16 dolog, amit minden nőnek meg kell tanulnia, mielőtt betölti a 30-at

16 dolog, amit minden nőnek meg kell tanulnia, mielőtt betölti a 30-at

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Néha olyan nyomasztóak tudnak lenni ezek a listák - "KELL csinálnod 30 éves korodig" vagy "soha ha ne csináld, ha elmúltál 25". Komoly? Most viszont pár olyan dolgot szedtünk össze, amit tényleg érdemes megfogadnod mielőtt 30 leszel, vagy 29, 35, 42, bármikor!

1. Ne hagyd, hogy felhalmozódjon a mosatlan - főleg, ha van mosogatógéped. Nem lehet már kifogás a rendetlen lakótárs, és a kupi miatt rendszeresen lepattintani a barátaidat sem nyerő.

2. Rendszeresen hívd fel a szüleidet. - Valószín anyukáddal amúgy is folyamatosan tartod a kapcsolatot, amikor elakadsz a háziasszonyi teendőkben, de a heti egy legyen minimum.

3. Kövesd a híreket. - Reggelente fusd át, hogy mi történt a nagyvilágban, mert ennyi idősen már ciki tudatlanul élni. De tényleg, minden ott vagy egy kattintásra a tenyeredben.

gif

4. Vegyél kávéfőzőt. - Ideje átgondolnod a költekezési szokásaidat, mondjuk kezd azzal, hogy nem a Starbucksban vered el a fizetésed.

gif

5. Mozdulj meg! - Már vége azoknak az időnek, amikor büntetlenül vacsorázhattál pizzát (minden nap). Csinálj bármit, amihez kedved van, próbálj ki új sportokat, csak kezd el.

6. Reggelizz! - Egyszer ismertünk valakit, aki hallott már valakiről, aki szokott reggelizni. De az tuti nem te voltál. Eddig!

7. Készíts magadnak egészséges vacsorát - legalább egy-két alkalommal a héten. Aztán emlékezz vissza az első pontra.

8. Biztonságos szex - tarts otthon te is óvszert, és ha nincs a pasinál, vagy valamiért nem tetszik neki a szitu, ennyi idősen már biztos helyére tudod tenni.

gif

9. Figyelj a testedre - és rendszeresen mérd le magad. Na nem azért, hogy a havi mérlegelésnél újabb ősz hajszálaid nőjenek. Ideje, hogy képbe kerülj a saját testeddel, így hamar észreveszed az ingadozásokat, és tudni fogod, ha rosszul csinálsz valamit.

10. Nyújts minden nap - félelmetes, hogy mennyit tud javítani az izmok és ízületek állapotán.

11. Tanuld meg letenni a telefonod - és nem felhívni az exed péntek este.

gif

12. Azelőtt vásárolj be, mielőtt minden elfogyna. - A "van még egy kicsi", egyenlő azzal, hogy le kell menned a boltba. Ne legyél az az ember, aki napokig turkál a hűtő hátuljában, mert lusta lemenni a sarki boltba.

13. Mosd le a sminked minden este - mondjuk eddig is le kellett volna. Ha a meglátod az első ráncokat, tuti nem kell többet elmondanunk...

14. Vásárolj minőségi kozmetikumokat - főleg azokra a darabokra figyelj, amiket napi szinten használsz.

gif

15. Állíts be figyelmeztetőt a telefonodon a csekkek befizetésére - igen, minden hónapban. Vagy még jobb, ha kéred a szolgáltatótól, hogy automatikusan húzzák le a számládról, így nem kell aggódnod a határidők miatt. Sem azon, hogy idő előtt túlléped a kereted.

16. Szelektáld a szekrényed minden tavasszal és ősszel - és tanulj meg elbúcsúzni az elhasználódott ruháidtól. Még a húszas éveid elején hordtad? Ez már önmagában is elég indok.


10 dolog, amire akkor döbbensz rá, ha egyedül élsz - Kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.