Justin Biebert 15 évesen fogdosták, csókolgatták intim dolgokról kérdezték forgatások során

Justin Biebert 15 évesen fogdosták, csókolgatták intim dolgokról kérdezték forgatások során
Forrás: Ian Willms/Toronto Star via Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Rengeteg hátránya származott abból, hogy ilyen fiatalon híres lett.

Justin Bieberről mostanság főleg azért hallunk, mert felesége Hailey Bieber és exe Selena Gomez nyilvánosan háborúznak egymással. Az egész konfliktus odáig fajult, hogy Selena Gomez mentális egészsége érdekében úgy döntött, hogy egy ideig távol tartja magát a közösségi médiától. Justin Bieber felesége, Hailey egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de Selena rajongói biztosra veszik, hogy szándékosan alázták meg Selenát több alkalommal.

Hogy Justin Bieber mit gondol ezekről a dolgokról, azt nem tudhatjuk, de az biztos, hogy lemondta a turnéját, így végül Magyarországon sem lép fel. Sokak szerint mindez a körülöttük kialakult botrány miatt történt.

Most azonban a figyelem Justin kapcsolatáról a karrierjére terelődött, és sokan megragadták az alkalmat, hogy visszatekintsenek a 2009-es évre, amikor Justin még csak 15 éves volt és karrierje hirtelen szárnyalni kezdett. Justin 12 éves volt, amikor Scooter Braun tehetségkutató felfedezte, 18 éves korára pedig már 40 millió dollárra becsült nettó vagyonnal rendelkezett. Rengeteg díjjal, rajongók millióival szerte a világon, és egy csomó híres baráttal az egyik legnépszerűbb előadónak mondhatja magát.

De ahogy a tiniket elérte az úgynevezett Bieber-láz, úgy néhány felnőttet is - és az, ahogyan a fiatal Justint ezek a felnőttek kezelték, az minden, csak nem etikus.

Justin egyik rajongója készített egy videót, amiben látható, hogy az akkor még gyerek Justinnal többször is nem megfelelő módon viselkedtek a felnőtt hírességek, Justin pedig több alkalommal is hangoztatta, hogy kellemetlenül érzi magát ezekben a szituációkban!

Justin még csak 15 éves volt, amikor egy rádióműsorban megkérdezték, hogy tetszenek-e neki a francia lányok. Amikor azt mondja, hogy igen, a műsorvezető azt kérdezte: "Miért? Mert nagy melleik vannak?". Majd hozzáteszi: "Tudod, mi az a francia csók?".

Egy másik interjúban egy rádiós műsorvezető figyelmeztette a kiskorú Justint, hogy "használjon óvszert", egy műsorvezető pedig többször is azt elmondta Justinnak, hogy "gyönyörű" és "csodálatos" ajkai vannak.

2012-ben Katy Perryt is lencsevégre kapták, amint Justin fenekét fogdosta, egy londoni koncert után a színfalak mögött. Ugyanebben az évben az AMA-n Jenny McCarthy megragadta Justint, többször is megcsókolta a nyakát, és a fenekét tapogatta, amikor átadta neki a díjat.

Jenny akkoriban 40 éves volt, Justin pedig akkor töltötte be a 18. életévét. A visszaélésekről készített videóban látható, hogy Justin kellemetlenül érzi magát Jenny viselkedése miatt, és küzd, hogy kiszabaduljon a nő karjaiból.

Több, mint 3 millióan látták ezt a videót. Rettenetesen sajnáljuk, hogy megengedett volt, hogy egy gyereket nyilvánosan fogdossanak, csókolgassanak, szexuális szokásairól kérdezgessenek.

Ezt olvastad már?

Galéria / 18 kép

Előtte és utána: Így változott Justin Bieber stílusa az évek során

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.