A jelen pillanatainak megéléséről szól Wunderlich József második nagylemeze

A jelen pillanatainak megéléséről szól Wunderlich József második nagylemeze
Forrás: Wunderlich József

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Két év után újabb nagylemezzel jelentkezik a Vígszínház színésze, Wunderlich József.

A Szívre megy címet viselő album dalaiban arra keresi a választ, hogyan élhetnénk a mának anélkül, hogy kizsigerelnénk magunkat. Az első videoklipet a Mennék veled elnevezésű számhoz készítette, ami a koronggal egyidőben debütál.

Éppen 33 éves vagyok és hazudnék, ha azt mondanám, jelentéktelen ez a szám az életemben” – ismeri el József. „Számtalan dologról elgondolkoztam, mikor betöltöttem ezt a kort. Leginkább arról a keresztről, amit mindannyian hordozunk, de néha nagyon nehéz elviselni és még ennél is bonyolultabb elfogadni, illetve megszeretni.” A Junior Prima Díjas színész azt mondja, úgy érzi, talán mindannyiunknak szüksége is van arra, hogy néha elessünk az általunk cipelt terhek súlya alatt. „Az élmény, hogy akár huszadjára is fel tudok állni, miután összerogytam, sokat segít abban, hogy elfogadjam az általam viselt nehézségeket

- Wunderlich József.
Kép
forrás: Wunderlich József

József első, SKIZó albumához hasonlóan ezúttal is játszott a számokkal.

22 voltam, amikor az első nagyszínpadi főszerepemet játszottam, ez 11 éve volt. Most, 33 évesen 11 dalt írtam a korongra

- Wunderlich József.

A második lemez dalaiban arra is keresi a választ, hogyan élhetnénk a mának anélkül, hogy kizsigereljük magunkat és a környezetünket, miként érezhetünk minden pillanatot telítettnek, úgy, hogy közben nem faljuk a perceket.

Bármennyire is általánosan hangzik, én fontos problémának tartom ma a habzsolást. Hogy ez kinél miből fakad, nem tudom, de azt hiszem, a testi-lelki bizonytalanságérzetnek komoly szerepe van ebben. Mindenki kapaszkodókat keres, hogy életben maradjon. Ha sem a jövő, sem a múlt nem nyújt segítséget, valóban a jelenben kell megtalálnunk. De nem mindegy, hogyan

- Wunderlich József.

József úgy látja, néha már nem is napról napra, inkább percről percre létezünk a gyorsan adódó és elrepülő lehetőségeknek, szinte kiszorulunk abból a helyzetből, hogy valódi döntéseket hozhassunk, sodródunk egyik helyzetből a másikba, anélkül, hogy egy pillanatra is kezünkbe vennénk az irányítást.

Csak a most létezik. Hogy mi lesz két perc múlva, vagy mi volt két perccel ezelőtt, az homályos. És hát ilyen az emberi természet, hogy MOST akar élni, MOST akar mindent!

- Wunderlich József.

A Szívre megy első kislemeze a Mennék veled című felvétel lett.

Ez a szám egy olyan különleges találkozás reményét idézi meg, ahol mindkét félnek fontosabb az, hogy honnan jöttek, mint az, hogy hová tartanak. Ez a dal a megértésről szól, arról a pillanatról, amikor teljesen és feltétlenül elfogadod magadat és a helyedet a világban. Azt a percet mutatja be, amikor elengedsz mindent, amihez ragaszkodtál és rájössz, hogy minden út ahhoz a vágyhoz vezetett, amit éppen együtt, egyszerre átéltek. Ez ennek a furcsa találkozásnak a lényege.

- Wunderlich József.

Nézd meg a Mennék veled videóklipjét!

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ez a jóképű, 27 éves srác Bob Marley unokája - fotó

Bob Marley unokája, Skip Marley feltűnik a legenda életéről forgatott filmben is!