Vásárlás

Kép
Stílus

Egy apró részlet, amitől 10-szer jobb lesz az outfited

Még Victoria Beckham is erre esküszik!

Kép
Shopping

3+1 ruhadarab, amiért sosem fogod megbánni, hogy pénzt adtál

Képzeld magad elé az összes ruhát a szekrényedben, majd gondolj csak azokra, amiket valóban viselsz. A második csoport neked is jóval kisebb? Akkor ez a cikk neked szól!

Kép
Életmód

Bye-bye shopping! 5 bevált módszer, amivel örökre leszokhatsz az impulzusvásárlásról

Tuti tippekkel segítünk, hogy több maradjon a pénztárcádban!

Kép
Stílus

12+1 meglepő tény, amit eddig nem tudtál a napszemüvegekről

Világszerte az egyik legnépszerűbb kiegészítő, mégis kimondottan keveset tudunk róla. Így itt az ideje egy kicsit változtatni ezen!

Kép
Stílus

Nyári kedvencek: 6 mikrotrend, ami hatalmasat robban a következő hetekben

A legnagyobb divathullámok közt minden szezonban érdemes kicsivel több figyelmet szentelni a részleteknek is!

Kép
Stílus

5 fürdőruha trend, ami minden testalkaton működik

A fürdőruhák már türelmetlenül várják a szezon igazi kezdetét. Szemrevaló szabásokból, anyagokból idén sem lesz hiány, és szerencsére néhány olyan trend is előtérbe kerül majd, ami testalkattól függetlenül bárkin szuperül mutathat!

Kép
Stílus

Karikagyűrű-vásárlás online? Így változtatta meg a menyasszonyok életét a Covid

A karikagyűrű-vásárlás online is különleges élmény lehet. Eláruljuk, mire figyeljetek oda, hogy ne okozzon csalódást ujjra felhúzva sem a kiválasztott darab.

Kép
Shopping

Nemcsak kényezteti, de ápolja is a bőrödet – 4+1 arcmaszk, ami pillanatok alatt megszépít

Neked és a bőrödnek is szüksége van egy kis kényeztetésre, és ezekkel a termékekkel azonnal wellness hangulatot varázsolhatsz az otthonodba!

Kép
Stílus

Fenntartható, autentikus és megfizethető: egyre vonzóbbak a vintage butikok

A másodkézből való vásárlás ma már nemhogy nem ciki, hanem valóságos divatirányzat. Mutatjuk a kedvenc lelőhelyeinket Európa-szerte és Budapesten is – Legyen minden nap a Föld Napja!

Kép
Vegyélhazait

„Az ananásztextil jól passzolt a táskáimhoz és új utakat nyitott meg” – Siető Linda tervező

Ismerjétek meg Siető Linda táskatervezőt, aki számára a természetes növényi alapú textil, a Piñatex ® új, izgalmas utakat nyitott meg a tervezésben.

Kép
Életmód

Mielőtt 30 leszel: 25 dolog, ami nem hiányozhat egyetlen fiatal nő lakásából sem

Vége a kolikorszaknak, te meg még mindig úgy csinálsz, mintha most költöztél volna el a szüleidtől? Milyen egy igazi nő lakása? A felnőtté válás egyik fontos lépése a saját otthon kialakítása, szóval a cipők és a ruhák vásárlása helyett, ideje más dolgokra költened a fizetésed!

Kép
Promóciók

A tökéletes ajándékot keresed? Most megtaláltad!

A héten már karácsony, így nem érdemes tovább húzni az ajándékvásárlást. Ha nincs még ötleted, erről a listáról biztosan ihletet kapsz!

Kép
Promóciók

A SPAR Csoport a kedvenc frisshús kiskereskedelmi lánc Magyarországon

A Scores Group piackutatása szerint a kiskereskedelmi láncok közül a SPAR Csoport áruházait kedvelik a legtöbben, ha hústermék vásárlásáról van szó. A SPAR, több mint 15 éve saját húsüzemet is működtet Magyarországon, a lakosság minőségi ellátása érdekében.

Kép
Életmód

22 kiborító dolog a karácsonyi készülődésben

Karácsony, az év legcsodálatosabb időszaka. Legalábbis ezt mondják egyesek, mások meg alig várják, hogy véget érjen ez az egész csillámporos, fenyőtüskés rémálom.

Kép
Promóciók

Adni Öröm! - Csatlakozz Te is!

Elindult az Adni Öröm!, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR adománygyűjtő akciója. 2020. december 16. és 21. között a kijelölt SPAR és INTERSPAR áruházakban kihelyezett adománykártyák megvásárlásával Te is támogathatod a rászorulókat.

Kép
Stílus

3 gyakori stílushiba, amit a legtöbb nő elkövet

Senki sem születik tökéletes stílusérzékkel. Persze a legtöbb hírességet látva azt gondoljuk, hogy nekik ez a génjeikbe van kódolva, számukra ez gyerekjáték. Pedig csak arról van szó, hogy egy profi stylist mantrázza a fülökbe a következő 3 stílushibát, hogy még véletlenül se jusson eszükbe elkövetni őket!

Kép
Életmód

Karácsonyfa kisokos: milyet, mikor, és hogyan?

Közeleg a karácsony, ideje eldönteni, hogy milyen fátok legyen idén. Ha fogalmad sincs hogyan kellene választanod, és arról sincs, hogy mikor kellene beszerezned, segítünk!

Kép
Életmód

Jelek, amelyek arról árulkodnak, hogy vásárlásfüggő vagy

Hány kartondoboz magasodik a bejárati ajtód előtt? Őszintén!

Kép
Shopping

Ajándékozz időt és egészséget karácsonyra csúnya pulcsi helyett

Ugyan a karácsonyi csúnya pulcsi elengedhetetlen kiegészítője a decembernek, de idén inkább ajándékozz tudatosabban! Segítünk!

Kép
Stílus

2 dolog, amit teljesen felesleges megvenned a Black Fridayen

A tudatos vásárlás fogalma a sok-sok akció között nehezen körülírható, és nincs is ezzel semmi baj, viszont így karácsony előtt sok "kihagyhatatlan ajánlat", bizony ki is hagyható.

Kép
Promóciók

Tudod miért érdemes letöltened a dm active beauty applikációt?

Kuponok, dm active beauty törzsvásárlói kártya, bevásárlólista és sok más praktikus dolog vár rád egy helyen!

Kép
Stílus

Nincs kifogás: íme 5 ruhadarab, amit idén ősszel ideje kiselejtezned

Nem feltétlen azért kell megválni ezektől, mert az adott évszakban nem lesz rá szükséged, vagy nem tredik, hanem azért, mert kár rakosgatni olyan darabokat, amiknek már semmi hasznát sem veszed.

Kép
Életmód

Online vásárlás: ezekre figyelj, ha nem akarod, hogy leszívják a bankkártyádat

Az internetes csalók egyre kifinomultabb módszereket használnak, segítünk felismerni az árulkodó jeleket, hogy továbbra is biztonságosan vásárolhass.

Kép
Promóciók

A páraelszívók fő típusai

A páraelszívó ma már minden modern, jól felszerelt konyhának nélkülözhetetlen berendezése, azonban vásárlás előtt több szempontot is mérlegelni kell, hogy a legmegfelelőbb elszívó kerüljön beépítésre.

Kép
Szépség

Tárazz be nyárra napvédős arckrémekből kedvezménnyel

Újra Joy-napok, és mi már nagyon készülünk a jó időre is, úgyhogy összeszedtük a legjobb, napvédős arckrémket, amiket a kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Kép
Stílus

Egy fast fashion üzlet eladói elárultak 5+1 olyan dolgot, amiről tudnod kell

Vérbeli fashionistának tartod magad? A shopping a te kardiód, és úgy érzed, az Egy boltkóros naplója rólad szól? Nos, akkor a fast fashion üzlet eladóinak pletykái téged is érdekelni fognak!

Előző oldal
Következő oldal