Így válassz babaágyneműt!

baba,ágynemű,alvás
Forrás: https://peekabooshop.hu

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A babavárás egyik legizgalmasabb része minden kismama számára a babaszoba berendezése. Megalkotni a kicsi saját terét, ahol majd cseperedhet, sok kreativitást igényel, azonban a legtöbb leendő anyuka már az első pillanatokban tudja, mit szeretne. Nem mindegy azonban, hogy mivel vesszük körbe a gyerkőcöt, a kisbabák bőre ugyanis hihetetlenül érzékeny. A különböző babaágyneműk, ruhák, plüssök kiválogatásakor figyeljünk az anyag minőségére.

A babaágynemű anyagának és annak készítésének fontossága

Ahogyan azt már említettük, a babatextilek esetében nagyon fontos, hogy ne okozzon a kicsinek bőrirritációt. Honnan tudhatjuk, hogy tökéletes minőségű a babatextil? Ha az adott kiegészítő rendelkezik OEKO-TEX tanúsítvánnyal, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jobb anyagot nem találhatunk. Ez a minősítés garantálja, hogy a kicsi bőrén nem okoz majd semmiféle irritációt.

Az sem mindegy, hogy az ágynemű milyen anyagból készül. Hiába rendelkezik egy textil az említett tanúsítvánnyal, minden anyagot másra találtak ki. Nekünk a babaágyneműk terén a minky, a pamut és a steppelt bársony a kedvencünk a Peekabooshop.hu ágynemű kínálatából.

Miért éri meg a babaágynemű szett?

Kismamák, legyetek velünk teljesen őszinték! Ugye ti is szeretitek az egységességet? Főleg, ha a hálószobáról és az ágyról van szó. Az ágynemű szettek a babaágyneműk világában is léteznek, így bátran ajánljuk az egységesség kedvelőinek. Az anyag után ez a legfontosabb tényező, hiszen az ágy meghatározó része egy kisbaba szobájának is, akárcsak a felnőttek hálójának. Megalapozza a szoba hangulatát és alapvetően a szobában felhasználható színárnyalatokat is.

Tehát a szetteket azért kedveljük, mert harmonikussá teszik a kiságyat. Egy jó bababoltot, legyen az akár egy online webshop, arról lehet megismerni, hogy 2-3-4-5 részből álló szettet is találhatunk a kínálatban. Lássuk a típusokat!


A kétrészes szett párnahuzatot és paplanhuzatot tartalmaz. Így ez azoknak tökéletes, akik szeretnének sok színt a kicsi szobájába.

A háromrészes szett az előzőek mellett tartalmaz egy rácsvédőt is. Ha ilyen babaágyneműt veszel, figyelj a méretekre is, ugyanis a 60 cm x 120 cm-es és a 70 cm x 140 cm-es ágyikókhoz különböző méretezésű rácsvédő kell.

A négyrészes babaágynemű szettet azoknak ajánljuk, akik az eleganciát kedvelik. Ez a szett ugyanis az előbbiek mellett még egy baldachinnal egészül ki.

Az ötrészest pedig azoknak az anyukáknak ajánljuk, akik a teljes egységességet kedvelik, ugyanis ebben a szettben már egy baldachinra szerelhető dekorszalag is található.

A tökéletes harmónia

Akármilyen is legyen az ágynemű szett, nagyon fontos, milyen színek jelennek meg mellette a szobában. Érdemes egy fajta mintával és csupán néhány színárnyalattal dekorálni!

https://peekabooshop.hu

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!