Színház

Kép
Sztárok

Magyar származású színésznő lett Cannes egyik legjobban öltözött sztárja

A magyar származású, nemzetközi színházi és filmszínésznő, Coco König is jelen volt a cannes-i filmfesztivál zárógáláján.

Kép
Életmód

10 híresség, 10 jó ügy - Ahol biztosan jó helyen lesz az egy százalékod

Gondoltad volna? Tíz adózóból hat nem rendelkezik a felajánlható egy százalékáról, pedig a személyi jövedelemadó (SZJA) egy százalékának felajánlása fontos segítség az alapítványoknak, egyesületeknek, egyházaknak, ráadásul a felajánlóknak nem kerül semmibe. Most 10 olyan jó ügyet gyűjtöttünk össze, akiket nyugodt szívvel ajánlunk nektek is. Ne hagyjátok elveszi az adótok egy százalékát, tegyetek jót másokkal!

Kép
InStyle TV

Kecskés Karina: "Valójában a sérültek az egészségesek"

Kecskés Karina tíz éve segíti az értelmi sérültekből álló Baltazár Színház társulatát, emellett nyaranta Csángóföldön táboroztat árva gyerekeket. A színésznő három saját gyermekét is rendszeresen bevonja a programokba - árulja el a májusi Instyle magazinban.

Kép
InStyle TV

"Nem futok versenyt az idővel" - Pokorny Lia az InStyle-ban

Ragyogóbb, mint valaha. Pokorny Lia még sosem érezte magát ennyire jól a bőrében.

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, a címlapon Pokorny Lia

Megjelent az új InStyle, a címlapon a gyönyörű magyar színésznő, Pokorny Lia! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok. Ráadásul most JOY napok kuponfüzet is jár a májusi InStyle-hoz, benne 270 darab 10-65 % kedvezményre jogosító kuponnal!

Kép
Shopping

Segítünk választani! Ezek a legjobb tavaszi férfi parfümök

A ti párkapcsolatotokban is olyan a férfi parfüm, mint a színházjegy? Azaz akkor mentek, ha veszel. Ha igen, itt az idő, hogy körbenézz a parfümériákban, jobbnál jobb férfi illatok foglalták el a polcokat.

Kép
Sztárok

Villáminterjú Ónodi Eszterrel: "A negatív tulajdonságaimból építkeztem"

Novemberi címlapsztárunk, Ónodi Eszter alig egy hete debütált élete első sorozatszerepével az HBO-n. Ennek kapcsán el is csíptük őt egy villáminterjúra az Aranyélet premierjén.

Kép
Életmód

Stílusnagykövetünk ajánlja: Győr legjobb cukrászdája

Második stílusnagykövetünk, Polgár Eszter szülővárosa, Győr legstílusosabb helyeit népszerűsítve blogol az InStyle.hu-n. Íme a legújabb bejegyzés, a korábbiakat pedig ide kattintva olvashatjátok!

Kép
Stílus

Stílusnagykövetünk ajánlja: Színház Győrben

Második stílusnagykövetünk, Polgár Eszter egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n, így népszerűsítve szülővárosa, Győr legstílusosabb helyeit. Íme a legújabb bejegyzés, a korábbiakat pedig ide kattintva olvashatjátok!

Kép
Életmód

Vetkőző férfiak a Thália Színházban

Igazi férfiak. Esetlenek és tökéletlenek, de eldöntötték: vetkőzni fognak. Októbertől lesz látható a Thália Színház évadnyitó darabja, az Alul semmi.

Kép
Életmód

Programajánló: Ketten egyedül Csányi Sándorral és Schell Judittal

Május 9-én mutatta be a Thália Színház legújabb produkcióját, a Ketten egyedül című darabot. A darabból készült a Krumpirózsa című híres film Al Pacinóval és Michelle Pfeifferrel a főszerepben.A darabbeli felszolgálót és szakácsot, Schell Judit és Csányi Sándor személyesítik meg.

Kép
Sztárok

Jótékonysági történetfelolvasó maraton a Centrál Színházban

Ebben az évben megint történet felolvasó maratonra készül a Centrál Színház. Ezúttal a gyerekek elleni erőszak lesz a téma. Ott a helyünk!

Kép
Sztárok

Színpadon a Közelebb Dobó Katával és Anger Zsolttal

A 011 Alkotócsoportot modern szemléletmódjáról, konvenciókat felrúgó, filmszerű előadásairól ismerhetjük. Ezúttal Parick Marber: Közelebb (Closer) című színművét viszik színpadra, a közönség financiális bevonásával egy Indiegogo kampány keretében.

Kép
Életmód

Spanyol Filmhét az Urániában

Október 8-tól öt napon keresztül az Uránia Nemzeti Filmszínház ad otthont a legutóbbi idők spanyol filmjeiből készült különleges válogatásnak. A Filmhét kísérőprogramjaként eredeti spanyol filmplakátokból álló kiállítás is várja a látogatókat.

Kép
Sztárok

Csányi Sándor imádni való rosszfiút alakít - exkluzív videóinterjú

Sokadszor játssza el egyik legkedvesebb szerepét Csányi Sándor - ezúttal a Thália Színházban, Schell Judit, Udvaros Dorottya és Molnár Piroska főszereplésével.

Kép
Életmód

Ismét a Britain’s Got Talentben lép fel az Attraction

Egy éve óriási fordulatot vett a Szűcs Zoltán vezette Attraction Performances látványszínház élete. A magyar csapat elindult a legrangosabb angol tehetségkutató műsorban, ahol végigmenetelve az elő-, majd középdöntőket, végül elsöprő fölénnyel nyerték meg a versenyt.

Kép
Életmód

Trokán Nóra, ahogy még sosem láttátok

A 011 Alkotócsoport színésznőit önfeledt pillanatban kapta lencsevégre Dobos Tamás fotóművész. A találkozás apropója a június 7-11-ig tartó 011 Fesztivál volt. Trokán Nóra (Örkény Színház), Pálos Hanna, Borbély Alexandra (Katona József Színház) és Bata Éva (Vígszínház) a fesztiválon látható darabbeli szerepük szerinti jelmezeikben láthatóak, csak most, egy képen.

Kép
Sztárok

Gifben mondják el a Katona József Színház művészei

Zseniális ötletet valósított meg a Katona József Színház: az elmúlt napokban a társulat tagjai több tucat olyan animgifet készítettek, melyekkel nem csak a színház rajongói színesíthetik kiválóan üzeneteiket, kommentjeiket, internetes kommunikációjukat, hanem az internetezők szélesebb rétege is.

Kép
Életmód

Quimby Teátrum: Színházi turnén a Quimby

Az ország legnépszerűbb zenekara, a Quimby örökké kísérletezik, s gyakran éppen így teremt hagyományt. 2014-ben az együttes újabb turnén folytatja formabontó, színházi szárnyalását. (Kiss Tibi az InStyle fotózásán: less be a kulisszák mögé, kattints a videóért!)

Kép
Sztárok

Éder Krisztián fotózta Sas Tamás új felfedezettjét

A Sas Tamás rendezésében színpadra vitt Emberi hang című monodráma főszereplőjéről, Fantoly Nikolettről készített képsorozatot Éder Krisztián (SP), aki egyébként az InStyle márciusi számába Weisz Fannit fotózta, korábban pedig csodálatos fotókat készített Polgár Odettről is nekünk.

Kép
Promóciók

Jutalomjáték a Játékszínben

Bernard Slade vígjátékát Szirtes Tamás vitte színre. Ha nem ismernéd a darabot:

Kép
Promóciók

Karácsonyi vásár a Katonában

Idén is megrendezzük hagyományos karácsonyi vásárunkat: december 13-15. között a kedvezményes jegyek mellett péntektől vasárnapig izgalmas programokkal, koncertekkel, különleges ajándékötletekkel várjuk az érdeklődőket a Katonában.

Kép
Sztárok

Dobó Kata blogja: Pörgős hétköznapok

Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője blogol rendszeresen az InStyle.hu-n munkáról, hétköznapokról, kedvencekről és még sok-sok másról, olvassátok!

Kép
Sztárok

A legígéretesebb pályakezdő: Tasnádi Bence az InStyle-ban

Tasnádi Bence vehette át a Trafó – Kortárs Művészetek Házában a színikritikusok Legígéretesebb Pályakezdő Díját Tasnádi Bence, a Katona József Színház fiatal művésze, októberi lapszámunk A férfi stílusa című rovatának interjúalanya.

Kép
Sztárok

Trokán Nóra az InStyle stílusdíj-átadóján

Trokán Nóra, az Örkény Színház művésznője is jelölt volt az InStyle stílusdíjára "A legstílusosabb nő" kategóriában. Végül Tenki Réka vitte el a díjat, akivel vidáman mosolyogtak a díjátadón a fotósok kamerájába.

Kép
Sztárok

Dobó Kata blogja: "Így készülök az InStyle Style Awardra"

Mostantól Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője blogol rendszeresen az InStyle.hu-n munkáról, hétköznapokról, kedvencekről és még sok-sok másról, olvassátok!

Előző oldal
Következő oldal