Lakberendezés

Kép
Életmód

4 dolog, ami minden stílusos nő otthonában megtalálható

Szeretnéd kiiktatni a lakásodból a stresszfaktort? Ha megfogadod a listánkon szereplő tanácsokat, boldogtalan és produktívan telnek a napjaid a négy fal között.

Kép
Életmód

Gondoltad volna? 3 dolog, ami könnyen elcsúfíthatja a fürdőszobádat

Néhanapján a fürdőszobával is megéri egy fokkal többet foglalkozni!

Kép
Promóciók

Tedd teljessé a pihenést az Otthonok&Megoldások magazin varázslatos nyári lapszámával!

Épp a strandra készülsz? Vagy a régóta várt nyaralásra csomagolsz? Esetleg van egy szabad délutánod, amit azzal töltenél, hogy csak úgy “semmitteszel” egy picit? A jó hírünk: az Otthonok&Megoldások magazin nyári lapszáma bármelyikhez tökéletesen passzol.

Kép
Promóciók

Helló, tavasz! – Már kapható az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb lapszáma!

A természet éledezik, a nap sugarai egyre melegebbek, a fák és a kertek lassan virágba borulnak – az Otthonok&Megoldások magazin tavaszi lapszáma pedig ezt mind elhozza neked. Sőt, ennél jóval többet is.

Kép
Életmód

A nappali időtálló éke: 2022 kanapé trendjei

Te is tervezed felfrissíteni otthonodat? Kezdd a lakás egyik legszembetűnőbb darabjával, amit nap mint nap használsz: a kanapéval.

Kép
Életmód

Ezek a legnépszerűbb karácsonyfatrendek 2021-ben

Minden karácsonymániás kedvenc része az ünnepekben a fenyőfa feldíszítése. Ez a legvártabb ünnepi rituálé, a pillanat, ahol a izgalom csúcsosodik, amikor a karácsony varázsa végérvényesen megszállja az otthonainkat!

Kép
Életmód

5 falszín, ami tökéletes a hálószobába

A pihenés és feltöltődés helyszíne, így nem is kérdés, hogy mennyire fontos, hogy jól érezd magad benne!

Kép
Életmód

Nem is gondolnád, mi mindent árul el a személyiségedről a nappalid falának a színe

A merészebb árnyalatok híve vagy, esetleg évek óta a fehér dominál nálad? Most kiderítheted, miről árulkodik a választott színed.

Kép
Promóciók

Színekkel és csupa természetes szépséggel vár az Otthonok&Megoldások magazin őszi száma

Ebbe most tényleg mindent beleadtunk! Színeket, hangulatot, jó adag természetességet – mindent, amitől az ősz igazán ősz lehet. Szerencsénkre pedig az otthonok is ezekkel együtt válnak igazán teljessé. Meg is mutatjuk, hogyan.

Kép
Életmód

Mexikó egy kattintásra: már virtuálisan is bejárhatod Frida Kahlo otthonát

Akár virtuálisan is bejárhatod Frida Kahlo festőnő és feminista ikon mexikóvárosi otthonát, hogy még plasztikusabb legyen az élmény.

Kép
Vegyélhazait

#vegyélhazait - 10 stílusos lakberendezési tárgy, amivel elkerülheted, hogy úgy nézzen ki az otthonod, mint egy tucatlakás

A lakberendezés terén mindent visz az egyediség, a #vegyélhazait csoportban pedig órákig böngészhetsz a szebbnél szebb dekorációs termékek között!

Kép
Promóciók

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Új kiskereskedelmi lánc indul az off-price kategóriában, ahol a vásárlók ismert márkák termékeinek széles választékát találják meg rendkívül vonzó áron. A CCC csoporthoz tartozó HalfPrice ruházatot, lábbeliket, kozmetikumokat, játékokat, valamint lakberendezési cikkeket és kiegészítőket kínál majd. A HalfPrice Lengyelország után még idén megjelenik Magyarországon, Ausztriában és Csehországban is. Az első magyar üzlet augusztus 12-én nyitja meg kapuit Budapest belvárosában.

Kép
Sztárok

Brooklyn Beckham és menyasszonya első közös otthona a valóra vált álom

Valószínű volt, hogy nem egy 30 négyzetméteres kis lakásban kezdi meg közös életét a Beckham-csemete és dúsgazdag menyasszonya. Első otthonukba valószínűleg bárki örömmel beköltözne!

Kép
Életmód

7 híres ember gyönyörű otthona, ahonnan elleshetsz pár tuti lakberendezési tippet

Ha felújítás vagy költözés előtt állsz, minden tipp jól jöhet, de akkor is érdemes végignézni a galériánkat, ha csak simán inspirálódnál.

Kép
Promóciók

Tedd teljessé a vakációt az Otthonok&Megoldások magazin varázslatos nyári számával!

Csupa szín és csupa élet, telis-tele van vidámsággal, miközben pedig minden pillanata a pihenésről és a lazításról szól, a hasznos elemeknek is jut benne hely bőven. Erről szól a nyár – és erről szól az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb száma is.

Kép
Promóciók

Itt a tavasz és vele együtt a színekkel és szépségekkel teli Otthonok&Megoldások magazin!

A tavasz a megújulás, a felfrissülés, az újrakezdés időszaka, ami életünk és otthonunk minden pontját áthatja. Ahogy lakberendezési magazinunk, az Otthonok&Megoldások oldalait is. Forgassátok szeretettel!

Kép
Sztárok

John Travolta eladja húsz hálószobás villáját – túl sok emlék köti oda

John Travolta eladja öreg villáját, amit még egykor feleségével vásároltak és újítottak fel házasságuk kezdetén.

Kép
Életmód

Gyors és látványos karácsonyi dekorötletek a lakberendezőtől

Te is szívesen kicsinosítanád az otthonodat az ünnepek előtt, de nem tudod, hogyan fogj hozzá és az idő sem neked dolgozik? Akkor mutatok néhány gyors és ötletes karácsonyi dekorációt, ami még neked sem okoz majd gondot.

Kép
Életmód

Karácsonyi dekorációs trendek, amiket imádni fogsz

A jó hír az, hogy idén rengeteg irányzat közül választhatsz, és hogy könnyedén beillesztheted majd őket a már meglévő dekorációs elemeid közé. És, ami még szuper hír, hogy egyes irányzatok velünk maradnak a 2021-2022-es szezonban is!

Kép
Promóciók

Városnéző túra egy könyvbe zárva

Nem csak egy lakberendezési könyv.

Kép
Promóciók

Ahol már karácsony van: megjelent az Otthonok&Megoldások magazin téli száma

Mint ahogy a legkisebbek örülnek a szépen feldíszített fenyőfának, olyan felhőtlen boldogsággal osztjuk meg veletek a hírt, hogy megjelent az Otthonok&Megoldások magazin tetőtől talpig ünneplőbe öltöztetett téli száma.

Kép
Shopping

6 dekoráció, ami őszi hangulatot teremthet az otthonodban – Szerezd be őket kedvezményesen a JOY-napokon!

Beköszöntött az ősz, így a legtöbben újra elkezdünk vágyódni a meleg és kényelmes otthon után. Mindössze néhány átalakításra van szükséged, amitől aztán nem is akarod elhagyni majd a lakásod.

Kép
Sztárok

Emmy-díjkiosztó a sztárok otthonából – Te is látod a háttérben azt a...?

Klasszikus vörös szőnyeges bevonulás nélkül is meglepő villantásokat láthattunk az idei Emmy-díjkiosztón, csak ezúttal a sztárok otthonaiból.

Kép
Stílus

7 trükk, amitől tágasabbnak tűnik egy szoba

Dekorálj okosan és mutasd a lakásod nagyobbnak, mint amekkora!

Kép
Életmód

5 őrült dolog, amit eddig biztosan nem tudtál az IKEA-ról

Pedig már hányszor jártunk ott...

Kép
Életmód

10 dolog, aminek nincs helye egy női lakásban

Ezeket tüntesd el örökre.

Előző oldal
Következő oldal