Mi lett veled, Pierce Brosnan? A sármos színész új külsejével most biztosan nem lesz a nők kedvence – FOTÓK

Mi lett veled, Pierce Brosnan? A sármos színész új külsejével most biztosan nem lesz a nők kedvence – FOTÓK
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Pierce Brosnant még sose láttuk így!

A sztárok esetében teljesen megszokott, hogy egy-egy szerepért képesek teljesen átalakulni, ám még ezen tények fényében is egészen meglepő az, hogy Pierce Brosnan mennyire sokat változott új filmje kedvéért.

A még mindig hihetetlenül sármos 69 éves színész éppen az észak-írországi Antrim megyében forgat, ugyanis Helena Bonham Carter és Gabriel Byrne mellett ő is szerepet kapott Niall Williams által írt sikerregény, a Four Letters of Love filmes adaptációjában. Pierce Brosnan a róla készült legfrissebb képekkel pedig alaposan meg is lepte a rajongóit, akik nem gondolták volna, hogy kedvencünket egy szép napon hosszú ősz tincsekkel látják majd.

A sztár viszont úgy tűnik, hogy nagyon élvezi a dolgot, ugyanis széles mosollyal az arcán járta Ballycastle utcáit, és örömmel fotózkodott is az összegyűlt kíváncsiskodó tömeggel.

Az már biztos, hogy a színész mindent megtesz azért, a lehető leghitelesebben hozza a rá osztott karaktert, ám a filmkockákra álmodott végeredményre még bőven várni kell, ugyanis előreláthatólag 2024-be kerül majd mozikba az alkotás.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 színésznő, aki feláldozta a szépségét egy szerep kedvéért

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.