Jane Fonda állítja, Jennifer Lopez egyszer felpofozta őt, és azóta sem kért tőle bocsánatot

Jane Fonda állítja, Jennifer Lopez egyszer felpofozta őt, és azóta sem kért tőle bocsánatot
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

2005-ben került bemutatásra az itthoni közönség soraiban is hatalmas sikert aratott Anyád napja, angolul Monster-in-Law című film, ahol Jennifer Lopez Jane Fonda leendő menyét alakítja, és ahogy a film címe is utal rá, a mozi a nem épp felhőtlen kapcsolatuk kibontakozását mutatja be.

A kétszeres Oscar-díjas Jane Fonda egy nagyon lazának és fiatalosnak tűnő, ám annál idegesítőbb anyósjelöltet alakít, és a film egyik legdrámaibb jelenetében odáig durvul el az anyós-. és menyjelölt közti vita, hogy Jennifer Lopez szó szerint felpofozza szíve választottjának egyetlen imádott édesanyját. A kulisszatikok szerint azonban J.Lo filmbéli pofonja nem csupán a vetítővászonnak szólt, hanem abba bizony beleadta minden korábbi sérelmét a forróvérű énekesnő.
Mindezekről Jane Fonda a minap Drew Barrymore beszélgetős műsorában vallott, és Fonda szerint az a bizonyos pofon sokkal durvábban sült el a kelleténél. „Még most is úgy fel tudom idézni azt a bizonyos pofozkodós jelenetet, mintha tegnap lett volna, pedig már eltelt 18 év“ - kezdi a visszaemlékezést Jane Fonda. „Először nekem kellett arcon vágnom Jennifert, mire ő visszaütött. Már akkoriban is imádta a hatalmas gyémánt gyűrűket, természetesen a forgatáson is azt viselt, ami jól fel is sértette a szemöldökömet és a felső szemhéjamat“ - mesélte a 85 éves sztár, majd rövid levegővételnyi szünet után hozzátette - „Valójában soha nem is kért bocsánatot“.

gif

Pedig egy 2019-es interjúban Jennifer Lopez határozottan azt nyilatkozta, hogy szörnyen bánta ezt a jelenetet, amelyet követően természetesen azonnal mélyen és őszintén elnézést kért, és azt is állította, hogy annyira szégyellte magát Jane Fonda előtt, mint még soha egész életében. „Tényleg erős felvétel volt, ő is keményen ütött, amire én sem reagáltam túl finoman, de arra nem számítottam, hogy ilyen mély sérülést okozok neki“ - mondta Lopez miután levetítették neki a hírhedt pofozkodós részt a filmből.
„Megalázó volt“ - mondta Lopez, és egyből bocsánatot is kért, mire Fonda csak legyintett, hogy semmi sem történt. Sőt, J.Lo azt is elárulta, hogy egyszerűen azóta is imádja és példaképének tekinti Jane Fondát, akit egy vérbeli bronxi gengszternőnek tart, akárcsak önmagát. Ilyen az, amikor két New Yorkban született nő egymásnak feszül Hollywoodban. Érdemes tehát vigyázni…

Galéria / 6 kép

6 filmjelenet, amikor a főszereplő nem is színészkedett: valódi érzéseit láthatjuk

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.