Műsorvezető

Kép
Sztárok

„Nekem a támogató énem az erősebb, nem irigykedek másokra” - interjú Liluval

Kovalcsik Ildikó Lilu úgy gondolja, hogy nincs az a tökéletes szépség, ami ne állítana minket feladatok elé az önelfogadás terén. Hallgasd meg a műsorvezetővel készült interjút!

Kép
Sztárok

Csobot Adél szerint ez a legjobb dolog a vidéki életben: Budapest fel sem veszi ebben a versenyt!

Csobot Adél és Istenes Bence életében nemrég egy új fejezet kezdődött, amiről boldogan mesélt nekünk! Ilyen a vidéki élet a műsorvezető szemével!

Kép
Sztárok

Jakupcsek Gabriella: "Anyuka vagy nagymama akarok lenni? Attól függ milyen napom van" - #Képesvagyok podcast S1E4

A #Képesvagyok podcast adásában Juakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezetővel készült interjú. Az idő múlásáról, ageizmusról, gyerekvállalásról és karrierről, a nők helyzetéről a médiában és a munkaerőpiacon, személyes mélypontokról és újradefiniálásról beszélgettünk. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Sztárok

Csobot Adél szokatlan őszinteséggel vallott családjáról és Istenes Bencével való kapcsolatáról

Családjáról, karrierjéről, az idő múlásáról és belső motivációiról is beszélt Csobot Adél a InStyle Magazinnak adott nagyinterjújában. A műsorvezető jövőre tölti be a 30. évét, de már több, mint egy évtizede az ország egyik legismertebb embere, és két fiú boldog anyukája.

Kép
Sztárok

Puskás-Dallos Péter: “Amit meg kell alapoznom a családunkban, az a problémák kibeszélése - amiket az elmúlt 38 évben hajlamos voltam inkább magamba temetni” - #Képesvagyok podcast S1E1

Puskás-Dallos Péter énekes, színész, műsorvezető, lelkes állat- és környezetvédő aktivista, és nemrég új titulus birtoklója: édesapa. Petivel a családi háttérről, bizonyítási kényszerről, társadalmi érzékenységéről, gondoskodó személyiségéről, nemi sztereotípiákról, az apaság megéléséről és álmai műsoráról beszélgettünk.

Kép
Sztárok

„A másság soha nem választás kérdése” - interjú Járai Mátéval

Mennyire érezhetik magukat jelenleg biztonságban az LMBTQ közösség tagjai? Milyen nehézségeken mennek keresztül, milyen utat járnak be a, és mennyire számíthatnak támogató, elfogadó hangokra itthon, és külföldön? A szabadság hónap zárásaképp, Járai Máté színész-műsorvezetővel beszélgettünk többek közt ezekről a fontos kérdésekről is.

Kép
Sztárok

Fél szemére megvakult, amikor bántalmazó exe savval öntötte le, ma a világ egyik leghíresebb motivációs trénere - Katie Piper inspriáló története

Katie Piper nem mindennapi, tragikus, mégis megható történetéből bárki erőt meríthet!

Kép
Sztárok

„ISTENIEN ÁLL!!” - Erős Antónia hajszínt váltott, az emberek pedig imádják a végeredményt

Erős Antónia új hajszínét nem tudták szó nélkül hagyni a követői!

Kép
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna szó szerint hollywoodi szépséggé változott a Dancing with the Stars adásában

A szépséges színész-műsorvezetőnő stílusa minden alkalommal kifogástalan és tökéletes, amit a Dancing with the Stars legutóbbi adásában is bebizonyított.

Kép
Sztárok

Jennifer Aniston nem várt megjegyzést tett Brad Pittel való válásáról

Ki gondolná, hogy Jennifer Aniston volt 2003-ban az Ellen Show első vendége, most pedig az utolsó évadban is beült a műsorvezető mellé egy interjú erejéig.

Kép
Sztárok

Miller Dávid elárulta: újra szabad a szíve

"Vágyom rá, hogy legyen magánéletem, de jelenleg nincs" - mesélte az InStyle téli lapszámában Miler Dávid színész, az X-Faktor jóképű műsorvezetője. Nézd meg a róla készült dögös képeket is!

Kép
Sztárok

Mérföldkőhöz érkezett Szabó Zsófi élete: "Szeretnék bátrabb lenni"

Őszinte interjúban osztotta meg gondolatait Zsófi, az RTL Klub Reggeli műsorvezetője Lakatos Márkkal, aki a vele készült izgalmas fotósorozatot is stylingolta.

Kép
Promóciók

Újra együtt Kisó és Kovács Áron!

A legendás műsorvezető-páros visszatér a 95.8 frekvenciára a hallgatók egyik kedvencével, a Slágerlistával. A páros minden vasárnap kivesézi majd a hét legkedveltebb 40 slágerét.

Kép
Stílus

Marton Adrienn a magyar divattervezők elkötelezett rajongója

Marton Adrienn rajong a magyar tervezői darabokért, most pedig meg is mutatja gardróbja legkülönlegesebb darabjait!

Kép
Sztárok

Ismét káprázatos fehérneműt tervezett a terhes plus-size modell

Minden bizonnyal Ashley Graham minden idők legbevállalósabb kismamája. És nem először veti be energetikus személyiségét fehérnemű tervezéshez is.

Kép
Promóciók

Wossala Rozina a grillezést népszerűsíti

A népszerű chef-műsorvezető szívéhez a grillezés áll a legközelebb. Úgy véli, ennek az étkezési formának valódi közösségteremtő ereje van, de hasznos időtöltés is. Wossala Rozina a SPAR grillpartiján nem csak ízletes falatokkal és különleges gasztronómiai élménnyel lepte meg a vendégeket, hanem praktikus tanácsokat is adott, sőt néhány mesterfogást is elleshettek tőle.

Kép
Sztárok

Mádai Vivien örülhetett

A tegnapi INSTYLE STYLE AWARD díjátadó jelöltjei között volt a műsorvezetőnő is.

Kép
Sztárok

Irigykedj! Ez lesz az idei Grammy-ajándékcsomagban

Hamarosan megtartják a 61. Grammy-díjátadót. Amíg a zenészek az aranyszínű gramofont viszik haza, addig több mint ötven előadó, fellépő és műsorvezető nem is egy, hanem két csomagot vihet haza.

Kép
Promóciók

Palik Lászlóval és olimpiai bajnokokkal jön az Exatlon Hungary

Január 2-án indul a TV2 új extrém sport-realytije, az Exatlon Hungary. A Dominikai Köztársaságban készülő produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben, melynek egyetlen győztese a dicsőség mellett 20 millió forinttal lesz gazdagabb.

Kép
Promóciók

Életében nem futott ennyit Ördög Nóri

70 perc alatt futotta le a 33. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon a 10 kilométeres távot Ördög Nóri. A népszerű műsorvezető hetekig készült a nagy megmérettetésre, hogy sikerrel teljesítse vállalását.

Kép
Promóciók

Egy közkedvelt műsorvezető és egy profi sportoló - vajon ők tudják mi a siker kulcsa?

Erős Antónia és Baji Balázs elért eredményeiben van egy közös összetevő. Valami, ami segít nekik, hogy kihozzák magukból a maximumot minden nap.

Kép
Sztárok

Megszületett Görög Zita gyermeke

Nagyon különleges nevet kapott a modell-műsorvezető Görög Zita harmadik gyermeke, aki a minap született.

Kép
Sztárok

Bikiniben mutatta meg pocakját Görög Zita

Egyre kerekedik a csinos műsorvezető pocakja, és nagyon jól áll neki. Megmutatta, milyen jól néz ki fürdőruhában is, ezzel pedig jó pár dicséretet zsebelt be.

Kép
Promóciók

"Amit bemutatunk, felveszünk, az itt a Corvinban megkapható, nem kell kutakodni az elérhetőségükért." - Ismerd meg a Corvinas blogot!

A szépségguru műsorvezető, a stylist és a fotós - ők a Corvinas dinamikus triója. Két barátnő, majd hozzájuk csatlakozva egy fiatal fotós lány hazánkban elsőként indított blogot egy plaza megbízásából, sokrétű tudásukat ötvözve színes, szórakoztató és látványos tartalmakért. Munkájukról, a Corvin Plaza Corvinas blogjáról kérdeztük Köböl Anitát.

Kép
Sztárok

A fotó, amiről most mindenki beszél: Mádai Vivien megmutatta retus nélküli arcát

Sosem látott fotón a csinos műsorvezető.

Kép
Sztárok

Így néz ki Amal Clooney édesanyja

Tudtátok, hogy Amal Clooney édesanyja híres újságíró és tévés műsorvezető? Heti Amal Clooney-rovatunkat olvassátok. ;)

Előző oldal
Következő oldal