Jane Fonda állítja, Jennifer Lopez egyszer felpofozta őt, és azóta sem kért tőle bocsánatot

Jane Fonda állítja, Jennifer Lopez egyszer felpofozta őt, és azóta sem kért tőle bocsánatot
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

2005-ben került bemutatásra az itthoni közönség soraiban is hatalmas sikert aratott Anyád napja, angolul Monster-in-Law című film, ahol Jennifer Lopez Jane Fonda leendő menyét alakítja, és ahogy a film címe is utal rá, a mozi a nem épp felhőtlen kapcsolatuk kibontakozását mutatja be.

A kétszeres Oscar-díjas Jane Fonda egy nagyon lazának és fiatalosnak tűnő, ám annál idegesítőbb anyósjelöltet alakít, és a film egyik legdrámaibb jelenetében odáig durvul el az anyós-. és menyjelölt közti vita, hogy Jennifer Lopez szó szerint felpofozza szíve választottjának egyetlen imádott édesanyját. A kulisszatikok szerint azonban J.Lo filmbéli pofonja nem csupán a vetítővászonnak szólt, hanem abba bizony beleadta minden korábbi sérelmét a forróvérű énekesnő.
Mindezekről Jane Fonda a minap Drew Barrymore beszélgetős műsorában vallott, és Fonda szerint az a bizonyos pofon sokkal durvábban sült el a kelleténél. „Még most is úgy fel tudom idézni azt a bizonyos pofozkodós jelenetet, mintha tegnap lett volna, pedig már eltelt 18 év“ - kezdi a visszaemlékezést Jane Fonda. „Először nekem kellett arcon vágnom Jennifert, mire ő visszaütött. Már akkoriban is imádta a hatalmas gyémánt gyűrűket, természetesen a forgatáson is azt viselt, ami jól fel is sértette a szemöldökömet és a felső szemhéjamat“ - mesélte a 85 éves sztár, majd rövid levegővételnyi szünet után hozzátette - „Valójában soha nem is kért bocsánatot“.

gif

Pedig egy 2019-es interjúban Jennifer Lopez határozottan azt nyilatkozta, hogy szörnyen bánta ezt a jelenetet, amelyet követően természetesen azonnal mélyen és őszintén elnézést kért, és azt is állította, hogy annyira szégyellte magát Jane Fonda előtt, mint még soha egész életében. „Tényleg erős felvétel volt, ő is keményen ütött, amire én sem reagáltam túl finoman, de arra nem számítottam, hogy ilyen mély sérülést okozok neki“ - mondta Lopez miután levetítették neki a hírhedt pofozkodós részt a filmből.
„Megalázó volt“ - mondta Lopez, és egyből bocsánatot is kért, mire Fonda csak legyintett, hogy semmi sem történt. Sőt, J.Lo azt is elárulta, hogy egyszerűen azóta is imádja és példaképének tekinti Jane Fondát, akit egy vérbeli bronxi gengszternőnek tart, akárcsak önmagát. Ilyen az, amikor két New Yorkban született nő egymásnak feszül Hollywoodban. Érdemes tehát vigyázni…

Galéria / 6 kép

6 filmjelenet, amikor a főszereplő nem is színészkedett: valódi érzéseit láthatjuk

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!

Kép
Életmód

A Bridgerton csak a kezdet! Ezek a június legszexisebb tartalmai a Netflix-en

Idén júniusban nem csak az időjárás lesz igazán forró.

Kép
Életmód

Pletykarajongók figyelem! Nem A Bridgerton család az egyetlen: 6 sorozat, ahol valaki a háttérből mozgatja a szálakat

Élünk-halunk az olyan sorozatokért, melyben valamilyen titok bontakozik ki, azokat pedig, melyekben egy titkos besúgó, posztoló vagy firkász pletykál az adott sorozat szereplőiről, rendszeresen kibeszélve őket és kiteregetve szennyesüket egyenesen imádjuk!

Kép
Életmód

Alvászavar, száraz bőr? A magas kreatininszint a vese betegségre is utalhat

Sokan nem tudják, de kreatinin egyike a legalapvetőbb laborparamétereknek, ugyanis gyakorlatilag az izomanyagcsere végterméke, ezt a vese szűri ki a szervezetünkből. Amikor a laboreredményekben vizsgáljuk a mértékét, akkor a vese állapotára lehet következtetni.

Kép
Szépség

Ez a 3 ezer forintos arctisztító gél Selena Gomez makulátlan arcbőrének titka! Több ezer vásárló esküszik rá!

Ugyanazt tudja, mint a legdrágább arctisztítók és mégis csak 3 ezer forint! Ez a termék Selena Gomez és a vásárlók kedvence!