Karikagyűrű-vásárlás online? Így változtatta meg a menyasszonyok életét a Covid

Karikagyűrű-vásárlás online? Így változtatta meg a menyasszonyok életét a Covid
Forrás: Getty Images/Noam Galai
Facebook
Twitter
Pinterest

A karikagyűrű-vásárlás online is különleges élmény lehet. Eláruljuk, mire figyeljetek oda, hogy ne okozzon csalódást ujjra felhúzva sem a kiválasztott darab.

A karikagyűrű-vásárlás online is különleges élmény lehet, ha tudjuk, mire figyeljünk oda, ezt bizonyítja az is, hogy a Covid-19 járvány kitörése óta egyre többen rendelik meg online esküvői ékszereiket.

Nem meglepő, hogy a legfrissebb statisztikai beszámolók szerint jelentős visszaesést hozott a 2020-as év az ékszergyártás területén is, legfőképpen azért, mert a korlátozások miatt rengeteg esküvőt el kellett halasztani, és új jelenség jelent meg az iparágban, méghozzá az, hogy egyre többen rendelik meg online a karikagyűrűjüket.

Így vásárolj karikagyűrűt online

Nincs okotok drámára, nem ti vagytok az egyedüliek, akik egyelőre nem szeretnének elmenni az ékszerboltba, a gyártóhoz vagy az ötvöshöz. Az ékszerüzletek többsége rugalmas, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy e-mailben, telefonon, vagy akár videókonferencia keretein belül konzultálhassatok a szakemberekkel. Sőt, vannak ékszertervezők, akiknél van lehetőség előzetesen megrendelni egy gyűrűmérő eszközt, így bárki le tudja mérni magának otthon is a pontos méretét, de talán még ennél is egyszerűbb és gyorsabb az az ingyenesen letölthető gyűrűmérő applikáció, amit érdemes még ma telepíteni barátod mobiltelefonjára.

Kattints a kép felfedéséhez!
karikagyurugyarto.hu
karikagyurugyarto.hu

Míg 2019-ben 300-350 ezer forintos átlagáron vásároltak karikagyűrűket a párok, a koronavírus-járvány kitörésével ez a szám 150-200 ezer forintra zuhant. Természetesen ettől függetlenül most sem volt ritka a több mint félmilliós vásárlási érték sem, azonban általánosságban érezhető volt az, hogy kevesebb pénzt áldoztak erre a célra, hiszen mindenki bizonytalanságban volt, senki nem tudta pontosan, mit hoz a holnap

- osztotta meg tapasztalatait Feil Attila ékszertervező.

A nagy múltú ékszerész azt is elárulta, hogy a koronavírus-járvány csillapodásával párhuzamosan fokozatosan kezdenek visszatérni az egyedi elképzelések. Egyre népszerűbbek a gyémántokkal és más drágakövekkel ékesített karikagyűrűk, ezek ugyanis még nagyobb teret adnak az egyediségnek, hiszen igény és elképzelés szerint gyakorlatilag végtelen a variációs lehetőségük.

Galéria / 12 kép

Esküvői ékszerek 2021

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.