Jennifer Aniston nem várt megjegyzést tett Brad Pittel való válásáról

Jennifer és Brad
Forrás: Kevin Winter/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ki gondolná, hogy Jennifer Aniston volt 2003-ban az Ellen Show első vendége, most pedig az utolsó évadban is beült a műsorvezető mellé egy interjú erejéig.

Jennifer Aniston és Ellen DeGeneres barátsága tehát már 20 évre nyúlik vissza, így nem is volt kérdés, hogy a híres komikus-műsorvezető őt is felkérje a produkció utolsó évadának egyik vendégének. Akkor egy Welcome feliratú szőnyeget ajándékozott Ellennek, akinek úgy fest szerencsét hozott a kedves gesztus, hiszen Jennel való barátsága mellett a show sikerét is bezsebelhette.

Ellen műsora egyébként, hasonlóan Oprah beszélgetős műsorához, szintén nagyon mély és sokszor őszinte sztárinterjúknak ad otthont. Ez alól a Jennifer Anistonnal készült utolsó interjúja sem volt kivétel, amelyben a színésznő apró utalást tett volt férjére, Brad Pittre, amikor DeGeneres arról faggatta, hogy tudta feldolgozni a Jóbarátok korszakának végét.

Nos, elváltam és terápiára kezdtem járni. Aztán megcsináltam a Szakítópróba című filmet. Valahogy a végére értem.

- utalt volt férjére, Brad Pittre.

Persze a megjegyzést inkább viccnek szánta, és ő maga is nevetett róla, pláne, hogy azóta már Braddel nagyon jó viszonyt ápolnak!

A videót meg is nézheted:

A híres egykori álompár 1998-ban kezdett randevúzni, 2000-ben házasodtak össze, majd 2005-ben szakítottak. Hosszú ideig szóba sem álltak egymással, ám miután Brad elvált Angelina Jolie-tól, felvette a kapcsolatot Jennel, és baráti viszonyt alakítottak ki egymással.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Sztárpárok, akik egy film forgatásán szerettek egymásba

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok