Jane Fonda állítja, Jennifer Lopez egyszer felpofozta őt, és azóta sem kért tőle bocsánatot

Jane Fonda állítja, Jennifer Lopez egyszer felpofozta őt, és azóta sem kért tőle bocsánatot
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

2005-ben került bemutatásra az itthoni közönség soraiban is hatalmas sikert aratott Anyád napja, angolul Monster-in-Law című film, ahol Jennifer Lopez Jane Fonda leendő menyét alakítja, és ahogy a film címe is utal rá, a mozi a nem épp felhőtlen kapcsolatuk kibontakozását mutatja be.

A kétszeres Oscar-díjas Jane Fonda egy nagyon lazának és fiatalosnak tűnő, ám annál idegesítőbb anyósjelöltet alakít, és a film egyik legdrámaibb jelenetében odáig durvul el az anyós-. és menyjelölt közti vita, hogy Jennifer Lopez szó szerint felpofozza szíve választottjának egyetlen imádott édesanyját. A kulisszatikok szerint azonban J.Lo filmbéli pofonja nem csupán a vetítővászonnak szólt, hanem abba bizony beleadta minden korábbi sérelmét a forróvérű énekesnő.
Mindezekről Jane Fonda a minap Drew Barrymore beszélgetős műsorában vallott, és Fonda szerint az a bizonyos pofon sokkal durvábban sült el a kelleténél. „Még most is úgy fel tudom idézni azt a bizonyos pofozkodós jelenetet, mintha tegnap lett volna, pedig már eltelt 18 év“ - kezdi a visszaemlékezést Jane Fonda. „Először nekem kellett arcon vágnom Jennifert, mire ő visszaütött. Már akkoriban is imádta a hatalmas gyémánt gyűrűket, természetesen a forgatáson is azt viselt, ami jól fel is sértette a szemöldökömet és a felső szemhéjamat“ - mesélte a 85 éves sztár, majd rövid levegővételnyi szünet után hozzátette - „Valójában soha nem is kért bocsánatot“.

gif

Pedig egy 2019-es interjúban Jennifer Lopez határozottan azt nyilatkozta, hogy szörnyen bánta ezt a jelenetet, amelyet követően természetesen azonnal mélyen és őszintén elnézést kért, és azt is állította, hogy annyira szégyellte magát Jane Fonda előtt, mint még soha egész életében. „Tényleg erős felvétel volt, ő is keményen ütött, amire én sem reagáltam túl finoman, de arra nem számítottam, hogy ilyen mély sérülést okozok neki“ - mondta Lopez miután levetítették neki a hírhedt pofozkodós részt a filmből.
„Megalázó volt“ - mondta Lopez, és egyből bocsánatot is kért, mire Fonda csak legyintett, hogy semmi sem történt. Sőt, J.Lo azt is elárulta, hogy egyszerűen azóta is imádja és példaképének tekinti Jane Fondát, akit egy vérbeli bronxi gengszternőnek tart, akárcsak önmagát. Ilyen az, amikor két New Yorkban született nő egymásnak feszül Hollywoodban. Érdemes tehát vigyázni…

Galéria / 6 kép

6 filmjelenet, amikor a főszereplő nem is színészkedett: valódi érzéseit láthatjuk

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.