"Amit bemutatunk, felveszünk, az itt a Corvinban megkapható, nem kell kutakodni az elérhetőségükért." - Ismerd meg a Corvinas blogot!

"Amit bemutatunk, felveszünk, az itt a Corvinban megkapható, nem kell kutakodni az elérhetőségükért." - Ismerd meg a Corvinas blogot!
Forrás: Corvin Plaza

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A szépségguru műsorvezető, a stylist és a fotós - ők a Corvinas dinamikus triója. Két barátnő, majd hozzájuk csatlakozva egy fiatal fotós lány hazánkban elsőként indított blogot egy plaza megbízásából, sokrétű tudásukat ötvözve színes, szórakoztató és látványos tartalmakért. Munkájukról, a Corvin Plaza Corvinas blogjáról kérdeztük Köböl Anitát.

Még sosem láttunk ilyet, hogy itthon egy plazablogot indítana valaki, ami ennyire független, s meglepő módon nincs tele reklámokkal. Mióta készítitek ezt?

Hamarosan ünnepeljük a Corvinas blog egyéves szülinapját. Patríciával régóta dédelgetett álmunk egy közös, trendorientált projekt, amihez az indulásakor társult Bogi, a fotósunk is.

Megtisztelő és egyben kihívásokkal teli feladat lehet elsőként egy olyan nagy ügyfelet, mint a Corvin Plaza képviselni, ráadásul ilyen olvasóbarát, szórakoztató és szemet gyönyörködtető módon. Mesélj kicsit, vajon hogyan szúrtak ki titeket erre a feladatra?

A blog előtt is voltak közös munkáink, Patrícia (Frank Patrícia stylist, személyi stylist, megjelenés- etikett/ protokoll Coach - a szerk.) sikeres és már sokat bizonyított stylist (az RTL-nek és a Hírt TV-nek volt évekig a stylistja), én pedig televíziós műsorvezetőként és szerkesztő-riporterként dolgozom, számtalan produkcióban vettem részt korábban, így kellő tapasztalattal és nem is teljesen ismeretlenül kopogtattunk a koncepciónkkal a Corvin Plazánál. Szerencsénk is volt, mert a plaza is épp ekkor szeretett volna valami egyedi kommunikációs csatornát nyitni a vásárlók felé, ami kicsit új és más, sokakat elér, és új vásárlókönzöség érdeklődését is felkelti, épp ezért jött a képbe a blog és a közösségi média lehetőségeinek kiaknázása. A blog indulása előtt a Facebookjuk és egyéb közösségi felületeik is remekül működtek, és szerencsére nyitottak voltak az ötleteinkre, és arra, hogy személyesebb hangot szólaltassunk meg a tartalmakkal - azt hiszem, hogy jókor voltunk jó helyen, és azóta is nagyon jó összhangban dolgozunk együtt.

Kép

Láthatóan szabad kezetek van a témákban, nincs tele erőltetett reklámokkal a blog…amit a követők biztosan nagyra értékelnek!


Amíg hitelesek vagyunk, addig szeretnek minket a vásárlók, és ebben partner a plaza is. Bőven van téma, mindig történik valami, hol a plazában, hol egy-egy boltban. Az olvasók nagyon szeretik, ha azonnal értesülnek az újdonságokról, és személyes élménybeszámolókat is olvashatnak azokról - tippeket kapnak, mit mivel érdemes viselni, és mik a szezon must have termékei, amikről nem érdemes lemaradni.

Mennyire “éltek” együtt az olvasókkal, ismeritek őket?

Abszolút. Ez leginkább élő bejelentkezéseknél érzékelhető, vagy olyan nyereményjátékoknál, amelyek helyszínhez köthetők, amikor ide kell jöjjenek - sokan érdeklődnek, kérdeznek, rendszeres visszatérőink is vannak. Érkeznek olyan visszajelzések is, hogy miután a blogon olvastak valamilyen termékről, azt azonnal jöttek a boltba megvenni. Örülünk annak, hogy ennnyi válaszreakciót kapunk tőlük.

Mennyire partnerek az itteni üzletek? Felismerik, hogy rajtatok keresztül jut el legjobban az információ a vevőkhöz?


Bőven vannak, akik tudják, hogy egy hajóban evezünk, sokat segítenek az anyagok készítésében. Csak a példa kedvéért: Reserved, Mohito, Sinsay, Cropp… ők igazán jó kollégák, és érezzük, hogy egyre jobban figyelnek erre a kommunikációs csatornára a többiek is. A fotózáshoz készségesen állítják rendelkezésünkre a termékeket, és ellátnak minket a legfrissebb és leghasznosabb információkkal.

Biztosan ti is (ahogyan mi is) bújjátok a statisztikákat. Mi az, ami a legjobban érdekli az olvasókat? Melyek a legolvasottabb témakörök és konkrét cikkek?

Egyértelműen a Fashion-rovatunk a kedvenc, a Beauty a második. A divatanyagainkat azért is szeretik, mert amit bemutatunk, amit felveszünk, az itt a Corvinban megkapható, nem kell kutakodni az elérhetőségükért. Ezért is fontos, hogy hitelesek maradjunk, a képek nincsenek agyonretusálva, azt látják a boltban is, amit rajtunk.

Vannak-e szezonális témák, mennyire követitek az időszakos eseményeket?

Teljes mértékben, hisz az a célunk, hogy a Corvin Plazának egyfajta tükre legyen a blog. Most a télikabátok, karácsonyi témák kerülnek a középpontba, amiket mindig nagyon szoktak szeretni.

Várható, hogy külsős emberek, olvasók-vásárlók is szerepeljenek a bejegyzésekben? Milyen jövőbeli terveitek vannak még?

Mindenekelőtt a férfiakat szeretnénk bevonni, és tervezzük, hogy nyereményjátékon keresztül olvasókat is bevonunk, illetve szeretnénk, hogy a gyerekek is nagyobb hangsúlyt kapjanak. Sok érdekes lehetőség adott a Corvin Plaza kínálatából, amit körül lehet még járni.

Frank PatríciaMegjelenés- etikett/ protokoll Coach, Stylist, stílustanácsadó Évekig az RTL klub és a Hír Tv stylistjaként dolgozott, jelenleg a Corvin Pláza stylistja, Corvinas’ blogjának egyik szerkesztője.Köböl AnitaTelevíziós műsorvezetőként és szerkesztő-riporter, szerkesztő, a Corvinas’ blogjának egyik szerkesztője, legtöbbször ő látható a fotókon is.Bognár BogiFotós. Reklám és portré fotós, de fotózott már enteriört és esküvőt is. Ő készíti a Corvinas’ képeit is.

Frank Patrícia

Megjelenés- etikett/ protokoll Coach, Stylist, stílustanácsadó
Évekig az RTL klub és a Hír Tv stylistjaként dolgozott, jelenleg a Corvin Pláza stylistja, Corvinas’ blogjának egyik szerkesztője.

Köböl Anita

Televíziós műsorvezetőként és szerkesztő-riporter, szerkesztő, a Corvinas’ blogjának egyik szerkesztője, legtöbbször ő látható a fotókon is.

Bognár Bogi

Fotós. Reklám és portré fotós, de fotózott már enteriört és esküvőt is. Ő készíti a Corvinas’ képeit is.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!