Egyéb

Kép
Egyéb

Az elmúlt 25 év filmes karakterei, akiknek halála mindenkit megríkatott

Hiába tudjuk, hogy film, hogy nem a valóságot látjuk, az alakítás, vagy a karakter személyisége miatt ugyanúgy képesek vagyunk mégélni a gyászt a halála miatt.

Kép
Egyéb

Igazi bajtársak: Az elmúlt 25 év legzseniálisabb filmes duói

Egy filmet sok minden meg tud határozni: történet, látvány, színészi játék és a többi….

Kép
Egyéb

7 árulkodó jel, amiből tudhatod, hogy alacsony IQ-jú emberrel van dolgod

Hogyan lehet kideríteni pillanatok alatt azt, hogy kinek alacsony az IQ-ja? Figyeld a viselkedését, mert vannak jelek - most azt is elmondjuk, melyek azok!

Kép
Egyéb

4 meghökkentő részlet, amit eddig nem tudtál a Harry Potter karakterek haláláról

Spoiler: előnyben lesznek azok, akik olvasták a könyveket!

Kép
Egyéb

Iratkozz fel hírlevelünkre, és nyerj!

A nyeremény egy PRADA napszemüveg!

Kép
Egyéb

Te tudod mi történik egy kórház zárt ajtói mögött?

Ez az a helyszín, amivel kapcsolatban mindannyiunknak van már több-kevesebb tapasztalata és egészen biztos, hogy nagy hatással van ránk a falak között töltött idő.

Kép
Egyéb

Stílusos, könnyű és bírja a strapát - teszteltük az Asus Zenbook 13-at

Bármennyire is klisésnek tűnik a rohanó városi életre hivatkozni, a folyamatos versenyfutás az idővel igenis szerves része a mindennapjainknak. Ehhez pedig olyan kütyükre van szükségünk, amik tudják tartani a lépést.

Kép
Életmód

Így enyhítsd koronavírus-szorongásod

A fizikai egészségünkön túl a mentálissal is többet kell most foglalkoznunk, főleg ha esetleg kijárási tilalom miatt házi karanténba, és izolációba kerülsz.

Kép
Egyéb

Hogyan előzheti meg a májproblémákat?

Bár a májproblémákat sokan az alkohollal hozzák összefüggésbe, a zsírmáj és az ehhez kapcsolódó anyagcserezavar nem csak emiatt alakulhat ki. Akár teljesen egészséges szervezetben, természetes módon is megjelenhet.

Kép
Promóciók

Így dobd fel könnyedén az otthonod!

Tél végén, tavasz elején nem túl könnyű feladat a lakás dekorálása. A téli ünnepkör már messze van, a tavasz még várat magára, a farsangi lelkesedés pedig néhány nap alatt általában lecseng. Mit érdemes ilyenkor kipróbálni? Hogyan tehetjük izgalmasabbá a lakást? Lássuk!

Kép
Egyéb

Milyen alkalomból bérelj limuzint?

Igazán egyszerű válaszra vágysz? Minden alkalomra ideális választás a limuzinbérlés. Persze ez nem ennyire egyszerű, hiszen számtalan alkalom van, amikor kifejezetten a legjobb, de ettől függetlenül egy átlagos napon is örömmel tölthet el. Hát még, ha valami jeles alkalom kapcsolódik hozzá!

Kép
Egyéb

Pár alkalom, amikor jó, ha limuzint bérelsz

Hány alkalom van egy ember életében, amit méltóképp meg tud ünnepelni egy limuzin bérléssel? Ugye, hogy rengeteg? Ismerjünk is meg pár lehetőséget, amikor jó ötlet a limuzinok bérlése.

Kép
Egyéb

Milyen potencianövelőt válasszon?

Sokak számára félelmetes szó a potencianövelő, hiszen azt sugallja, hogy valami baj van a gépezetben. A legtöbb esetben szó sincs nagy dologról, csak épp kíváncsiak vagy pedig néha van egy kis időszakos merevedési zavar, amit érdemes orvosolni.

Kép
Egyéb

Megbízható, környezetbarát csőrendszer

A fenntarthatóság, környezeti értékeink védelme a kivitelezők és a felhasználók érdeke egyaránt. Egy terület infrastruktúrájának kiépítésénél a szennyvízhálózatok, kommunális szennyvizek összegyűjtésére és elvezetésére szolgáló csőrendszer kialakítása adja a költségek legnagyobb hányadát.

Kép
Egyéb

Milyen eljegyzési gyűrűk közül válogathatunk?

Próbáltál már eljegyzési gyűrűt választani? Te is azt tapasztaltad, hogy az óriási kínálat miatt meglehetősen nehéz dolgod volt? Hogy elkerüljük a hasonló, túlságosan nagy kísértést jelentő, drágább lehetőségeket, mindenképp érdemes már előre tudni, hogy milyen gyűrűt is keresünk.

Kép
Egyéb

Farsangi buli felnőtteknek

Néha mindenkinek jól esik kikapcsolni, elengedni a felnőtt léttel járó összes gondot és fáradtságot, és néhány órára újra gyerekké változni. A farsangi időszak erre tökéletes lehetőség. Egy nagy buli, a gyerekek és munka nélkül jól hangzik, nem igaz? A finom ételeken és italokon kívül persze szükség lesz némi ötletességre is, ha azt szeretnéd, hogy egy kicsit különlegesebb legyen a buli.

Kép
Egyéb

Így tegye különlegesebbé a kávézás élményét!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ugyan az egészséges életmód egyre nagyobb népszerűségnek örvend, vannak olyan kis “csalások”, melyekről nem szívesen mondunk le. Sőt, akadnak olyan tevékenységeink, illetve élvezeti forrásaink, melyekhez szigorúan ragaszkodunk. Ki tudna lemondani az életmentő kávéról egy nehezen induló reggelen? Vagy egy kellemes cappuccinóról egy lustálkodós délutánon? Talán bátran ki is mondhatjuk, hogy egy jó kávéra mindig akad megfelelő alkalom.

Kép
Egyéb

A fagyi babák története

A fagyi babákkal a lombikbébi eljárás során ismerkedhetünk meg. Abban a nem túl szerencsés esetben, amikor a leendő anya és család már túl vannak egy vagy több sikertelen próbálkozáson. A jó hír az, hogy napjainkban a fagyasztott embrió beültetésből magasabb a születések száma, mint a direkt beültetésből.

Kép
Egyéb

Vajon mivel csillapítanák szomjukat Gotham city ismert alakjai?

Gotham cityben valósággal tombol a bűn és az erőszak, ezért csak jelentős erőfeszítések árán akadályozható meg a gonosz visszafordíthatatlan térnyerése.

Kép
Egyéb

Turbo HD rögzítő a garantáltan magas minőség érdekében

A családi és társasházak, üzlethelyiségek és egyéb épület korszerű bekamerázásához nemcsak a kamera készülékek, hanem a Turbo HD rögzítő is beszerzendő kelléknek számít. Cikkünkben a működés mellett az alkalmazásból fakadó előnyöket is részletezzük.

Kép
Egyéb

A tájolók legfontosabb alkatrészei és a gyakorlati hasznosságuk szerepe

A tájolók a legmegbízhatóbb offline eszközök a természetben való hatékony eligazodáshoz. Segítségükkel a túrázások és kirándulások, illetve vadászatok során egyaránt könnyen meghatározható az adott pozíció az egyszerű tájékozódás érdekében.

Kép
Egyéb

Praktikus, környezetbarát megoldások autója tisztán tartásához

Autónk tisztasága kívül-belül éppen olyan fontos, mint otthonunk tisztasága. Főleg, ha gyakran utazunk, sok időt autóban töltve.

Kép
Egyéb

Online tudományos számológép

Elakadtál, mert elromlott a számológéped? Esetleg nem tudja a különböző tudományos műveleteket, és neked most pont arra lenne szükséged? Semmi gond, az internet erre is megoldást nyújt!

Kép
Egyéb

Tiguar, az egyesített erő és bátorság

A Tiguar sportszergyártó Lengyelország egyik jeles vállalata. Évtizedek óta készítenek olyan sportkiegészítőket, amelyek segítenek elérni céljainkat: egészséges élet, formás és edzett test, jó közérzet.

Kép
Egyéb

Tartályok vizuális ellenőrzéséhez használatos armatúrák

Ebben a cikkben az armatúrák egyik csoportját ismertetjük. Az alábbiakban olvashat a sokoldalúan alkalmazható benéző üvegek használatáról, a bevilágító lámpákról, a műszaki üvegekről és a kémlelő almatúrákról. Ezeket az eszközöket a tartályok szintjének külső ellenőrzése céljából használják.

Kép
Egyéb

A kezeknek is jár a törődés

Az arcbőr megfelelő ápolását sokkal nagyobb figyelem övezi, holott van egy testrész, ami még ennél is nagyobb igénybevételnek van kitéve, így megilletné a kellő törődés. Ez pedig nem más, mint a kéz.

Előző oldal
Következő oldal