Interjú

Kép
Sztárok

Szabó Zsófi: "Tessék bántani, lehet! Büszke vagyok arra, ahogy kinézek!" - #Képesvagyok S2E7

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Zsófi volt a vendégünk. Beszélgettünk a karrierről, változásról, anyaságról és a szorongásról.

Kép
Sztárok

„Már nem a főnökömnek tekintem a rendezőt, hanem alkotótársnak” – interjú Törőcsik Franciskával

A Cicaverzumban nyújtott alakításáért Magyar Mozgókép Díjra jelölt színésznő azokat a szerepeket keresni, amelyek szakmailag kihívást jelentenek neki, és segítenek felfedezni egy új oldalát: idén két ilyen alkotásban is láthatjuk, és mindkettőből kaphat ízelítőt, aki elmegy a MOZ.GO-ra.

Kép
Sztárok

„Iszonyú nehéz most színésznek lenni szerintem” – interjú Nagy Katicával

A Semmelweis Hoffmann Emmáját alakító színésznő, akit az idei Magyar Mozgókép Fesztiválon az év színésznő díjra is jelöltek, az évek során megtanult kiállni magáért, és ma már tudatosan kilép azokból a helyzetekből, ahol nem érzi magát megbecsülve, komfortosan.

Kép
Sztárok

Szabó Győző: "Nekem már nem lesz soha tiszta életem…" - #Képesvagyok podcast S2E6

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Győző volt a vendégünk. Beszélgettünk a karrierről, függőségről, családról és terveiről.

Kép
Sztárok

Durva videó terjed a neten! Jennifer Lopez csúnyán beszólt jó pár színésznőknek

Jennifer Lopez véleményezte Salma Hayek, Gwyneth Paltrow, Winona Ryder és még mások munkásságát.

Kép
Sztárok

Ilyen volt Tóth Vera és Pauli Zoltán esküvője: "Gyakorlatilag másfél napunk volt, hogy mindent átszervezzünk"

Tóth Vera esküvőjéről mesélt nekünk. A végeredmény olyan lett, amilyennek megálmodták, de bőven jutott nekik a bonyodalomból!

Kép
Képesvagyok

Tomán Szabina: “Fontos dolog, hogy egy vállalkozó ma fel merje vállalni, hogy mit nem tud…”- #Képesvagyok podcast S2E5

A #Képesvagyok podcast legfrissebb adásában Tomán Szabina volt a vendégünk, akivel anyaságról, vállalkozásról, karrierről és a Next Top Model Hungaryről is beszélgettünk.

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

„Remélem, képes leszek lépést tartani a Bocelli név örökségével” - exkluzív interjú Matteo Bocellivel

Matteo Bocelli idén nyáron először lép fel Magyarországon, ám előtte még toszkánai otthonában volt alkalmunk interjút készíteni vele!

Kép
Képesvagyok

#Képesvagyok podcast Nemzetközi Roma Nap különkiadása: interjú Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel! - S2E3

A #Képesvagyok podcast egy igazán rendhagyó különkiadással készült április 8-ra, a Nemzetközi Roma Nap alkalmára! A legújabb adásban Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel készítettünk interjút. Hallgasd meg az inspiráló beszélgetést!

Kép
Sztárok

Járai Máté: "Nem volt más nő az életemben, csak a feleségem, viszont férfiak igen" - #Képesvagyok podcast S2E2

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Járai Máté volt a vendégünk. Beszélgettünk gyermekkori traumáiról, generációkon átívelő családi sikerekből adódó elvárások nyomásáról, idegösszeomlásáról, nyitott házasságáról, és arról, miért döntött úgy, hogy biszexualitásáról és minden más témáról is nyíltan mer beszélni, irányát és támaszt mutatva másoknak ezzel. Hallgasd meg az inspiráló beszélgetést!

Kép
Sztárok

Erős Antónia: "Hogyha meghívod az esküvődre a sajtót, akkor ott lesznek a válópereden is" - #Képesvagyok podcast S2E1

A #Képesvagyok podcast e heti adásában Erős Antónia volt a vendégünk. Beszélgettünk a cukorbetegséget még mindig övező tabukról és tévhitekről, szakmai hitelességről és kíváncsiságról, a félelem legyőzéséről, elfogadásról és arról, hogyan lehet ennyi ideig a nyilvánosság előtt botrányok nélkül jelen lenni… Hallgasd meg az inspiráló beszélgetést!

Kép
Sztárok

„Nekem a támogató énem az erősebb, nem irigykedek másokra” - interjú Liluval

Kovalcsik Ildikó Lilu úgy gondolja, hogy nincs az a tökéletes szépség, ami ne állítana minket feladatok elé az önelfogadás terén. Hallgasd meg a műsorvezetővel készült interjút!

Kép
Sztárok

Pokorny Lia: "52 éves elmúltam, én nem félek öregedni!" - #Képesvagyok podcast S1E13

A #Képesvagyok podcast eheti adásban Pokorny Lia színésznővel készítettünk interjút. Beszélgettünk önismeretről, valamint a magány, mint állapot kevésbé emlegetett pozitívumairól, hamarosan debütáló monodrámájáról és segítő misszióiról. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Sztárok

Lakatos Levente: "Van egy olyan skillem, hogy az emberek megnyílnak nekem" - #Képesvagyok podcast S1E12

A #Képesvagyok podcast eheti adásban Lakatos Levente íróval, podcasterrel beszélgettünk. Az interjúban szóba került az elfogadás, a másság, a stigmák, a szexualitás a munkájában és a magánéletben, valamint a szórakoztató irodalom helyzete. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Sztárok

Kovács Patrícia: "Nem vagyok főszereplő a saját életemben sem" - #Képesvagyok podcast S1E11

A #Képesvagyok podcast adásban Kovács Patrícia színésznővel, a SUHANJ! Alapítvány társalapítójával beszélgettünk. Az interjúban szóba került az empátia, a gyerekkori minták, a kritikák és az újrakezdés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Sztárok

Szentesi Éva: "Ha ennek ellenére sem tudok meggyógyulni, akkor nyugodtan halok meg" - #Képesvagyok podcast S1E10

A #Képesvagyok podcast adásban Szentesi Éva írónővel őszintén beszélgettünk a rákkal szembeni harcáról, a gyógyulás felszabadító, ugyanakkor rögös útjáról, veszteségekről, sikerekről, az önmarcangolásról és az elfogadásról. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Sztárok

Benedek Ágota: "Az őszinteség hangerejét állítgatni kell, nekem sem volt mindig tökéletesre kalibrálva ez" - #Képesvagyok podcast S1E9

A #Képesvagyok podcast e heti adásában Benedek Ágota író, forgatókönyvíró a vele készült interjúban tőle megszokott kendőzetlen őszinteséggel és humorral vall olyan komoly témákról, mint a testi folyamatok, abortusz, önkielégítés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Karrier

Vincze-Simó Franciska tabukat döntögető kisfilmje velejéig hatol: „Ez a film ugyanúgy született érted, mint értem, és mint mindenki másért”

Erős, független és bátor. Vincze-Simó Franciska nem félt a világ egyik leginkább tabunak számító témájából filmet készíteni, ami nem más, mint a bántalmazó kapcsolatok és azok a traumák, amelyek egy életen át nyomot hagynak azon, aki elszenvedi őket.

Kép
Sztárok

Gryllus Dorka:"A szavak szintjén el van mondva, hogy a nők vállaljanak gyereket, de a munkaerőpiac szintjén ez abszolút nincsen támogatva" - #Képesvagyok podcast S1E8

A #Képesvagyok podcast e heti adásában Gryllus Dorka színésznő, rendező a vele készült interjúban az idő múlásának megéléséről, az 50 feletti nők reprezentációjáról a filmekben és helyzetéről a szakmai életben, és az anyaságról beszélgettünk. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Promóciók

A különleges frizura titka - intrejú Milos Miskovic mesterfodrásszal

Több mint harminc évvel ezelőtt Milos Miskovic eldöntötte, fodrász szeretne lenni, most pedig könyvet írt a munkásságának mérföldköveiről, és a kötetben arról is mesélt, milyen félelmekkel, nehézségekkel kellett szembenéznie a pályája során, hogy sikeressé válhasson.

Kép
Sztárok

Dobó Kata: "Mindig vágyakozunk valami jobb után, és közben nem vagyunk a jelenben" - #Képesvagyok podcast S1E6

A #Képesvagyok podcast adásban Dobó Kata színésznővel, rendezővel beszélgettünk. Az interjúban szóba kerültek komoly és bátor döntések, elhatározások, továbblépés, karrier, belső béke, önelfogadás, család és Kata másokat segítő, gondoskodó és empatikus oldala. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Sztárok

Nagy Ervin: "A feminizmus nem arról szól, hogy a nők mindenben okosabbak és ügyesebbek, hanem az egyenjogúságról és partnerségről!" - #Képesvagyok podcast S1E5

A #Képesvagyok podcast adásban Nagy Ervin Jászai Mari-díjas színésszel beszélgettünk. Az interjúban szóba került gyerekkora, családi mintái, apaszerepe, meghatározó szakmai mérföldkövek, aktív vélemény- és szerepvállalás és új, életrajzi könyve: A király, a gróf és a tanár legőszintébb részletei. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Sztárok

Jakupcsek Gabriella: "Anyuka vagy nagymama akarok lenni? Attól függ milyen napom van" - #Képesvagyok podcast S1E4

A #Képesvagyok podcast adásában Juakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezetővel készült interjú. Az idő múlásáról, ageizmusról, gyerekvállalásról és karrierről, a nők helyzetéről a médiában és a munkaerőpiacon, személyes mélypontokról és újradefiniálásról beszélgettünk. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!

Kép
Sztárok

Csobot Adél szokatlan őszinteséggel vallott családjáról és Istenes Bencével való kapcsolatáról

Családjáról, karrierjéről, az idő múlásáról és belső motivációiról is beszélt Csobot Adél a InStyle Magazinnak adott nagyinterjújában. A műsorvezető jövőre tölti be a 30. évét, de már több, mint egy évtizede az ország egyik legismertebb embere, és két fiú boldog anyukája.

Kép
Sztárok

Balatoni József 'Jocó bácsi': "A gyerekek nagyon sokszor csak tükrei a szülőknek, a szülők problémái, szóhasználata jelenik meg náluk" - #Képesvagyok podcast S1E2

A #Képesvagyok podcast e heti adásában Balatoni József Jocó bácsi őszintén mesélt a tanári pályáról, a pályaelhagyásról, kiégésről, pánikbetegségéről, és élete nehéz időszakairól, például mikor alkoholproblémákkal küzdött. Hallgasd meg az inspiráló beszélgetést!

Előző oldal
Következő oldal