Puskás-Dallos Péter: “Amit meg kell alapoznom a családunkban, az a problémák kibeszélése - amiket az elmúlt 38 évben hajlamos voltam inkább magamba temetni” - #Képesvagyok podcast S1E1

Puskás-Dallos Péter: “Amit meg kell alapoznom a családunkban, az a problémák kibeszélése - amiket az elmúlt 38 évben hajlamos voltam inkább magamba temetni” - #Képesvagyok podcast S1E1
Forrás: InStyle

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Puskás-Dallos Péter énekes, színész, műsorvezető, lelkes állat- és környezetvédő aktivista, és nemrég új titulus birtoklója: édesapa. Petivel a családi háttérről, bizonyítási kényszerről, társadalmi érzékenységéről, gondoskodó személyiségéről, nemi sztereotípiákról, az apaság megéléséről és álmai műsoráról beszélgettünk.

Gyerekkora óta belé van kódolva a gondoskodás, mások segítése, nem véletlenül lett az InStyle #Képesvagyok segíteni kategória jelöltje. Puskás-Dallos Peti azért hozta létre a Füri Zenetér Egyesületet, hogy hangszerekkel, illetve sporteszközökkel és foglalkozásokkal segíthesse hátrányos anyagi helyzetben lévő közösségeket, mert az általános jóllétünkhöz óriási szerepet játszhatnak ezek a szabadidős tevekénységek. „Rengeteg gyermeknek nincs meg a lehetősége olyan támaszra, ami nekünk természetes szükségnek tűnik a fejlődéshez” – fogalmazta meg a szervezet célját a The Biebers frontembere, aki most újabb kezdeményezést indított el a fiataloknak. A Palántaház mentorprogramban olyan tizenévesek jelentkezését várja, akik aktívan részt akarnak venni az állat- és természetvédelemben, esetleg már meg is teszik azt.

“Mindenkinek mindenről megvan a véleménye, de kevesen tesznek is valamit”

- Puskás-Dallos Péter

A #Képesvagyok podcast első adásában Puskás-Dallos Peti nem csak segítő tevékenységéről, hanem családjáról, az apaság megéléséről, családi háttérről és az érzelmek kibeszéléséről, nemi sztereotípiákról, munka-magánélet egyensúlyról beszélgettünk.

“Sokat gondolok arra, hogyan tudjuk majd jó mederbe terelni a kisfiunkat amiatt, hogy mindkét szülője ismert ember...Rengetegen szólnak bele az életünkbe, sokszor nekem is nehéz feldolgoznom a visszajelzéseket, kommenteket.”

- Puskás-Dallos Péter

A podcastfelvétel helyszínét a W Budapest biztosította.

A #Képesvagyok podcastról


A #Képesvagyok podcastben a kampányhoz és a díjhoz kapcsolódóan az InStyle számára inspiráló emberekkel, jelöltekkel és nyertesekkel beszélget a márka főszerkesztője, Alberti Petra Bianka. Tabutémák, társadalmi szerepvállalás, jótettek, szakmai és sportteljesítmények, korlátok átlépése - hétről hétre izgalmas személyek #képesvagyok történetébe és életébe nyújtunk betekintést, akiknek tettei, küldetése sokezreknek adnak inspirációt, támogatást, vagy akár éppen a kezdő löketet, hogy ők is képesek legyenek kiállni, elmondani egy nehéz történetet, megtenni egy nehéz lépést a céljaik felé.

További adások és részletek a műsorról itt: instyle.hu/kepesvagyokpodcast

Videók

Kép
Életmód

Köztünk járnak! Így él egy mai, modern boszorkány - még világsztárok is vannak köztük!

A 20. században született modern boszorkányság, a Wicca egyre népszerűbb. Hírességek is gyakorolják!

Kép
Életmód

Idén már 50 éves! Íme 12 érdekesség, amit talán nem is tudtál A Keresztapa II-ről

Idén éppen ötvenéves a film, amely hat Oscar-díjat nyert, és máig az egyik legsikeresebb, legkedveltebb folytatás.

Kép
Életmód

6 filmes baki, amit csak kevesen vettek észre: te kiszúrtad ezeket?

Hat film és sorozat, aminek a bakijaira talán nem pontosan emlékszel.

Kép
Életmód

6 pszichológiai kísérlet, ami megmutatta, milyen kiszámíthatatlan is emberi természet

Kiszámíthatatlan és kegyetlen az emberi természet? Mutatunk 6 pszichológiai kísérletet, ami azt bizonyítja, hogy emberségből megbuktunk!

Kép
Sztárok

Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!

Ilyen cuki kiskamasz az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozat főszereplője, Gordon Comrier.

Kép
Sztárok

A kritikusok szerint ez Bruce Willis legjobb és legrosszabb filmje

Bruce Willis karrierjének voltak állomásai, amivel a rajongók a mai napig nem tudtak kibékülni.