Csobot Adél szokatlan őszinteséggel vallott családjáról és Istenes Bencével való kapcsolatáról

Csobot Adél
Forrás: Pejkó Gergő / InStyle

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Családjáról, karrierjéről, az idő múlásáról és belső motivációiról is beszélt Csobot Adél a InStyle Magazinnak adott nagyinterjújában. A műsorvezető jövőre tölti be a 30. évét, de már több, mint egy évtizede az ország egyik legismertebb embere, és két fiú boldog anyukája.

Csobot Adél és Istenes Bence több mint egy évtizede alkotnak egy párt. “Kettőnk kapcsolata, egysége nemcsak erős, de mindketten tudunk a másikért áldozatot hozni, támogatjuk egymást, és a másik kiteljesedését is ugyanolyan fontosnak tartjuk, mint a sajátunkat” - mondta el az InStyle-nak Csobot Adél.

Hozzátette, hogy a közös célok eléréséhez elengedhetetlen a kiváló logisztika.“Egy erős, stabil, biztonságos fal vesz körül minket. Ebbe beletartozik a szűk családunk, a szüleink és azok a hozzánk közel álló személyek, akik a hétköznapokon mellettünk vannak, segítenek. Na és persze egy hihetetlen logisztika és időbeosztás, ami számomra és Bence számára is lehetővé teszi, hogy a közös családunkon kívül a saját álmainkat és munkáinkat is meg tudjuk valósítani. Ha van titok, akkor az biztosan ez a nagy egész” - nyilatkozta a műsorvezető, énekesnő.

Adél fiatalon lett anyuka, egyik fia már hét, a másik ötéves. “Leírhatatlan érzés, ahogy az apukájukkal együtt a tenyerükön hordoznak. Olyat adnak, amit semmi más az életemben. Az anyaság mindig is ott volt a terveim között, de álmomban sem gondoltam volna, hogy az élet ennyi örömmel fog megajándékozni általuk. A fiaim a legnagyobb tanítóim.”

Csobot Adél jövőre tölti be a 30. életévét, de még mindig 23 évesnek érzi magát. “Érdekes, de évek óta olyan, mintha egy évben lennék, egy élethelyzetben. Mindig igyekeztem úgy élni az életemet, hogy ne hasonuljak meg, hogy azt tegyem, amit tényleg én akarok. Ha visszamehetnék az időben, akkor a 18 éves önmagamnak is biztosan azt mondanám, hogy ne félj önmagadat adni és önmagad lenni, mert ezzel sosem lőhetsz mellé - mondta az idő múlásáról Csobot Adél.

A teljes interjú az InStyle Magazin decemberi számában olvasható.

Kép

Videók

Kép
Életmód

4 konyhai trend, ami már nem lesz divatos 2024-ben a lakberendezésben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Igen megosztó trendek érkeztek 2024-ben, ami a konyhát érinti: egy olyan darab ment ki a divatból, amit tényleg sosem gondoltunk volna!

Kép
Életmód

Köztünk járnak! Így él egy mai, modern boszorkány - még világsztárok is vannak köztük!

A 20. században született modern boszorkányság, a Wicca egyre népszerűbb. Hírességek is gyakorolják!

Kép
Életmód

Idén már 50 éves! Íme 12 érdekesség, amit talán nem is tudtál A Keresztapa II-ről

Idén éppen ötvenéves a film, amely hat Oscar-díjat nyert, és máig az egyik legsikeresebb, legkedveltebb folytatás.

Kép
Életmód

6 filmes baki, amit csak kevesen vettek észre: te kiszúrtad ezeket?

Hat film és sorozat, aminek a bakijaira talán nem pontosan emlékszel.

Kép
Életmód

6 pszichológiai kísérlet, ami megmutatta, milyen kiszámíthatatlan is emberi természet

Kiszámíthatatlan és kegyetlen az emberi természet? Mutatunk 6 pszichológiai kísérletet, ami azt bizonyítja, hogy emberségből megbuktunk!

Kép
Sztárok

Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!

Ilyen cuki kiskamasz az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozat főszereplője, Gordon Comrier.