Brendan Fraser életveszélybe került a forgatáson: eszméletét vesztette

Brendan Fraser életveszélybe került a forgatáson: eszméletét vesztette
Forrás: Jordin Althaus/E! Entertainment/NBCU Photo Bank/NBCUniversal/Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Brendan Fraser őszintén mesélt arról, milyen veszélyes helyzetbe került a rendező miatt a Múmia forgatásán.

Brendan Fraser az év legnagyobb visszatérője, ugyanis nemrég két újabb szakmai díjat vehetett át A bálnában nyújtott alakításáért. A Golden Globe-jelölt színész megkapta az amerikai színészszakszervezetének (Screen Actors Guild-díj) és a hollywoodi filmkritikusok szakszervezetének (Hollywood Critics Association) elismerését is.

Brendan Fraser azon ritka tehetségek közé tartozik, akinek másodszor is sikerült berobbannia Hollywood-ban, sokak szerint pedig már csak napok választják el tőle, hogy megkapja az Oscar-díjat is. A bálna című filmben nyújtott alakítása tényleg zseniális, a színész átszellemülésében pedig sokan segített autista kisfia is.

„Griffin most töltötte be a 20-at, ő egy nagy gyerek, 196 centi magas, nagyok a kezei, lábai, a teste. Szóval nagyon jól tudom, milyen közel lenni, közel élni egy súlyosan elhízott emberhez. (…) Különleges szükségletei vannak, nem csak a testalkata, hanem az autizmusa miatt is. (…) Ő a legboldogabb ember az életemben és sok más személy életében is”

- mondta a büszke apuka.

Brendan Fraser a nagy sikerre való tekintettel ismét a reflektorfénybe került, most például Kelly Clarkson talk-show-jában láthattuk. A színész nosztalgiázott kicsit a Múmia című film forgatásáról, ami a rajongók örök nagy kedvence, de azt álmunkban sem gondoltuk volna, amit a színész a forgatás nehézségeiről mesélt.

Ha láttad a Múmia című filmet, valószínűleg emlékszel arra a jelenetre, amikor a színész által megformált karaktert, Rick O'Connellt nyilvánosan fel akarják akasztani és végül a Rachel Weisz által játszott Evelyn Carnahan menti meg.

Brandon Fraser a műsorban elmesélte, hogy a jelenet során lábujjhegyen állt, nyakán a kötéllel, akárcsak egy igazi akasztás során. De a rendező, Stephen Sommers egyáltalán nem volt elégedett ezzel, úgy ítélte meg, hogy Brandon nem fulladozik elég hitelesen, ezért a kötelet magasabbra húzták. Egészen addig, amíg már tényleg nem ért le Brandon lába és valóban felakasztották. A levegőben lógtak a lábai, a kötél pedig elképesztően szorította, ezért a jelenet során el is ájult. Az akasztás során elveszítette az eszméletét, a földre zuhant, és kis híján meghalt.

Amikor magához tért, mindenki néma csendben állt körülötte, a kollégái is teljesen lefagytak. A kaszkadőr próbálta oldani a feszült helyzetet és elmondta, hogy ugyanez történt Mel Gibsonnal is A rettenthetetlen forgatásán.

Olvastad már?

Galéria / 8 kép

8 dolog történt a Harry Potter forgatása alatt, amiről kevesen tudtak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.