Színház

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Janza Katával, a frissen Jászai Mari-díjas színésznővel beszélgettünk a Budapesti Operettszínházban hamarosan bemutatásra kerülő Carmen című musical kapcsán. A darabban játszott szerepének jelentőségén túl Frank Wildhornhoz, a világhírű zeneszerzőhöz való személyes kötődéséről, valamint arról is mesélt, hogy miként egészítik ki egymást a különböző szerepek a színpadon.

Kép
Sztárok

A legendás magyar színművész, akit mássága miatt rúgtak ki a Nemzeti Színházból - Gobbi Hilda kalandos élete

Gobbi Hilda egész életében büszkén és bátran tartott ki az elvei mellett.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2023: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Blokád kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező a Magasságok és mélységek alkotója, Csoma Sándor lett. A Hat hét bizonyult a legjobb elsőfilmnek, az Énekesnő pedig a legjobb tévéfilmnek járó elismerést vihette haza a veszprémi Petőfi Színházban tartott szombat esti gálán, mely a Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztivál ünnepi záróeseménye volt.

Kép
Sztárok

„Most már tudok nevetni magamon, ha elrontok valamit” - interjú Széles Flórával

A Budapesti Operettszínház több mint 10 év után újragondolta a Monte Cristo grófja romantikus musicalt és május 19-én, 20-án, illetve 21-én új dalokkal, továbbá látványos díszletekkel mutatják be azt a színpadon. Az előadás egyik főszereplőjével, Széles Flórával arról beszélgettünk, miért aktuális még ma is Alexandre Dumas műve.

Kép
Életmód

„Nincs köztünk hierarchia a színházban, mert függünk egymástól” - interjú Szabó Erikával

A Thália Színház társulatának művésznője elhatározta, hogy a Farsang című előadás bemutatója kapcsán leleplezi a próbafolyamat néhány részét, azaz megmutatja, miként állítanak színpadra egy darabot. Mi pedig kifaggattuk őt pár bónusz kulisszatitokért!

Kép
Sztárok

„Nem kellett megküzdenünk egymással” - interjú Ember Márkkal és Jámbor Nándorral

A Thália Színház társulatának tagjaival a „Varázslat egy nyáréjszakán” című előadás bemutatója után ültünk le beszélgetni szerelemről, meghatározó színházélményekről és zenéről.

Kép
Sztárok

„Bátor dolog nem beállni a sorba” – interjú Nagy Katicával

A Monte-carlói Filmfesztivál fődíját elnyerő Rossz versek című Reisz Gábor film Annáját alakító színésznővel, Nagy Katiciával a maximalizmusról, a terápia fontosságáról, Kristen Stewartról és a főzés meditatív hatásáról beszélgettünk.

Kép
Sztárok

„A színészet az empátia művészete” - interjú Gombó Viola Lottival

A Centrál Színház Mary Page Marlowe című darabjának bemutatója után a Becsúszó szerelem filmvígjátékből már jól ismert színésznővel beszélgettünk.

Kép
Sztárok

A jelen pillanatainak megéléséről szól Wunderlich József második nagylemeze

Két év után újabb nagylemezzel jelentkezik a Vígszínház színésze, Wunderlich József.

Kép
Promóciók

Hat városban, több mint ötezer nézőt varázsolt el az MVM ZENERGIA gálakoncertje

Hetedik alkalommal hívta életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét az MVM. Újragondolt klasszikusok csendültek fel Rúzsa Magdi, Balázs János és a Concerto Budapest előadásában 2022. augusztus 27-én 19:30-tól. A fényfestéssel kísért koncert idén a teltházas Erkel Színház mellett öt vidéki nagyvárosban és online is követhető volt, így rekordszámú néző lehetett részese az élménynek országszerte. A teljes jegybevételt idén is jótékony célra ajánlotta fel az MVM.

Kép
Shopping

Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a színészet, filmek, sorozatok és színház világa - Címlapon Molnár Piroska, Mészáros Blanka, Hámori Gabriella, Mentes Júlia

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és less bele a magazin tartalmába!

Kép
Életmód

A kultúra gyöngyszemei: 8 kihagyhatatlan budapesti színházi előadás, amit látnod kell

Mit érdemes megnézni most a színházban? Jöjjön pár kihagyhatatlan budapesti előadás!

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker már New York újraindítására készül

Megvan az időpont, hogy mikor és milyen koncertekkel, színházi előadásokkal indul újra a kulturális élet New Yorkban.

Kép
Sztárok

Hét színházi előadás, amitől a világ azonnal szebb hellyé válik

Vannak művek, előadások, amelyeket receptre kellene felírni. Mai válogatásunkban ezek közül az online is elérhető darabokból merítünk.

Kép
Sztárok

Premier a Radnótiban: megérkeztek a Csapodárok!

Az elmúlt időszak után jól esik újra nevetni, szórakozni és végre együtt lenni a színházban, de akár otthonról is megnézheted a Radnóti új komédiáját, ha úgy kényelmesebb.

Kép
Promóciók

Szabad egy táncra?

Az Intimissimi 2020-2021-es őszi-téli kollekcióját az olasz savoir-faire stílus inspirálta, azok a művészi kifejező eszközök, melyek Olaszországot a nyugati kultúra bölcsőjévé tették. Nevezetesen a tánc, a festészet, a zene és színház. A csipke a könnyedség megtestesítője, más anyagokkal kombinálva, mint például a pamut, a modál és a kasmír főszerepet fog játszani az idei kollekcióban.

Kép
Sztárok

Én, Iphigénia – készül Eke Angéla szóló előadása

Én, Iphigénia címmel mutatja be Eke Angéla első mono előadását a Radnóti Tesla Laborban a Manna Produkció segítségével. A valóság és a fikció egy kortárs dokumítoszban ölt testet, melyet Závada Péter írt meg Eke Angéla személyes élettörténete alapján.

Kép
Életmód

Kultúrriadó! Ezeket nézd meg a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon a héten!

Október 4-én elrajtolt a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál. Nem tudod, mit néznél meg a héten? Ajánlunk pár remek programot táncszínháztól báboperán át a klipszemléig!

Kép
Promóciók

Ismerd meg a GRUND Színházat!

A Grund Színház missziója az improvizáció technikája köré szerveződik, ezt a módszert érvényesíti különböző programjaiban, melyek érintik a hagyományos színház, a filmművészet a szórakoztatás és az oktatás területeit is.

Kép
Promóciók

Food Film Fighters - egy este a filmek szerelmeseinek

December 17-én jön a Grund Színház évadzáró improvizatív filmestje.

Kép
Promóciók

Csábító műsor a szegedi csillagtető alatt

Magyarország legnagyobb szabadtéri színházába invitálunk, ahol monumentális és felejthetetlen produkciókat láthatsz.

Kép
Promóciók

Randevú a találkozások városával

A színház, a Győri Balett, a Rába-part ellenállhatatlan hangulata, a nagyvárosi forgatag csak néhány lehetőség, amely Győrbe csábít.

Kép
Életmód

"Valójában a sérültek az egészségesek" - interjú Kecskés Karinával

Kecskés Karina tíz éve segíti az értelmi sérültekből álló Baltazár Színház társulatát, emellett nyaranta Csángóföldön táboroztat árva gyerekeket. A színésznő három saját gyermekét is rendszeresen bevonja a programokba.

Kép
Sztárok

„A színházon kívül is van közös témánk” – interjú Borbély Alexandra és Nagy Ervin színészekkel

Mindketten a Katona József Színházban játszanak, most pedig még közös filmben is szerepelnek. De Nagy Ervin és új párja, Borbély Alexandra a „művészpárkodás” gondolatától is hideglelést kapnak. A Berlinaléra készülve, a filmfesztivál előtt beszélgettünk velük.

Kép
Sztárok

Keira Knightley-val bulizott együtt a fiatal magyar színésznő - FOTÓK

A magyar származású, nemzetközi színházi és filmszínésznő, Coco König is jelen volt a Chanel partiján.

Előző oldal
Következő oldal