10 ikonikus filmjelenet, ami eredetileg benne se volt a forgatókönyvben

10 ikonikus filmjelenet, ami eredetileg benne se volt a forgatókönyvben
Forrás: Warner Home Video

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A filmgyártás során nem egy olyan ikonikus jelenet született, aminek létrejöttét szimplán csak a véletlennek köszönhetjük.

Egy film sikerét nagyon sok minden befolyásolhatja, hiszen a jól kidolgozott történetszálak mellett fontos az is, hogy olyan színészeket szerződtessenek le a munkára, akik képesek megragadni a rájuk osztott karakter lényegét, a vágásról, a filmzenéről nem is beszélve, sőt mi több, az ikonikus jelenetek is oroszlánszerepet töltenek be a népszerűségi mutatók rohamos ugrásában.
Bizonyos filmkockákban pedig semmi megtervezettség sincs, pont azért lesznek emlékezetesek, mert a benne szereplő színészek egy hirtelen ötlettől vezérelve az improvizáció mellett döntöttek. Ezzel számos alkalommal sikerült olyan ikonikus jelenettel gazdagabbá tenniük az alkotást, ami ma már egybefonódik az adott mű egészével, és ami nélkül nem is tudnánk elképzelni ezeket a filmeket. Te gondoltad volna, hogy mindezeket csupán a véletlen szülte? Következzen 10 olyan ikonikus jelenet, ami forgatókönyv nélkül is tökéletesnek is bizonyult!

Galéria / 10 kép

10 ikonikus filmjelenet, ami eredetileg benne sem volt a forgatókönyvben

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 színész, aki átírta filmbeli szerepét

Megnézem a galériát

Te már beszerezted?


Az InStyle tavaszi lapszáma az ikonok körül forog. Életünk meghatározó ikonjai, legyen szó akár szépség- vagy stílusikonokról, az aranykor vagy a modern kor ikonjairól, vagy akár a saját életünk és környezetünk meghatározó példaképeiről. Hitelesek, eltökéltek, inspirációt adnak – és mára sokkal kevésbé övezi őket az a misztikum, mint régen.
A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT. Ráadásul JOY-napok kuponokat tartalmazó kedvezménykártyával elérhető!

Kép

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.