Instyle interjú

Kép
Sztárok

„Most már tudok nevetni magamon, ha elrontok valamit” - interjú Széles Flórával

A Budapesti Operettszínház több mint 10 év után újragondolta a Monte Cristo grófja romantikus musicalt és május 19-én, 20-án, illetve 21-én új dalokkal, továbbá látványos díszletekkel mutatják be azt a színpadon. Az előadás egyik főszereplőjével, Széles Flórával arról beszélgettünk, miért aktuális még ma is Alexandre Dumas műve.

Kép
Életmód

„Nincs köztünk hierarchia a színházban, mert függünk egymástól” - interjú Szabó Erikával

A Thália Színház társulatának művésznője elhatározta, hogy a Farsang című előadás bemutatója kapcsán leleplezi a próbafolyamat néhány részét, azaz megmutatja, miként állítanak színpadra egy darabot. Mi pedig kifaggattuk őt pár bónusz kulisszatitokért!

Kép
Sztárok

„Nem kellett megküzdenünk egymással” - interjú Ember Márkkal és Jámbor Nándorral

A Thália Színház társulatának tagjaival a „Varázslat egy nyáréjszakán” című előadás bemutatója után ültünk le beszélgetni szerelemről, meghatározó színházélményekről és zenéről.

Kép
Életmód

„Ha a nők képesek valakinek életet adni, akkor a sajátjukat is tudják irányítani” - interjú Zarifa Ghafari emberjogi harcossal

Maidan Shar korábbi polgármesterével az afgán nők helyzetéről, illetve a tanulási nehézségeikről beszélgettünk és azt is megosztotta velünk, hogyan segíthetnénk őt az egyenjogúságért és a békéért vívott küzdelmében. Mert Zarifa hisz abban, hogy bár a nők a hazájában a konfliktusok és a politika áldozatai, egyúttal az ellenállás, az elkötelezettség, továbbá a bátorság szimbólumai is.

Kép
Sztárok

„Bátor dolog nem beállni a sorba” – interjú Nagy Katicával

A Monte-carlói Filmfesztivál fődíját elnyerő Rossz versek című Reisz Gábor film Annáját alakító színésznővel, Nagy Katiciával a maximalizmusról, a terápia fontosságáról, Kristen Stewartról és a főzés meditatív hatásáról beszélgettünk.

Kép
Sztárok

„Minket nőket láthatatlan szálak kötnek össze” – interjú Tomán Szabinával

Az Athenaeum Kiadó gondozásában már kapható a Siker a mosoly mögött – Mutatom, hogyan csináld című életmód könyv, melyből megtudhatod, hogyan lett Magyarország egyik legeredményesebb üzletasszonya Tomán Szabina. Mi pedig kértünk tőle néhány bónusz tanácsot is az álmaink megvalósításhoz!

Kép
Sztárok

„A színészet az empátia művészete” - interjú Gombó Viola Lottival

A Centrál Színház Mary Page Marlowe című darabjának bemutatója után a Becsúszó szerelem filmvígjátékből már jól ismert színésznővel beszélgettünk.

Kép
Sztárok

„Hajlamos vagyok arra, hogy ostorozzam magam” - interjú Miller Dáviddal

Miller Dáviddal az InStyle első #képesvagyok díjátadó gáláján beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„Nagyon sokáig szerettem volna más lenni, mint aki valójában vagyok” - interjú Eke Angélával

Eke Angélával az InStyle első #képesvagyok díjátadó gáláján beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„A kudarcok olyan tanítómesterek, amiket nem lehet más példáján keresztül végigélni” - interjú Tomán Szabinával

Tomán Szabinával az InStyle első #képesvagyok díjátadó gáláján beszélgettünk!

Kép
Szépség

„Ez egy olyan termék, amit mindenkinek kötelező kipróbálnia” - interjú Rusznyák Gyulával, az Armani beauty márka National Face Designerével

Rusznyák Gyula az Armani beauty márka National Face Designere már majdnem 15 éve. Ha röviden szeretnénk megfogalmazni, akkor azt mondhatnánk, hogy a munkája az Armani beauty márka megismertetése minél több emberrel, de persze ennél sokkal szerteágazóbb mindaz, amivel foglalkozik!

Kép
Sztárok

„Néha még bele tudom magam kergetni abba, hogy az Instagramot pörgetve egyre nyomorultabbnak érzem a saját életemet” - interjú Rainer-Micsinyei Nórával

Rainer-Micsinyei Nóra már több ízben megmutatta a tehetségét, ám csak néhány hete figyelt fel rá igazán az ország. A humoros, sőt olykor erősen önironikus színművész kendőzetlenül beszél a saját frusztrációiról, és azokról a problémákról, amik leginkább jellemzőek a generációjára. Bevallja, hogy fiatalon ő sem így képzelte a harmincas éveit, de hosszú idő után most úgy érzi, hogy végre minden a helyére került.

Kép
Sztárok

"A nap végén a világsztárok is csak olyanok, mint mi" - interjú Coco Königgel

Coco König nevét mindenkinek ideje megjegyezni, január-februári címlapsztárunk karrierje ugyanis egyre csodásabban alakul!

Kép
Sztárok

"Nőként nyilván volt hatalmam mások felett" - interjú Ónodi Eszterrel

Ónodi Eszter azon kevesek egyike, akik úgy lettek sztárok, hogy közben cseppet sem kellett feladniuk minőségi elveiket. Élete legtöbb elismerését hozta neki Janka szerepe az Aranyéletben. Az új évad kapcsán arról beszélgettünk, hogyan épített fel egy gonosz, számító, pénzéhes nőt