Csobot Adél szerint ez a legjobb dolog a vidéki életben: Budapest fel sem veszi ebben a versenyt!

Csobot Adél szerint ez a legjobb dolog a vidéki életben: Budapest fel sem veszi ebben a versenyt!
Forrás: Pejkó Gergő / InStyle

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Csobot Adél és Istenes Bence életében nemrég egy új fejezet kezdődött, amiről boldogan mesélt nekünk! Ilyen a vidéki élet a műsorvezető szemével!

Csobot Adél és Istenes Bence a legkedveltebb magyar sztárpárok közé tartoznak. Az InStyle téli lapszámának címlapsztárja és műsorvezető szerelme már több mint tíz éve alkotnak egy párt, már két gyerekükis született, és nemrég úgy döntöttek, eljött az ideje annak, hogy belevágjanak valami újba: vidékre költöztek! Még nem telt el sok idő, mióta fejest ugrottak a vidéki életbe, de úgy érzik, hogy mindig is erre vágytak:

Nagyon más vidéken élni, mint a fővárosban. Nem tudnám azt mondani, hogy jobb vagy rosszabb, csak egyszerűen más. Mi erre a más érzésre vágytunk Bencével és családilag!

- nyilatkozta az InStyle címlapfotózásán Csobot Adél.

Adél hozzátette, életük ezen szakaszán próbálnak megnyugodni, és úgy érzik, hogy ezt nyugalmat vidéken találják meg. Adél számára nagyon fontos, hogy milyen levegőt szív be, és őszintén úgy gondolja, ez vidéken biztosan sokkal jobb, mint Budapesten. A harmadik dolog, amit különösen élveznek az a változás és az újdonság varázsa. Izgalmasnak találják, hogy ez az új fejezet az életükben azzal is jár, hogy újrastrukturálják a hétköznapokat, ezáltal ők is felfrissülnek.

Sosem szállna ringbe Csobot Adél

A pár mozgalmas hónapokon van túl, hiszen Bence versenyző, Adél pedig műsorvezető volt az RTL Sztárbox műsorában. Az InStyle téli lapszámának címlapsztárja elárulta nekünk, hogy ő biztosan nem szállna ringbe senki ellen! Mikor nézte a nőket küzdés közben, akkor néha eljátszott a gondolattal, hogy „mi lenne ha...”, de után mindig gyorsan el is vetette az ötletet. Pici, apró és törékeny lánynak, tartja magát, akinek abszolút a komfortzónáján kívülre esik, hogy ilyen komoly ütéseket adjon vagy álljon ki. Adél szerint ugyan az élet a komfortzónán túl kezdődik, de úgy gondolja, hogy egyelőre még messziről elkerülni a ringet.

Te már beszerezted? Az InStyle téli lapszáma kapható az újságosoknál és a kijelölt árushelyeken, de digitális formátumban is megvásárolhatod ITT, vagy elő is fizethetsz az InStyle-ra, ami Magyarország egyetlen, és a világ vezető stílusmagazinja!

Kép

A lapszám fotózásakor Adél mesélt még nekünk az anyaság és a karrier viszonyáról, illetve arról, hogy tartja még őket össze Bencével ennyi év után is! Nézd meg a címlapsztárunkkal készült videóinterjúnkat itt!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!