Divattörténelem

Kép
Stílus

15 fotó, ami bizonyítja, hogy régen sokkal stílusosabbak voltak az emberek, mint most

Vissza az eleganciát!

Kép
Stílus

Divatklasszikusok: Calvin Klein igaz története, avagy a férfi, aki farmernadrágot egy egészen új szintre emelte

Divatklasszikusok sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait és történeteit mutatjuk be neked. A mai cikk főszereplője Calvin Klein korszakalkotó farmernadrágja.

Kép
Stílus

Egy ikonikus darab, amit Coco Chanel árvaházi emlékei inspiráltak! A 2.55-ös táska különleges története - Divatklasszikusok 7. rész

Divatklasszikusok sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait és történeteit mutatjuk be neked. A mai cikk főszereplője Coco Chanel híres 2.55-ös táskája.

Kép
Sztárok

10 ruhacsoda Karl Lagerfeld több mint 50 éves életművéből, amit nem lehet elfelejteni - Divatklasszikusok 6. rész

Divatklasszikusok sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait és történeteit mutatjuk be neked. A mai cikk főszereplője Karl Lagerfeld cseppet sem hétköznapi munkássága.

Kép
Stílus

Mary Quant és ikonikus bubi frizurájának különleges története - Divatklasszikusok 5. rész

Divatklasszikusok sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait és történeteit mutatjuk be neked. A mai cikk főszereplője Mary Quant ikonikus frizurája.

Kép
Stílus

A francia cipőmágus, aki majdnem tájkertész lett! Christian Louboutin piros talpú cipellőinek érdekes története - Divatklasszikusok 4. rész

Divatklasszikusok sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait és történeteit mutatjuk be neked. A mai cikk főszereplője Christian Louboutin és az ő piros talpú cipőcsodái.

Kép
Stílus

A cipő, amit az NBA is betiltott! A Nike Air Jordan különleges története - Divatklasszikusok 3. rész

Divatklasszikusok sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait és történeteit mutatjuk be neked. A mai cikk főszereplője a méltán híres Nike Air Jordan sportcipő.

Kép
Stílus

A darab, amiért Erzsébet királynő és Grace Kelly is rajongott! A Hermés selyemkendőjének különleges története - Divatklasszikusok 2. rész

Divatklasszikusok sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait és történeteit mutatjuk be neked. A mai cikk főszereplője a Hermés ikonikus selyemkendője!

Kép
Stílus

A ruha, ami feminista mozgalmak szimbólumává vált! Diane Von Fürstenberg ikonikus darabjáért ma is nők milliói rajonganak - Divatklasszikusok 1. rész

Divatklasszikusok sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait és történeteit mutatjuk be neked. A mai cikk főszereplője a wrap dress, azaz az átlapolós ruha!

Kép
Stílus

A divattörténelem legkínosabb bukásai – Nézni is fáj!

A legtapasztaltabb modellekkel is időnként megesik, hogy kibillennek egyensúlyukból, azonban csak kevesen képesek ennyire kecsesen és elegánsan a padlóra zuhanni, majd felállni.

Kép
Stílus

10 ikonikus film, ami nagy hatással volt a trendekre (és ezzel együtt az öltözködésünkre is)

A filmeknek néha sokkal több erejük van, mint ahogy az elsőre gondolnánk!

Kép
Életmód

A divattörténelem legtöbbet idézett fotója

Az ikonikus fotó Madonna 1990-ben debütált Vogue című videóklipjében is látható, amelyet David Fincher rendezett.

Kép
Stílus

5 felejthetetlen ruhadarab, a divatzseni Yves Saint Laurent tervezőműhelyéből

Tehetsége és egyedisége megkérdőjelezhetetlen, akárcsak ez az 5 különleges ruhadarab, amelyek megtervezésével örökre beírta magát a divattörténelembe a magánéleti drámákról és alkotói individualitásáról is ismert Yves Saint Laurent.

Kép
Stílus

20 érdekes tény, amit eddig biztosan nem tudtál a ruhákról, divatról

Melyik híres tervező kezdte a karrierjét azzal, hogy megvarrta anyja esküvői ruháját? Melyik író fedezte fel a melltartócsatot? 3 millió dolláros cipő...

Kép
Stílus

Ruhadarabok, amik meghatározták a modern divatot - 2. rész

A divattörténelem megannyi érdekességet rejt, most megmutatjuk, hogy a klasszikussá és ikonikussá vált darabok honnan indultak hódító útjukra és milyen saját kis sztori rejtőzik mögöttük?!

Kép
Stílus

Egy varázslatos óra Christian Diorral

Virtuálisan bejárhatóvá vált Christian Dior: Az álmok tervezője című kiállítása.

Kép
Stílus

Csodás pillanatok a divattörténelemből: Régmúlt idők divatfotói

A divatfotók nem csak egy-egy márka üzenetét képesek visszaadni, hanem tökéletes lenyomatai is az adott kornak, amiben születtek. Egy olyan szabadabb irányt teremtettek, amiben a fotósok is kedvükre kísérletezhettek. Mára ez a műfaj is számos átalakuláson ment át, miközben szinte észrevétlenül olvadt bele más művészeti ágakba is.

Kép
Stílus

A múlt század legmerészebb divattervezőjének ritkán látott fotói

A közel ötven évvel ezelőtt elhunyt Kisasszony merészségének köszönhetően valódi klasszikusokat teremtett, amelyeket mind jól ismerünk. De ki volt ő valójában?

Kép
Stílus

A legizgalmasabb női ruhadarab

A melltartó rövid története.

Kép
Stílus

A legmegosztóbb ruhák a vörös szőnyegen

Rengeteg ikonikus vörös szőnyeges ruha van, ami örökre megmarad a divattörténelemben, elég J.Lo Versace darabjára gondolnunk, amit nemrég újrakreáltak. Ezek a ruhák azonban teljesen az ellentétei ennek.

Kép
Életmód

A legdögösebb modell férje nem annyira szeret fizetni

Emily Ratajkowski neve már a divattörténelem része, nem úgy a férfjéé, aki nem annyira menő, mint azt hitték sokan.

Kép
Stílus

Nem csak a férfiaknak állhat jól: avagy a divattörténelem legemlékezetesebb kosztümös megjelenései

Míg sok-sok évtizeddel ezelőtt még furcsa szemmel néztek azokra a nőkre, akik nadrágkosztümöt húztak, addig ma már egészen más a helyzet.

Kép
Stílus

A divat 30 évente ismétli önmagát? Cindy Crawford lánya kiköpött édesanyja az új Versace-kampányban

Amikor a divattörténelem ismétli önmagát!

Kép
Stílus

Régi-új kedvenceink! Így öltöztek a 90-es években a legnagyobb sztárok

Újabb tökéletes válogatás arra, hogy a divat tagadhatatlanul is ismétli önmagát!

Kép
InStyle TV

20 év múlva: Újra együtt a 90-es évek legendás szupermodelljei - VIDEÓ

A 90-es évek divattörténelmének legikonikusabb fotóit minden bizonnyal Peter Lindbergh készítette, aki most újra közös fotón örökítette meg az akkori szupermodelleket.

Kép
InStyle TV

100 év divat 2 percben - VIDEÓ

Vajon sokat változott a divat az elmúlt 100 évben? Nem is gondolnánk, mennyire! Az alábbi zseniális videóban egyetlen modellen mutatják be az elmúlt évszázad legemlékezetesebb trendjeit. Nézzétek csak!

Előző oldal
Következő oldal