Te elcsúnyítanád a lakásod, azért hogy cool legyen?

Mr. & Mrs. Smith,mrs smith,angelina jolie,brad pitt,fehérnemű,alsónadrág
Forrás: Mr. & Mrs. Smith

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Málló vakolat? Repedezett falak? Ez lenne a trend? Igen! Ha a szaggatott farmerek és az agyonhordottra dizájnolt Converse tetszett, akkor ettől elalélsz!

tapéta,wallpaper,koptatott,chaby chic,loft
forrás: Europosters

A divatvilág nagyon régóta odavan a koptatott, első látásra rongált hatást nyújtó dizájnért. A toldozott-foldozott, összetűzött ruhák egyik királynője egyértelműen a nagyrabecsült Vivienne Westwood, aki már az 1970-es években előszeretettel tűzte össze tépett ruháit biztosítótűkkel. A trend óriásit comeback-elt 2010-ben, amikor a Diesel és a Balmain kifutóin feltűntek a lyukas pólók és farmerek. Gigi Hadid, Kim Kardashian, Kanye West annyit hordták ezeket a darabokat, hogy végül majdnem összeforrt a nevük ezzel a stílussal.

gigi hadid,szaggatott farmer,farmer,divat
forrás: Getty Images

Aztán szépen megérkeztek a koszos cipők. 2018-ban a például a Gucci kifutójára, de mai napig lehet rendelni a nagyobb márkáktól dirty darabokat.

Galéria / 5 kép

Nem lehetnek elég koszosak a dizájner surranók.

Megnézem a galériát

Visszatérve a divat lakásdekorra gyakorolt hatására, a dekoratőröket és tervezőket is megihlette ez a trend. “Az elmúlt 18 hónapban a vevők megőrülnek a koszos hatású, kopott és régiesnek ható tapétákért- meséli Tom Puukko, a Finnish dizájncég alapítója. Az emberek unják a nagyon letisztult, minimalista dizájnt és a túl sok fehéret. Több textúrára vágynak és nem szeretnék sterilnek érezni az otthonukat”.

A lakberendezésért rajongók egyik kedvence, a Feathr nem is olyan régen több erősen textúrált, a fent említett trendre hajazó tapétát is piacra dobott. Együttműködtek például az amerikai absztrakt művésszel, Kiki Slaughterrel. Kiki Safari című művét dolgozta át egy fantasztikus, rusztikus és stílusos tapétává. Az irizáló remekmű az eredeti festmény öntött, kapart és rétegezett apró részletességét is visszadja. A Safari tapéta 4 színben elérhető: arany, patinás, bronz és acél árnyalatban. Ha beszerezénd valamelyik, akkor klikk ide.

kiki slaughter,tapéta,otthon,tapéta trend
forrás: Jimmy Johnston
Kiki Slaughter az otthonában.

És igaz, ami igaz. A Gigi Hadid-féle szaggatott farmerre nem hasonlít a Safari-tapéta, de olyan stílusossá varázsolja a lakásod, amin minden otthonodba látogató meglepődik majd.

Galéria / 3 kép

Feathr Safari tapéta

Megnézem a galériát
Ebből nekünk is kell egy!
Ebből nekünk is kell egy! Ikea lakbercuccokból sosem elég!

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.