegnéről szólt. Ekkor 2015 szeptemberét írtuk. Az akkori szerkesztőmtől kaptam ezt a témát, és emlékszem, mekkora kihívást volt számomra. Mára viszont olyanok számomra, mint a kedves ismerősök, és meg sem tudom számolni, mennyi cikket írtam róluk. Bár eddig is tudtuk, hogy olvasóinkat érdekli a királyi család, de az akkor előkerült régi történetekkel velünk együtt szívesen nosztalgiáztatok, és számos pozitív visszajelzést kaptunk. Ebből a lendületből merítettünk inspirációt a Teadélutánhoz, ami egyben szerelemprojekt is az InStlye életében. Hallgassátok szeretettel!

Besenyei Bia

Besenyei Bianka vagyok, a JOY és az InStyle magazinok felelős szerkesztője, a joy.hu online szerkesztője, a Teadélután podcast műsorvezetője és lelkes rajongója. Nemcsak a királyi család életét, de a divatot is legalább olyan szorgalommal követem és átlag felett érdekel a pszichológia. Imádok sütit sütni és megörvendeztetni vele a körülöttem élőket.

„Dögös nagymama vagyok és nem vagyok hajlandó a koromnak megfelelően öltözni”

„Dögös nagymama vagyok és nem vagyok hajlandó a koromnak megfelelően öltözni”
Forrás: @pixxarmom_

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lynn három gyerkes anya, nagymama, miközben dögös, negyvenes nő is. Van, akinek ez nem tetszik, őt azonban ez hidegen hagyja!

Az Egyesült Államokban élő, negyvenes évei végén járó Jennifer Lynn három gyermeket nevelt fel, akik ma már felnőtt, önálló életet élnek, sőt, többen közülük maguk is szülők. Bár nagymama, a Jemma becenevet használó nő nem változtatott fiatalos, dögös stílusán, a haja trendi, az alakja bomba, a ruhái pedig feszülősek. Természetesen, ahogyan ez lenni szokott, magabiztossága nem tetszik minden netezőnek…

Imádja és utálja a TikTok a dögös nagymamát

Jennifer Lynn egy belevaló, vagány nő, aki imádja a tetoválásokat, a merész, kivágott ruhákat és nem fél a szerepléstől sem, ezért vágott bele pár évvel ezelőtt az influenszer karrierbe. Mint minden nagyi, ő is imádni sütni-főzni, de nem csak ilyen tartalmakból áll a csatornája a TikTok-on, sokszor mutatja meg nem semmi alakját fehérneműben, bikiniben és extravagáns, feszülős, kivágott ruhákban.

Úgy gondolja, semmi oka nincs arra, hogy rejtegesse a testét, nem ért egyet azokkal a károgókkal, aki szerint az ő korában és az ő szerepében, vagyis nagymamaként nem lenne szabad így öltöznie. Jemma egy szabad lélek, ezért olykor, hogy egy picit bosszantsa a rosszakaróit, aprócska bugyiban mutatja meg követőinek, hogyan készül a rántott csirke és a krumplipüré.

Persze nem csak olyanok járnak az oldalára, akik helytelenítik a viselkedését, sőt, a közel 800 ezer követőt számláló táborának döntő többsége imádja őt, amiért nem hajlandó lemondani nőies stílusáról pusztán azért, mert édes kis unokái vannak. Jemma szerencsére kimondottan jól viseli a kritikát, tudja magáról, hogy dögös, így aztán csak nevet az őt cikiző rosszindulatú kommenteken. Több videójában elmonda, mi élete egyik jelmondata:

Dögös nagyi vagyok és nem vagyok hajlandó a korom szerint öltözni!

Most pedig íme 7 bombasztikus 60 feletti nő, aki élő bizonyítéka annak, hogy az életkor tényleg csak egy szám!

Galéria / 8 kép

7 gyönyörű modell, aki már elmúlt 60 éves

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.