Eredetileg teljesen más lett volna a Barbie-film: az ok, amiért dobta a Mattel az első forgatókönyvet

Eredetileg teljesen más lett volna a Barbie-film: az ok, amiért dobta a Mattel az első forgatókönyvet
Forrás: InterCom

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Végre kiderült, mi volt a baj Amy Schumer Barbie babájával. Ha, volt egyáltalán…

Már csak egyet kell aludnod és végre bemutatják a mozikban 2023 talán legtöbbek által várt mozifilmjét, a Barbie-t, amiben Margot Robbie és Ryan Gosling alakítják a főszereplő Barbie és Ken babát. Érdekesség, hogy bár a filmet még senki sem láthatta, a színészek már bőven kaptak kritikát, volt, aki mást szeretett volna látni Barbie, illetve Ken szerepében is, Goslinghoz a legtöbbször azt vágták hozzá a neten, hogy túl öreg erre a szerepre.
Greta Gerwig élőszereplős vígjátéka az ikonikus baba történetét mutatja be, aki egy nap úgy dönt, elhagyja Barbieland-et, hogy felfedezze a világot. Ebben pedig természetesen nem más a partnere, mint fiú változata, Ken. A sztori azonban eredetileg teljesen más volt, azt a forgatókönyvet azonban dobta a Barbie baba gyártója, azaz Mattel.

gif

Eredetileg ilyen lett volna a Barbie-film

Azt egy ideje már lehetett tudni, hogy a Mattel eredetileg azt szerette volna, ha Barbie-t a híres színésznő és komika, Amy Schumer alakítja, akinek a nevéhez olyan testpozitivitással foglalkozó filmvígjátékok fűződek, mint a Túl szexi lány, az Ó, anyám! vagy a Kész katasztrófa. Az sem volt titok, hogy a sztár egy ponton úgy döntött, kiszáll a Barbie-projektből, az azonban mostanáig ködös volt, miért.
Nem sokkal a bemutató előtt interjút adott a Bloombergnek Lisa McKnight, a Mattel Barbie globális igazgatója, aki elmondta, az a verzió, amelyben Amy Schumer szerepelt volna, nyilvánvalóan viccesebb, komikusabb verzió volt, azonban ő és a vezetőség többi tagja úgy érezték, az a forgatókönyv „nem elég okos és proaktív”. Ezen a ponton szállt ki Amy Schumer és kapcsolódott be a Kisasszonyok rendezőnője, Greta Gerwig, illetve kollégája, Noah Baumbach, akik megírták saját verziójukat Barbie-ról.
„Amikor először volt alkalmam olvasni az új forgatókönyvet, azt éreztem, hogy hú, hú, hú, ez de jó!” – magyarázta a Bloombergnek a Mattel Films ügyvezető producere, Robbie Brenner, aki hozzátette, hogy nagyon örült annak, amikor látta, Gerwig nem tette nevetség tárgyává az ikonikus babát, Barbie-t. Ő ugyanis úgy érezte, az első forgatókönyv nagyon lealacsonyítja mindenki kedvenc babáját, nem tetszett neki a véleménye szerint „alpári” humor.
„Amy Schumer és a többiek nagyon nem úgy akarták csinálni, ahogyan én, engem pedig semmilyen más megközelítés nem igazán érdekelt” – tette hozzá Brenner, ezzel elárulva, miért szállt ki 2017-ben a humorista-színésznő, Amy Schumer.
Utóbbi egyébként egy kicsit sincs megsértődve, nemrég azt mondta egy interjúban, alig várja, hogy lássa, milyen Barbie lett Margot Robbie-ból, nagyon szurkolt neki. Hozzátette, akkoriban, amikor kilépett, azt kommunikálták nyilvánosan, hogy az időbeosztásuk nehézségei miatt nem tudtak együtt dolgozni a Mattel-lel, ám valójában a munka kreatív részében nem értettek egyet.

Margot Robbie pedig nem először kelt életre zseniálisan popkultúrális legendákat: nézd meg korábban milyen szerepei voltak!

Galéria / 9 kép

9 film, melyben Margot Robbie egy popkultúrális legendát kelt életre

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!