11 éves albínó ikrek forgatták fel a divatvilágot

11 éves albínó ikrek forgatták fel a divatvilágot
Forrás: Getty Images (AnnaStills)

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

17.000 gyermekből csak 1 születik albinizmussal. Lara és Mara ezt a ritka genetikai állapotot most high-fashion fotózáson keresztül népszerűsíti.

Ahogy a divatvilág fejlődik és keresi az újabb és újabb impulzusokat, azok a modellek is lehetőséget kapnak, akik korábban kívül estek az általános szépségideál elvárásain. Ilyenek a São Paulo-i ikrek, Lara és Mara Bawar is. Még csak 11 évesek, de már most vihart kavartak azzal, hogy felvállalták ritka genetikai állapotukat - amivel 17.000 gyermekből csak 1 születik. Lara és Mara ezt high-fashion fotózáson keresztül népszerűsíti.

Az ikrek nagy debütálása Vinicius Terranova fotósnak köszönhető, aki a Flores Raras (Ritka virágok), sorozatában bemutatta Lara és Mara egyedi tulajdonságait

Fontosnak tartom, hogy megjelenítsem, kihangsúlyozzam, hogy a szokatlanság nem rossz, nem negatív dolog.

- - mondta.

Sőt, ha egy ritka tulajdonsággal rendelkezel, ez a tulajdonság szebbé és különlegesebbé tesz, soha nem kevesebbé. A változatosság gyönyörködtet, a sokféleségnek ereje van."

Az albinizmus a latin albus szóból ered. Jelentése fehér, ami a színanyag képzősédésen veleszületett zavarára utal, mely csökkent vagy teljesen hiányzó pigmentációban mutatkozik meg. Az albinizmus előfordul emlősökön (beleértve az embereket is), halakon, madarakon, hüllőkön és kétéltűek egyedeiben is.

Az ikrek magabiztosak és jól érzik magukat a saját bőrükben – ami minden korukbeli gyerek számára is kihívást jelentene, függetlenül attól, hogy néznek ki. "Szépnek látjuk magunkat albínóként is" – mondta Lara a Metro-nak – "szeretjük a hajunkat, a szemszínünket és a bőrszínünket." Mara hozzáteszi: "Csodálatos volt így felnőni, szeretünk mások lenni, és elégedettek vagyunk az egyediségünkkel."

Virágzó karrierjüket – nővérükkel, Sheilával együtt – az Instagramon követhetjük nyomon.

Nézd meg a lenti galériánkat! Kukkantsunk be az albínó São Paulo-i ikrek életébe.

Galéria / 5 kép

11 éves albínó ikrek forgatták fel a divatvilágot

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.