Lakberendezés

Kép
Életmód

Lakberendezési tippek egy világhírre törő belsőépítésztől

Lakatos Márk egy rendkívül stílusos és sikeres belsőépítésszel, Assel Baimakhannal készített intrejút. Ráadásképp csodás enteriőrgalériát is mutatunk!

Kép
Vegyélhazait

#vegyélhazait: 15 különleges lakberendezési termék, amivel feldobhatod az otthonod

A #vegyélhazait csoportban órákig böngészhetsz a szebbnél szebb dekorációs termékek között, most mutatunk néhányat ízelítőként.

Kép
Életmód

Hasznos és stílusos időtöltés: a művészi könyvespolc elrendezés

A polcokon bár sok a könyv, de nincs rendberakva, leporolva. Most dizájnos könyvespolc rendezést mutatunk, amivel szórakozás lesz mindez.

Kép
Stílus

Rejtsd el a csúnya dolgokat a lakásodban stílusosan

Kilógó zsínórok, sok kacat, műanyag flakonok tömkelege – na ezek mostantól szép új helyet és külsőt kaphatnak.

Kép
Életmód

3 növény kezdőknek: bárki életben tudja tartani őket

Mesés növények, amelyeket még egy szingli is életben tud tartani.

Kép
Promóciók

Trendek a világítástechnikában

A lakberendezés minden évben egy újabb divathullámot hoz, amely aztán végigkíséri a hónapokat. A lámpák tekintetében a 2020-as év a kerti virágokat hozta el számunkra. A LED technológia és a napelem kombinációjából jöttek létre ezek a világítás csodák. Az idei évben a leszúrható kivitelek között a virág alakzatúak jelentek meg újdonságként. Bármelyik is legyen a kedvenc virágunk, azok legtöbbje már mint világítótest is elérhető.

Kép
Promóciók

Virágos tavaszt hoz a Praktiker az otthonokba

A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket. A tavasz beköszöntével válogathatunk virágmotívumokkal borított textíliák, illatgyertyák, ágyneműk, kiegészítők és étkészletek között, de ha kedvünk van, akár át is festhetjük a nappalinkat. Érdemes megadni a tiszteletet a húsvéti ünnepnek is, és legfőképp magunknak. Lépjünk ki a szürkeségből, öltöztessük fel élénk tónusokkal, virágos lakberendezési kiegészítőkkel lakótereinket, és keltsük új életre kültéri dekorelemekkel – díszpárnákkal, mécsesekkel, vázákkal – otthonunkat és kertünket.

Kép
Stílus

Ide vágyunk! Ezekben a lakásokban egészen más lehet a karantén is

Hogy mi hiányzik a legjobban az izolációban? Valószínűleg mindenkinek a tér! A sok napfény és a szabadság érzése. Ez mind megvan ezekben a csodás otthonokban!

Kép
Promóciók

Tavaszi dekortippek, irigylésre méltó álomkertek, az otthon szerelmeseinek! Megjelent az Otthonok&Megoldások tavaszi lapszáma

Ha valamikor, hát most, a koronavírus járvány és kijárási korlátozások közepette még nagyobb főszerepet kap az, hogy az otthonunkat a lehető legszerethetőbb módon rendezzük be, és kertünket (ha van), a legszebb pompába hozzuk.

Kép
Életmód

Top 5 lakberendezési baki, amitől sírva fakadunk

Átalakítás előtt állsz, vagy csak felfrissítenéd az otthonodat egy új kiegészítővel? Segítünk, hogy ne vessz el a trendek uniformizált világában!

Kép
Stílus

Te be mernél költözni Freud házába?

Mostantól virtuálisan is bejárhatod a világ leghíresebb pszichoanalitikusának londoni házát, hogy még plasztikusabb legyen az élmény.

Kép
Életmód

Lakberendezési trendek, amelyek nagyot szólnak majd 2020-ban

Egy-két apró változtatás talán már a lakásodra is ráfér – az új trendektől garantáltan kedvet kapsz az átalakításhoz.

Kép
Sztárok

A nő, akinek többféle póthaja van, mint bugyija

Van aki megszállottan gyűjti a cipőket, a táskákat és a cukorkaszínű körömlakkokat. De vajon ki lehet az, akinek egy egész glamszobányi póthaja van?

Kép
Stílus

Harminc éve érintetlenül áll a párizsi élvhajhász szexi otthona

Színes graffitik, vulgáris dalszövegek, idézetek és rajongók szerelmes üzenetei díszítik a legenda egykori házának a falát, amely egy kifinomult kéjbarlangot rejt.

Kép
Stílus

A szexszimbólum félresikerült hollywoodi palotája – nem semmi!

A színésznő, akinek a mellbőségét jobban értékelték, mint az eszét, rajongott a barokkosan túlzó, giccses és zsúfolt enteriőrért.

Kép
Shopping

Dekoráld a lakásodat fillérekből!

Néhány új lakberendezési cuccra vágysz? Várj 1-2 napot, mert a Joy-kuponnal olcsóbban megvásárolhatod! Mutatjuk a kínálatot!

Kép
Életmód

3+1 olcsó kiegészítő, amitől igazi luxusfürdőszobát varázsolhatsz az otthonodba

Hogy miben rejlik a stílusos fürdőszoba titka? Íme!

Kép
Életmód

Így tedd egyedivé a lakásodat vintage elemekkel!

A lakberendezés iránti rajongási hullám egyre nagyobb tereket ölel fel. Már nem csupán egy szuper kreatív és izgalmas szakma, sokan elsőszámú hobbijukként aposztrofálják.

Kép
Életmód

Divatkönyvek, amiknek helye kellene hogy legyen a lakásodban

Kéne egy jó lakberendezése tipp, ami feldobja az otthonod? Pont tudunk egyet, ráadásul ez pont divatőrülteknek lett kitalálva!

Kép
Életmód

Te elcsúnyítanád a lakásod, azért hogy cool legyen?

Málló vakolat? Repedezett falak? Ez lenne a trend? Igen! Ha a szaggatott farmerek és az agyonhordottra dizájnolt Converse tetszett, akkor ettől elalélsz!

Kép
Életmód

Menő iroda – több motiváció! Tedd stílusosabbá a dolgozósarkodat!

Ha káosz uralkodik az íróasztalodon, és épp valami változtatáson gondolkodsz, itt az ideje, hogy a stílusos ötleteinkkel segítsünk rendet tenni. A galériában bemutatott ötletekkel megvalósítodhatod az inspiráló és szép munkakörnyezetet.

Kép
Életmód

2019 lakásdekorációs trendjei, amikből érdemes szemezgetned

Manapság nem csak az öltözködésünkkel, az otthonunk stílusával is szeretnénk megmutatni, kik is vagyunk. Mindemellett sokszor persze az aktuális trendeknek is behódolunk, már ha épp megtaláljuk bennük azt, amit magunkénak érzünk.

Kép
Életmód

Ezekre neked is le kell csapnod: 6 IKEA-termék, amiért most mindenki megőrül

Az IKEA sikere nem csak a Balenciagaban mérhető, hiszen már sok-sok évvel a trend-bumm előtt is imádtuk a svéd cég termékeit, és erre minden okunk meg is volt.

Kép
Életmód

Tippek, hogy hogyan dekoráld a lakásodat az ősz jegyében

Ahogy beköszönt az ősz és egyre kevesebb időt töltünk a szabadlevegőn – viszont annál többet a négy fal között – erős kényszert érzünk arra, hogy megtöltsük őszi színekkel, meleg textilekkel az otthonunkat. Mutatjuk, hogyan érdemes belevágnod!

Kép
Stílus

10 lakberendezési tipp aprócska konyhákra, hogy falbontás nélkül is nagyobbnak érezd a teret

Sajnos keveseknek adatik meg a szellős, tágas konyha lehetősége, így vagy örök bosszúságot okoz számukra aprócska helyiségük vagy megpróbálnak mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki belőle – a legjobb tudásuk szerint.

Kép
Életmód

5+1 egyszerű DIY-hack, ami nem csak a lakásod, az életed is megváltoztatja

Tuti csináld magad ötleteket gyűjtöttünk össze, melyek nem csak az otthonodat varázsolják egyedivé és stílusossá, a hétköznapi pörgésben is segítségedre lehetnek!

Előző oldal
Következő oldal