Alvás

Kép
Életmód

Micsoda? Ezért kell hetente mosni az ágyneműt

Ennyit a békés alvásról.

Kép
Sztárok

Meztelenül mutatta meg magát a várandós Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski élvezi az ősanya szerepét.

Kép
Életmód

Ezt 12 dolgot fogyaszd a pihentető alvásért!

Az emberek kétharmada szenved az alvásproblémáktól, amelyeknek nagyrésze könnyen kiküszöbölhető lenne.

Kép
Promóciók

Így válassz babaágyneműt!

A babavárás egyik legizgalmasabb része minden kismama számára a babaszoba berendezése. Megalkotni a kicsi saját terét, ahol majd cseperedhet, sok kreativitást igényel, azonban a legtöbb leendő anyuka már az első pillanatokban tudja, mit szeretne. Nem mindegy azonban, hogy mivel vesszük körbe a gyerkőcöt, a kisbabák bőre ugyanis hihetetlenül érzékeny. A különböző babaágyneműk, ruhák, plüssök kiválogatásakor figyeljünk az anyag minőségére.

Kép
Életmód

Így teheted hatékonyabbá a karanténedzést

Segítünk, hogyan nyerd vissza és őrizd meg a motivációdat, ha úgy érzed, hiányzik a kardiógépek beépített számlálója vagy a személyi edző kontrollja.

Kép
Életmód

Nehéz lenne fogyni 40 éves kor fölött? Ne hidd el!

Van pár tippünk, hogyan szabadulhatsz meg a fölös néhány kilótól, ami könnyebben szalad fel, mint valaha.

Kép
Életmód

10 dolog, amire akkor döbbensz rá, ha egyedül élsz

Nincs a közelben senki, aki segíteni eltenni láb alól egy veszedelmes pókot, a fürdőszobán sem kell másokkal osztoznod, még is ugyan úgy elkésel mindenhonnan. Milyen régóta álmodozol arról, hogy végre a magad ura legyél a saját kis birodalmadban? Egyedül lakni tanulságos, de nem mindig habostorta!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel az állandó késői elalvás

Ha néha sokáig maradsz ébren az még rendben van, de ebből nem szabad rendszert csinálni. Különben a szervezeted sínyli meg.

Kép
Sztárok

Victoria Beckham elárulta mit csinálnak férjével az ágyban

A popdívából elképesztően sikeres divattervezővé avanzsált sztár hálószoba titkokat osztott meg rajongóival. Vajon hogyan töltik estéiket elalvás előtt?

Kép
Promóciók

Miről árulkodik a tekinteted?

Amikor hajnalig dolgozol, bulizol, vagy egyszerűen csak alváshiányban szenvedsz, azt nem csak te érzed. Mások is látják rajtad. A tekinteted árulkodó jeleket rejteget. S hogy miről árulkodnak ezek a jelek, az csak azon múlik, hogy mennyire gondoskodsz róluk.

Kép
Életmód

Innen tudhatod, hogy szexomniás vagy

Alvás közben szexelni? Elsőre lehet, hogy kiválóan hangzik, ez azonban egyáltalán nem olyasmi, amire hosszú távon vágysz, azt garantáljuk.

Kép
Sztárok

Sztárok a takaró alatt

Az önbizalom, a siker, a jó fotó miatt alszanak meztelenül a sztárok? Érdekes fotógyűjtemény.

Kép
Szépség

Bealszom az arckémemtől?

Van egy új csodás antioxidáns, amit eddig a jó alvásért szedtünk, de pár kozmetikai márka belekeveri az arcápolóba. Hogy mi ez, és miért jó a bőrödnek? Mutatjuk!

Kép
Szépség

Szépülj éjjel! Hozd ki a maximumot az alvásból!

Ovi óta tudjuk, hogy a megfelelő mennyiségű alvás elengedhetetlen a szép bőrhöz (na és persze az egészséghez). Tippjeinkkel segíthetsz a bőrödnek, hogy a maximumot tudja kihozni a sejtmegújító folyamatokból az éjszaka során!

Kép
Egyéb

Kisméretű kanapé állandó alvásra

Mit jelent a kisméretű kanapé? Meddig tart a kis, és honnan kezdődik a nagy méret? Erre keressük a választ mai bejegyzésünkben.

Kép
Életmód

4 ételféle, amiről nem gondolnád, de hatással van az álmaidra

Te tapasztaltad már valamelyik hatását?

Kép
Életmód

Így fogyhatsz a leggyorsabban, még a biztonságos keretek között maradva: 11 tipp

Meg vagy győződve róla, hogy soha nem fogsz lefogyni, mert túl lassú, fáradságos procedúra előtt (esetleg közepén) állsz?

Kép
Életmód

Ezt a 7 dolgot SOHA ne csináld reggel!

A reggeli rutinod meghatározza az egész napodat, ha úgy érzed, hogy nincs energiád vagy nem vagy elég produktív, könnyen lehet, hogy felkelés után elköveted valamelyik hibát az alábbiak közül.

Kép
Életmód

Ez a légzőtrükk pár perc alatt segít elaludni

Egyszerű és hatékony!

Kép
Szépség

A legjobb kontyok rohanós hétköznapokra

Ha egy kis plusz alvásról van szó, bármire vevők vagyunk.

Kép
Szépség

Ezért pattogsz ki a stressztől

Persze azt is eláruljuk, mit tehetsz ellene!

Kép
Életmód

12 tipp, amitől kevésbé leszel stresszes

A stressz nemcsak idegesítő, de tönkreteszi a hétköznapjaid és akár a szépségedre is hatással lehet. A kevés alvás, a dehidratáció, a rossz minőségű ételek együtt járnak, kéz a kézben a stressz káros hatásaival. Van néhány egyszerű tipp azonban amit lehet, hogy te is alkalmaztál már, de most kezdd el ezeket tudatosan beépíteni a napi rutinodba.

Kép
Életmód

Még egy ok, hogy hamarabb feküdj le esténként

Korábban is tudtuk már, hogy többet ér az éjfél előtti elalvás, de most tudósok új, megdöbbentő felfedezést tettek a késői elalvás káros hatásával kapcsolatban.

Kép
Életmód

16 dolog, amit minden nőnek meg kell tanulnia, mielőtt betölti a 30-at

Néha olyan nyomasztóak tudnak lenni ezek a listák - "KELL csinálnod 30 éves korodig" vagy "soha ha ne csináld, ha elmúltál 25". Komoly? Most viszont pár olyan dolgot szedtünk össze, amit tényleg érdemes megfogadnod mielőtt 30 leszel, vagy 29, 35, 42, bármikor!

Kép
Szépség

7 bőrápolási hiba, amit gyakran elkövetünk télen

Télen szinte minden nő küzd a bőrszárazsággal. A hideg idő sokat ront a helyzeten, és a kellemetlen tünetek akár több hónapra megkeseríthetik az életünket. Rossz krémeket használsz? Ilyenkor kevés a megszokott rutin? Íme a 7 leggyakoribb bőrápolási hiba, amit el kellene kerülnöd!

Kép
Szépség

Ébredj gyönyörűen! 5 éjszakai szépségtipp, amitől szebb leszel

Csipkerózsika addig durmolt, míg egy herceg karjaiban nem találta magát. Az alvás tényleg megszépíthet? Íme 5 szuper tipp, ami garantáltan jobbá varázsolja a reggeledet!

Előző oldal
Következő oldal