„ISTENIEN ÁLL!!” - Erős Antónia hajszínt váltott, az emberek pedig imádják a végeredményt

„ISTENIEN ÁLL!!” - Erős Antónia hajszínt váltott, az emberek pedig imádják a végeredményt
Forrás: Papp Évi & Schneider Zoltán

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Erős Antónia új hajszínét nem tudták szó nélkül hagyni a követői!

A tavaszi InStyle magazin címlapsztárjának, Erős Antóniának hosszú ideig volt védjegye vörös és rövid frizurája, ám a híradós egy ideje már sokkal világosabb és természetesebb tincsekre szavaz. Most pedig újra a hajszínváltás mellett döntött, amit meg is mutatott követőinek!
„Egy árnyalattal világosabb lett a meteorológiai tavasz első napján„ - írta legfrissebb fotója mellé Erős Antónia, posztja alá pedig elkezdtek dőlni a pozitív kommentek.

A frizura- és hajszínváltás persze természetes minden nő életében, ám mindezek ellenére az egészen biztos, hogy Erős Antónia az állandóságot, minőséget, nyugodtságot, határozottságot és tiszteletreméltóságot testesít meg sokunk számára. Teszi mindezt úgy, hogy nem kérkedik, nem hivalkodik, és az oly sokszor kritikus közönség talán nem véletlenül nem metszi belé méregfogát, egyszerűen nem találnak fogást rajta. Az RTL Híradó műsorvezetői székében 25 éves évfordulóját ünnepli idén tavasszal, a magyar televíziózás ikonikus alakja, munkássága, társadalmi aktivitása, személye és megjelenése is emlékezetessé teszi őt. Hogy mi a titka? Erről beszélgettem vele. A vele készült interjút megtalálod a tavaszi InStyle magazinban!

Kép

Szerezd be az InStyle tavaszi lapszámát!


A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT. Ráadásul JOY-napok kuponokat tartalmazó kedvezménykártyával elérhető!

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.