Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

10 ikonikus filmjelenet, ami eredetileg benne se volt a forgatókönyvben

10 ikonikus filmjelenet, ami eredetileg benne se volt a forgatókönyvben
Forrás: Warner Home Video

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

A filmgyártás során nem egy olyan ikonikus jelenet született, aminek létrejöttét szimplán csak a véletlennek köszönhetjük.

Egy film sikerét nagyon sok minden befolyásolhatja, hiszen a jól kidolgozott történetszálak mellett fontos az is, hogy olyan színészeket szerződtessenek le a munkára, akik képesek megragadni a rájuk osztott karakter lényegét, a vágásról, a filmzenéről nem is beszélve, sőt mi több, az ikonikus jelenetek is oroszlánszerepet töltenek be a népszerűségi mutatók rohamos ugrásában.
Bizonyos filmkockákban pedig semmi megtervezettség sincs, pont azért lesznek emlékezetesek, mert a benne szereplő színészek egy hirtelen ötlettől vezérelve az improvizáció mellett döntöttek. Ezzel számos alkalommal sikerült olyan ikonikus jelenettel gazdagabbá tenniük az alkotást, ami ma már egybefonódik az adott mű egészével, és ami nélkül nem is tudnánk elképzelni ezeket a filmeket. Te gondoltad volna, hogy mindezeket csupán a véletlen szülte? Következzen 10 olyan ikonikus jelenet, ami forgatókönyv nélkül is tökéletesnek is bizonyult!

Galéria / 10 kép

10 ikonikus filmjelenet, ami eredetileg benne sem volt a forgatókönyvben

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 színész, aki átírta filmbeli szerepét

Megnézem a galériát

Te már beszerezted?


Az InStyle tavaszi lapszáma az ikonok körül forog. Életünk meghatározó ikonjai, legyen szó akár szépség- vagy stílusikonokról, az aranykor vagy a modern kor ikonjairól, vagy akár a saját életünk és környezetünk meghatározó példaképeiről. Hitelesek, eltökéltek, inspirációt adnak – és mára sokkal kevésbé övezi őket az a misztikum, mint régen.
A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT. Ráadásul JOY-napok kuponokat tartalmazó kedvezménykártyával elérhető!

Kép

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Tomán Szabina: "Sosem értem el olyan hatalmas sikereket, amikért azt mondhatnám, hogy világklasszis modell voltam" - #Képesvagyok podcast S2E5

A #Képesvagyok podcast legfrissebb adásában Tomán Szabina volt a vendégünk, akivel anyaságról, vállalkozásról, karrierről és a Next Top Model Hungaryről is beszélgettünk.

Kép
Életmód

Elhízáshoz és alvászavarhoz vezethet, ha ezt a 6 gyümölcsöt eszed elalvás előtt!

Lassan itt a nyár, ennek örömére pedig egyre több friss, szezonális gyümölcsöt fogyaszthatunk. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mely gyümölcsöt mikor fogyasztod el, és természetesen az sem, hogy mennyit eszel belőle. Mutatjuk is, melyek azok, amelyek alvászavart is okozhatnak, és hízáshoz is vezethetnek, ha túl későn fogyasztod őket.

Kép
Életmód

7 súlyos hiba, ami miatt túlköltekezel a boltokban

Az élelmiszerek egyáltalán nem olcsók, főleg ha változatosan, egészségesen akarunk táplálkozni. De odafigyeléssel lehet spórolni.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi szexi ruhájában felperzselte a vörös szőnyeget Cannes-ban: ebben az átlátszó csipkeruhában érkezett a filmfesztiválra - FOTÓK

Palvin Barbi ismét tarolt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén: ezt a szexi, átlátszó csipkeruhát viselte!

Kép
Életmód

“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest

Idén májusban a W Budapest a művészetek előtt tisztelegve indítja útjára „Design Exchange” elnevezésű programsorozatát, amely a belsőépítészet, művészet, fotó és tárgyalkotás területeit gyűjti csokorba.

Kép
Sztárok

A 10 legjobban kereső sportoló 2024-ben

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.