Trendek a világítástechnikában

led,világítás,kültér,napelem
Forrás: Photo by Federica Giusti on Unsplash

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A lakberendezés minden évben egy újabb divathullámot hoz, amely aztán végigkíséri a hónapokat. A lámpák tekintetében a 2020-as év a kerti virágokat hozta el számunkra. A LED technológia és a napelem kombinációjából jöttek létre ezek a világítás csodák. Az idei évben a leszúrható kivitelek között a virág alakzatúak jelentek meg újdonságként. Bármelyik is legyen a kedvenc virágunk, azok legtöbbje már mint világítótest is elérhető.

A napelem előnyei

A napelemet legtöbben csak a tetőkön látunk. Ugyanilyen panelek találhatóak a lámpatestekben, csak sokkal kisebb méretben. A napos, fényes órák alatt a panelek a napfényt energiává alakítják, amelyet az akkumulátorban tárolnak. Beépített érzékelőjük segítségével önállóan működnek napnyugtától napfelkeltéig. A napelem felhasználásából adódóan a lámpáknak üzemeltetési költsége nincsen.

Virágfajták

A legkedveltebb és legmutatósabb megjelenésű virágok már akár világításként is helyet kaphatnak a kertünkben. Így sokak abszolút kedvence a vörös rózsa. Szép alakú, fodros szirmai telt virágot adnak. Nem véletlenül ez a növény a szenvedély és a gyönyör szimbóluma.

Választhatjuk a fuksziát is. Az eredetileg Dél-Amerikából származó faj kedveli a magas páratartalmat és a humuszban gazdag földet. Exkluzív színárnyalatokban pompázik. Különlegessége, hogy a szirmok, a csészék és a cső mindig más színben játszik. A hosszú porzószálak teszik még különlegesebbé a lámpát.

A hóvirág is jó választásnak bizonyulhat, amely már nemzetünk jelképe is. Szedését mára már betiltották, pont ezért érdemes egyet világítótestként a kertünkbe helyezni. Ez a különleges hóvirág sosem fog elhervadni, és kecsesen fog tündökölni a kertünkben. A gyűszűvirág pedig maga meseszép megjelenésével bármelyik kertet gyönyörűvé varázsolja. Sőt, jöhet a kála vagy harangvirág is.

A virág formájú lámpák jellemzői

Az eszméletlen mutatós virágok szálanként 80 centiméter magasság fölött mozognak. Pont ezért nem kell aggódnunk amiatt, hogy elvesznek a kertben. Méretüknek köszönhetően minden szempárt magukra fognak vonzani. A virágok az üvegszálas technikának köszönhetően teljesen élethű megjelenést biztosítanak. Üveg és fém felhasználásával készülnek. Egyes darabok akár még aprólékosan, kézzel is kerültek kifestésre. Egyes virágok megformálása azért nem ment egyszerűen, de ha ránézünk, szemmel látható, hogy megérték a sok órányi bíbelődést. Mindenképpen érdemes körülnézni a LEDen Világításodnál kapható kültéri világítások között.

Ha bármilyen világítótestet keresünk kültérre, érdemes azt a napelemes kivitelek közül választani. Így amellett, hogy szebbé varázsoljuk a kertünket vagy a teraszunkat, egyben a jövőbeni világításon is spórolunk. Sőt, a napjaink magas szintű környezetvédelmi elvárásainak is eleget teszünk.

https://ledenvilagitasod.hu

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!