Csobot Adél szokatlan őszinteséggel vallott családjáról és Istenes Bencével való kapcsolatáról

Csobot Adél
Forrás: Pejkó Gergő / InStyle

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Családjáról, karrierjéről, az idő múlásáról és belső motivációiról is beszélt Csobot Adél a InStyle Magazinnak adott nagyinterjújában. A műsorvezető jövőre tölti be a 30. évét, de már több, mint egy évtizede az ország egyik legismertebb embere, és két fiú boldog anyukája.

Csobot Adél és Istenes Bence több mint egy évtizede alkotnak egy párt. “Kettőnk kapcsolata, egysége nemcsak erős, de mindketten tudunk a másikért áldozatot hozni, támogatjuk egymást, és a másik kiteljesedését is ugyanolyan fontosnak tartjuk, mint a sajátunkat” - mondta el az InStyle-nak Csobot Adél.

Hozzátette, hogy a közös célok eléréséhez elengedhetetlen a kiváló logisztika.“Egy erős, stabil, biztonságos fal vesz körül minket. Ebbe beletartozik a szűk családunk, a szüleink és azok a hozzánk közel álló személyek, akik a hétköznapokon mellettünk vannak, segítenek. Na és persze egy hihetetlen logisztika és időbeosztás, ami számomra és Bence számára is lehetővé teszi, hogy a közös családunkon kívül a saját álmainkat és munkáinkat is meg tudjuk valósítani. Ha van titok, akkor az biztosan ez a nagy egész” - nyilatkozta a műsorvezető, énekesnő.

Adél fiatalon lett anyuka, egyik fia már hét, a másik ötéves. “Leírhatatlan érzés, ahogy az apukájukkal együtt a tenyerükön hordoznak. Olyat adnak, amit semmi más az életemben. Az anyaság mindig is ott volt a terveim között, de álmomban sem gondoltam volna, hogy az élet ennyi örömmel fog megajándékozni általuk. A fiaim a legnagyobb tanítóim.”

Csobot Adél jövőre tölti be a 30. életévét, de még mindig 23 évesnek érzi magát. “Érdekes, de évek óta olyan, mintha egy évben lennék, egy élethelyzetben. Mindig igyekeztem úgy élni az életemet, hogy ne hasonuljak meg, hogy azt tegyem, amit tényleg én akarok. Ha visszamehetnék az időben, akkor a 18 éves önmagamnak is biztosan azt mondanám, hogy ne félj önmagadat adni és önmagad lenni, mert ezzel sosem lőhetsz mellé - mondta az idő múlásáról Csobot Adél.

A teljes interjú az InStyle Magazin decemberi számában olvasható.

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!