Justin Biebert 15 évesen fogdosták, csókolgatták intim dolgokról kérdezték forgatások során

Justin Biebert 15 évesen fogdosták, csókolgatták intim dolgokról kérdezték forgatások során
Forrás: Ian Willms/Toronto Star via Getty Images

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Rengeteg hátránya származott abból, hogy ilyen fiatalon híres lett.

Justin Bieberről mostanság főleg azért hallunk, mert felesége Hailey Bieber és exe Selena Gomez nyilvánosan háborúznak egymással. Az egész konfliktus odáig fajult, hogy Selena Gomez mentális egészsége érdekében úgy döntött, hogy egy ideig távol tartja magát a közösségi médiától. Justin Bieber felesége, Hailey egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de Selena rajongói biztosra veszik, hogy szándékosan alázták meg Selenát több alkalommal.

Hogy Justin Bieber mit gondol ezekről a dolgokról, azt nem tudhatjuk, de az biztos, hogy lemondta a turnéját, így végül Magyarországon sem lép fel. Sokak szerint mindez a körülöttük kialakult botrány miatt történt.

Most azonban a figyelem Justin kapcsolatáról a karrierjére terelődött, és sokan megragadták az alkalmat, hogy visszatekintsenek a 2009-es évre, amikor Justin még csak 15 éves volt és karrierje hirtelen szárnyalni kezdett. Justin 12 éves volt, amikor Scooter Braun tehetségkutató felfedezte, 18 éves korára pedig már 40 millió dollárra becsült nettó vagyonnal rendelkezett. Rengeteg díjjal, rajongók millióival szerte a világon, és egy csomó híres baráttal az egyik legnépszerűbb előadónak mondhatja magát.

De ahogy a tiniket elérte az úgynevezett Bieber-láz, úgy néhány felnőttet is - és az, ahogyan a fiatal Justint ezek a felnőttek kezelték, az minden, csak nem etikus.

Justin egyik rajongója készített egy videót, amiben látható, hogy az akkor még gyerek Justinnal többször is nem megfelelő módon viselkedtek a felnőtt hírességek, Justin pedig több alkalommal is hangoztatta, hogy kellemetlenül érzi magát ezekben a szituációkban!

Justin még csak 15 éves volt, amikor egy rádióműsorban megkérdezték, hogy tetszenek-e neki a francia lányok. Amikor azt mondja, hogy igen, a műsorvezető azt kérdezte: "Miért? Mert nagy melleik vannak?". Majd hozzáteszi: "Tudod, mi az a francia csók?".

Egy másik interjúban egy rádiós műsorvezető figyelmeztette a kiskorú Justint, hogy "használjon óvszert", egy műsorvezető pedig többször is azt elmondta Justinnak, hogy "gyönyörű" és "csodálatos" ajkai vannak.

2012-ben Katy Perryt is lencsevégre kapták, amint Justin fenekét fogdosta, egy londoni koncert után a színfalak mögött. Ugyanebben az évben az AMA-n Jenny McCarthy megragadta Justint, többször is megcsókolta a nyakát, és a fenekét tapogatta, amikor átadta neki a díjat.

Jenny akkoriban 40 éves volt, Justin pedig akkor töltötte be a 18. életévét. A visszaélésekről készített videóban látható, hogy Justin kellemetlenül érzi magát Jenny viselkedése miatt, és küzd, hogy kiszabaduljon a nő karjaiból.

Több, mint 3 millióan látták ezt a videót. Rettenetesen sajnáljuk, hogy megengedett volt, hogy egy gyereket nyilvánosan fogdossanak, csókolgassanak, szexuális szokásairól kérdezgessenek.

Ezt olvastad már?

Galéria / 18 kép

Előtte és utána: Így változott Justin Bieber stílusa az évek során

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

6 csillagjegyek, akiknek szerencsét és boldogságot hoz a júniusi telihold: rájuk nagyon pozitívan hat az eperhold!

Az asztrológus szerint ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerűen telik majd a nyár első teliholdja, az eperhold.

Kép
Szépség

Mindenki ezért a '80-as évekbeli hajért van most oda a TikTokon: ez lesz a nyári frizuratrendek új kedvence!

Mob Wife Bob a '80-as években élte első nagy fénykorát, végül pár hónapja a TikTokon pörgő múltidézés lendülete őt is felélesztette, ebből a lázból pedig a sztárok se szeretnének kimaradni.

Kép
Sztárok

A sztárok többsége Európába jár nyaralni: ezekre a helyekre még fapados géppel is eljuthatsz!

A hírességek kedvenc üdülőhelyei nyári úti tippként is megállják a helyüket. Van ahova fapados géppel is eljuthatsz! Mutatjuk a 11 nyaralóhely, ahol a sztárok is sűrűn megfordulnak!

Kép
Életmód

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép
Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Végre itt a nagybetűs nyár, ez idő tájt pedig még a legzsúfoltabb menetrendünkbe is szívesen építünk be egy-egy szabadtéri programot.