Ettől eláll a lélegzet! Ebben a mesebeli luxusingatlanban élt Gábor Zsazsa

Ettől eláll a lélegzet! Ebben a mesebeli luxusingatlanban élt Gábor Zsazsa
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Az ingatlan minden szegletéből árad az a bizonyos pompa, amiért Gábor Zsazsa és nővére, Magda annyira rajongott.

Gábor Zsazsa 1937-ben ment hozzá első férjéhez, Burhan Belge török diplomatához, ám a frigyük 1941-ben véget is ért, ekkor pedig a szépségéről híres 24 éves lány úgy döntött, hogy követi testvéreit, és Hollywoodba költözött. A hollywoodi álom esetükben viszont nemcsak egy kósza eszménykép maradt, ugyanis mind a három Gábor lány színésznő lett.
A szórakoztatóipar egyszerűen rajongott értük, ők pedig mindent meg is tették azért, hogy életük még a tervezettnél is fényűzőbb legyen! Erre pedig egy újabb szemrevaló bizonyíték az a a rózsaszín Palm Springs-i villa, ami egykoron Gábor Zsazsa és nővére, Magda tulajdonában állt, és amit most 3,8 millió dollárért hirdettek eladásra, az ingatlant pedig a nemzetközi lapok is felkapták.
A Little Toscany előkelő negyedének tetején található házból 360 fokos kilátás nyílik a hegyekre és a városra. A Gábor nővérek 30 éven át birtokolták ezt a luxusingatlant, amihez többek között három hálószoba és öt fürdőszoba is tartozik. Az örökösök nagyon szépen megőrizték az egykori lakók emlékét, így nemcsak a bútorok eredetiek, de az otthont körülvevő csillogás is a testvérek ízlésvilágát tükrözi. Előre szólunk: egészen elképesztő! Galériánkra kattintva pedig megnézheted, hogy Gábor Zsazsa és nővére milyen meseszép luxusotthont teremtett magának a hollywoodi csillogás közepette!

Galéria / 11 kép

Ebben a fényűző otthonban élt Gábor Zsazsa

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

15 felejthetetlen Gábor Zsazsa idézet

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.