Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a színészet, filmek, sorozatok és színház világa - Címlapon Molnár Piroska, Mészáros Blanka, Hámori Gabriella, Mentes Júlia

Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a színészet, filmek, sorozatok és színház világa - Címlapon Molnár Piroska, Mészáros Blanka, Hámori Gabriella, Mentes Júlia
Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és less bele a magazin tartalmába!

Kedves Olvasónk!

Azért élnek, hogy átadjanak, meghassanak, átváltozzanak és átszellemüljenek, hogy történeteket meséljenek – nekünk, nézőknek. Színészek generációin ível át az a hivatástudat, az a szenvedély, amivel nap mint nap színpadra vagy épp a kamera elé állnak. Címlapsztárjainkat, Molnár Piroskát, Mészáros Blankát, Hámori Gabriellát és Mentes Júliát most egyszerre jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában, és ahogy a rangidős művésznő, Molnár Piroska fogalmaz: „Örömet ad, ha látom, hogyan fejlődik egy-egy fiatal kolléga, hogy alakul a pályája. Figyelem őket, és izgulok értük.”

Kép

Ez a szakma a csapatmunkáról, egymás kölcsönös tiszteletéről és elismeréséről is szól, és éppen ezért titeket és magunkat, nézőket is kicsit a kulisszák mögé vezetünk lapszámunkban, nem csak a színészeket állítjuk reflektorfénybe – bemutatjuk azokat a tehetséges magyarokat a filmszakmából, akik a színfalak mögött, a reflektorfény és kamera másik oldalán szorgoskodnak, hogy el- kápráztassanak minket, nézőket, itthon és külföldön egyaránt. Tudod, milyen izgalmas munkák és feladatkörök vannak egy-egy film, sorozat készítése mögött?

Kép

Riportunkban szerelmeseket, színész családot, barátokat és testvéreket is bemutatunk, akiket arról kérdeztünk, mennyire fér meg a szeretet és ezen erős kötelékek a színpadon, a kamera előtt vagy épp a kamera másik oldalán, valamint a magánéletben. Mennyire nehéz vagy éppen könnyű szakmabelinek lenni? Wunderlich József és felesége, Bach Kata, Trokán Péter és lányai, Anna és Nóra, a Spáh ikrek, Dávid és Karcsi, Berkes Juli és Reisz Gábor mesélnek erről.

Kép

Bemutatjuk azokat a belevaló nőket is, akik átírták Hollywood történetét.

Kép

A nyár legizgalmasabb trendjei mellett azt is megmutatjuk, a filmek és sorozatok világa mennyire meg tudja határozni a szépségtrendeket, és milyen izgalmas nüanszokat, stílusjegyeket rejt egy-egy jelenet díszlete, jelmeze vagy épp a filmben látott étel – ezeket te is kipróbálhatod.

Kép
Kép

Dőlj hátra, és merülj el velünk a filmek, sorozatok és színház izgalmas világában – akár stílszerűen egy popcorn társaságában!

És a filmes hasonlatnál maradva: a reflektorfényben és a magazin első, beköszönő oldalán én állok, viszont a magazinkészítés is a történetmesélésről szól, és szorgos csapatmunka – okos, tehetséges szerkesztők és alkotók kreatív írásaitól, alkotásaitól, fotóitól lesz olyan nagyszerű ez az egész, amit a kezedben tartasz, így az én vas- tapsom – a bemutatott művésznők és művészek mellett – a régi és új kollégáknak szól!

Kép

Csapj le rá!


Szerezd be az újságosoknál, vagy vásárold meg digitális formátumban ITT!

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.