Te is otthonról dolgozol? Akkor erről feltétlenül tudnod kell most azonnal!

Te is otthonról dolgozol? Akkor erről feltétlenül tudnod kell most azonnal!
Forrás: Microsoft Bing AI

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Egyre népszerűbb a homeoffice, most már a munkáltatók is könnyebbségnek találják. Azonban azért, hogy hatékony legyen az otthoni munka, ki kell alakítanunk magunknak egy kis sarkot vagy egy szobát, ahol nem vonja el a figyelmünket semmi. Megmutatjuk, hogyan!

A járvány alatti kötelező homeoffice óta egyre több munkakörben és cégnél megengedett, hogy az emberek otthonról dolgozzanak. Ez sok szempontból hasznos, például egyszerűbb a kisgyermekek felügyeletét megoldani, valamint a munkahelyüktől távol lakók rengeteg időt spórolhatnak meg az utazáson. Természetesen ennek negatív oldala is van: ha nincs megfelelő munkaállomásunk otthon, akkor radikálisan csökkenhet az eredményességünk.

Amit felejts el, ha homeoffice-ban dolgozol!

Talán sosem fogjuk bevallani, de sokszor még a pizsamánkat sem cseréljük le, ha otthonról dolgozunk, pedig ennek fontosabb lélektani hatása van, mint azt gondolnánk. Szükségünk van a napi rutinra, különben teljesen feloldódunk az otthonlétben. A hatékonyságra is rányomja a bélyegét, ha nem indítjuk el a napot megfelelően. Az ágyból való dolgozás is kizárt, még akkor is, ha azt kényelmesnek találjuk. A gerincünknek nem tesz jót, ha különböző kitekert pozíciókban ülünk a puha matracon; illetve azt is megállapították, hogy a hatékonyságunk is csökken. Az agyunk összekapcsolja az ágyat az alvással, így nehezebben megy a koncentrálás és sokkal hamarabb el is fáradunk.

Viszont van megoldás! Kattint és megmutatjuk, hogyan alakítsd ki az otthoni dolgozó sarkod, hogy jobban menjen a munka!

Galéria / 6 kép

Tippek a hatékony otthoni munkavégzéshez

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!