Forgat

Kép
Sztárok

Dobó Kata visszatért a Csak szex és más semmi forgatási helyszínére, így érez 18 évvel a forgatás után

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Dobó Katával beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„Az hogy senkinek nem lett baja, egy csodálatos pillanat volt” - Trill Zsolt a Magasságok és mélységek kulisszatitkairól mesélt

A hazai filmes szakmát ünnepli 23/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Trill Zsolttal beszélgettünk!

Kép
Sztárok

Az év egyik legvártabb magyar sorozata miatt tanulta csak ezt meg Katona Péter Dániel - a fiatal színész Tündérkert kulisszatitkairól mesélt

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Katona Péter Dániellel beszélgettünk!

Kép
Sztárok

22 évesen máris megválasztották az év legjobb női főszereplőjének, Román Katalin most elárulta, mi szerepel még a bakancslistáján

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Román Katalinnal beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„Mindegyik munkám meghatározó volt a maga miértjéért” - interjú Koltai-Nagy Balázzsal

A hazai filmes szakmát ünnepli 23/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Koltai-Nagy Balázzsal beszélgettünk!

Kép
Sztárok

Ember Márk elárulta, mi volt karrierje eddigi legmaghatározóbb élménye - VIDEÓ

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Ember Márkkal beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„A gyász témájával való foglalkozás miatt én is nagyon sokat álmodtam a halállal” - interjú a Magasságok és mélységek rendezőjével, Csoma Sándorral

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Csoma Sándorral beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„Olyan történetet mesélünk el, amiben a nézők utána magukra ismerhettek” - interjú Kerékgyártó Yvonne-nal

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Kerékgyártó Yvonne-nal beszélgettünk.

Kép
Sztárok

Sokan cserélnének vele! Patrick Dempsey-vel forgatott a magyar színésznő, így emlékszik vissza a közös munkára

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar színészt faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Horváth Lilivel beszélgettünk!

Kép
Sztárok

Esztergályos Cecília: „Ma már nem nagyon ismernek engem, nagy kár…”

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar színészt faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Esztergályos Cecíliával beszélgettünk!

Kép
Életmód

A magyar feminista, aki fiúiskolába járt, és akit Nobel-békedíjra jelöltek! Bédy-Schwimmer Rózsa a világ első női nagykövetének élete

Bédy-Schwimmer Rózsáról viszonylag kevesen hallottunk, pedig életéről akár filmet is forgathatnának, annyira érdekes!

Kép
Sztárok

Akkor és most: fotókon a Barbie szereplői az első nagyobb szerepük forgatásakor és ma

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Barbie film 2023 egyik legnagyobb kasszasikere, ami nemcsak a mondanivalója, a rendezés és a látvány miatt ragad magával mindenkit, hanem a zseniális alakítások miatt is.

Kép
Életmód

Eredetileg teljesen más lett volna a Barbie-film: az ok, amiért dobta a Mattel az első forgatókönyvet

Végre kiderült, mi volt a baj Amy Schumer Barbie babájával. Ha, volt egyáltalán…

Kép
Sztárok

„Van a szív, meg az agy, és ez a kettő bizonyos helyzetekben nagyon eltérő döntéseket javasol az embernek” – interjú A besúgó színésznőjével, Hermányi Mariann-nal

A SkyShowtime platformján újra elérhetővé vált a Magyar Mozgókép Fesztiválon A legjobb tévésorozatnak járó díjjal kitüntetett A besúgó, úgyhogy ebből az apropóból kifaggattuk a forgatásról és Adél karakteréről az őt alakító Mariannt, akit 2024 őszén a „Hunyadi” című sorozatban egy hercegnő szerepében láthatunk majd viszont a TV képernyőkön.

Kép
Sztárok

Hatalmas az öröm! Megérkezett a Trónok harca szerelmespárjának gyermeke - már a nemét is elárulták a világnak

A Trónok harca forgatásán szeretett egymásba Havas Jon megformálója, Kit Harington és a "vadleány", Rose Leslie, akiknek nemrég világra jött második gyermeke!

Kép
Sztárok

Elizabeth Taylor halálközeli élményéről vallott - a legfélelmetesebb, közben mégis a legszebb történet, amit valaha hallottál!

Elizabeth Taylor 1992-ben egy interjúban mesélt erről a különös emlékéről.

Kép
Életmód

Az önelfogadás üzenetére Hollywoodban is ráérzett! 8 film melyben a body positivity kiemelt szerepet kap

Az elmúlt években a body positivity a mindennapjaink részéve vált, ez pedig a forgatókönyvírók fejéből kipattant történetekre is hatással volt.

Kép
Sztárok

„Gyűlölt engem, meg akart ölni!” - Hugh Grant nem nagyon lopta be magát ennek a világhírű színésznek a szívébe

Karrierje során Hugh Grant is botlott olyan kollégákba, akikből éppenséggel a szimpátia legkisebb szikráját sem váltotta ki.

Kép
Életmód

11 éves albínó ikrek forgatták fel a divatvilágot

17.000 gyermekből csak 1 születik albinizmussal. Lara és Mara ezt a ritka genetikai állapotot most high-fashion fotózáson keresztül népszerűsíti.

Kép
Szépség

Példakép! Ezért volt fontos India Amarteifio-nak, hogy ne kapjon parókát a Bridgerton forgatásán

India Amarteifio alakítja a Sarolta királynét a Bridgerton spin-offjában.

Kép
Sztárok

Jane Fonda állítja, Jennifer Lopez egyszer felpofozta őt, és azóta sem kért tőle bocsánatot

2005-ben került bemutatásra az itthoni közönség soraiban is hatalmas sikert aratott Anyád napja, angolul Monster-in-Law című film, ahol Jennifer Lopez Jane Fonda leendő menyét alakítja, és ahogy a film címe is utal rá, a mozi a nem épp felhőtlen kapcsolatuk kibontakozását mutatja be.

Kép
Életmód

10 ikonikus filmjelenet, ami eredetileg benne se volt a forgatókönyvben

A filmgyártás során nem egy olyan ikonikus jelenet született, aminek létrejöttét szimplán csak a véletlennek köszönhetjük.

Kép
Sztárok

Justin Biebert 15 évesen fogdosták, csókolgatták intim dolgokról kérdezték forgatások során

Rengeteg hátránya származott abból, hogy ilyen fiatalon híres lett.

Kép
Sztárok

Mi lett veled, Pierce Brosnan? A sármos színész új külsejével most biztosan nem lesz a nők kedvence – FOTÓK

Pierce Brosnant még sose láttuk így!

Kép
Sztárok

Brendan Fraser életveszélybe került a forgatáson: eszméletét vesztette

Brendan Fraser őszintén mesélt arról, milyen veszélyes helyzetbe került a rendező miatt a Múmia forgatásán.

Kép
Sztárok

Újra együtt? Nem fogod elhinni, hogy kinek a társaságában csípték el Brad Pittet

Brad Pitt rajongói több jó hírnek is örülhetnek!

Előző oldal
Következő oldal