Példakép! Ezért volt fontos India Amarteifio-nak, hogy ne kapjon parókát a Bridgerton forgatásán

Példakép! Ezért volt fontos India Amarteifio-nak, hogy ne kapjon parókát a Bridgerton forgatásán
Forrás: Netflix

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

India Amarteifio alakítja a Sarolta királynét a Bridgerton spin-offjában.

A mindössze 21 éves brit színésznő, India Amarteifo Shakespeare-t tanulmányozta a drámaiskolában, tíz éves korától szerepelt a londoni West End színház színpadán, és több történelmi drámában láthatták már a nézők. Ennek ellenére a Z-generáció legújabb nagy kedvence azt mondja, még soha nem volt olyan menő a haja, mint a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című spin-off sorozatban: vagyis összetett, díszes, de mégis olyan, ami kiemeli a származásából adódó extra göndör, fekete fürtjeit.

India Amarteifo, a Bridgerton spin-off Sarolta királynéje

A hajápolásban létezik egy rendszerezés, amelyben betűk és számok jelölik azt, milyen típusú haja van az adott személynek. A természetesen göndör hajak a 3-as számmal kezdődnek, illetve A, B, illetve C variánsuk létezik a göndörség erőssége szerint. India Amarteifo haja a mesterfodrászok szerint a természetes és gyönyörű 3C típusba tartozik, vagyis annyira erősen göndör, amire már egy dugóhúzó szerkezetére emlékeztet.
Néhány évvel, évtizeddel ezelőtt az ilyen hajtípussal rendelkező színésznők haját szinte kivétel nélkül kiegyenesítették valamennyire, különösen akkor, ha történelmi drámában szerepeltek. A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történetének készítői azonban úgy gondolták, erre ma már semmi szükség nincs, aminek India elképesztően örült. „Helyreállítottuk azt a hiedelmet, hogy csak egyfajta haj lehet gyönyörű, kiegyenesítés nélkül is lehet bármilyen állagú, textúrájú haj meseszép, előkelő és kifinomult” – kezdte egy interjúban India, majd folytatta.
„Az, hogy a hajamat a maga természetességében használták, mégis sikerült kialakítaniuk ezt a történelmi stílust, nagyon sokat jelentett nekem és nagyon élveztem is!” – mondta boldogan. Hozzátette, szerinte a sorozat segít abban, hogy az emberek megértsék, az afro hajtól egyáltalán nem kell megijedni, úgy jó, ahogy van.

Galéria / 8 kép

Sztárok a természetes hajukkal

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.