A tökéletes ajándékot keresed? Most megtaláltad!

A tökéletes ajándékot keresed? Most megtaláltad!
Forrás: cottonbro / Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A héten már karácsony, így nem érdemes tovább húzni az ajándékvásárlást. Ha nincs még ötleted, erről a listáról biztosan ihletet kapsz!

Függetlenül attól, hogy a szüleidnek, a testvérednek vagy a pasidnak keresel ajándékot, ezek közül a gyönyörűségek közül mindegyikük számára megtalálod az ideális ajándékot.

Édesanyádnak

Valószínűleg a te édesanyád is olyan, aki azt akarja, hogy a gyereke a legboldogabb legyen a világon, ezért sok minden képes feláldozni saját magával kapcsolatban. Idén karácsonykor lepd meg olyan ajándékkal, amit lehet, hogy magának nem is venne meg. Mi mással éreztethetnéd leginkább, hogy számodra ő az igazi királynő, mint egy luxusparfüm szettel? A Douglas webáruházban fantasztikus karácsonyi szettek közül válogathatsz, ráadásul verhetetlen árakon! Ha tudod, melyik a kedvenc parfümje, akkor könnyű dolgod van. Nem vagy benne biztos? Hadd segítsünk! Válaszd ki, melyik típus anyukád!

Visszafogott, szerény, klasszikus ízléssel:

A Chloé legújabb illata, a Rose Tangerine az ikonikus Signature illat továbbgondolt változata, ami még elegánsabb és kifinomultabb, hiszen a márka védjegyévé vált rózsa jegyet egy izgalmas csavarral mandarinnal, fekete ribizlivel és lágy cédrussal gazdagítottak, mindezt a gyönyörű fehér ámbra alapon.

Szerezd be itt!
forrás: PR
Szerezd be itt!

Sportos, fiatalos, vibráló személyiség:

A BOSS Alive szintén egy újdonság, az ikonikus BOSS Bottled férfi illat női párja. Egy vidám illat különleges jegyekkel, amely inspiráló hatással van nemcsak viselőjére. Energetikus alma, napérett szilva, feketeribizli és meleg fahéj kombinációja, ami tökéletes kiegészítője lehet édesanyádnak.

Szerezd be itt!
Szerezd be itt!

Egy igazi dáma:

A Gucci idei újdonsága, a Bloom Profumo Di Fiori nem véletlenül lett a parfümökkel foglalkozó oldalak egyik kedvence. Az arab jázmin, kínai lonc, tubarózsa, ylang-ylang virágorgiája szantálfás, orriszos, benzoinos jegyekre került, ezzel úgy lett hétköznapi illat, hogy közben mégis érzéki és emlékezetes.

Szerezd be itt!
forrás: PR
Szerezd be itt!

Ha az édesebb illatokat kedveli, akkor Jean Paul Gaultier Scandalja lehet számára a tökéletes választás: itt a vérnarancs és mandarin frissességét méz és karamell édesíti már-már ellenállhatatlan szintre.

Szerezd be itt!
Szerezd be itt!

Lehet, hogy édesanyád nem parfümrajongó, de lefogadjuk, hogy egy luxus bőrápolónak nem tud ellenállni!

A Collistar Unico Univerzális Fiatalító Arcápoló Szérum megadja a bőrnek mindazt az energiát, mely javítja állapotát. Antioxidáns és regeneráló hatású, hialuronsav hatóanyaga a bőrszövetet optimálisan hidratálja. Stimulálja a bőr önjavító képességét ezáltal globális anti-age hatást biztosít a bőrnek. Nem utolsósorban a csomagolás is szemet gyönyörködtető, bármelyik fürdőszobának a dísze lehet.

Édesapádnak vagy a pasidnak

Az apákkal kapcsolatban pepitában ugyanaz mondható el, ami az anyukákra is érvényes, azzal nehezítve, hogy a férfiak még mindig kevésbé hajlandóak időt áldozni arra, hogy megtalálják azt az illatot, ami az övék, ami magabiztosabbá, ezáltal jókedvűvé teszi őket. Segíts hát a papának egy jól betalált illatszettel: van, amelyben a parfüm mellett tusfürdő található, másban pedig dezodor, mindegyik hasznos és remek ajándék. Akárcsak a pasid számára.

A Paco Rabanne 1 Million a fiatal, fiatalosabb korosztály egyik kedvence: intenzíven maszkulin illat napsütötte bájjal. Sós illatjegyek és napsütötte bőr duója, szinte függőséget okoz, akárcsak az arany, viselője biztos, hogy kitűnik a milliók közül.

Szerezd be itt!
forrás: PR
Szerezd be itt!

A klasszikusabb illatok kedvelőinek a Hugo Boss ház illatai közül találhatsz tökéletes ajándékot: a BOSS The Scent illatvonal édesebb parfümöket kínál, a BOSS Bottled elegánsabb, frissebb darabokat kínál.

Szerezd be itt!
forrás: PR
Szerezd be itt!

Fiatalabb korosztálynak keresel? A Calvin Klein és a Lacoste illatai közt egészen biztosan megtaláljátok az aktuális ízléséhez passzoló parfümöt.

Szerezd be itt!
forrás: PR
Szerezd be itt!

Lánytestvérnek vagy barátnődnek

Ha van nővéred vagy húgod, akkor tudod, hogy általában annak örül, aminek te (ha csak nem teljesen más karakter persze), ahogyan a legjobb barátnőd is. Az biztos, hogy lehet akár sportos vagy ultranőcis (függetlenül attól, hogy Nagy Gatsby rajongó-e), az Artdeco új, ragyogó kollekciójából, a Golden Twentiesből bármelyik termékkel leveheted a lábáról. Például a Blush Couture Pirosítóval, amely három csodás szín egy “ékszerdobozba” zárva. Tökéletes színátmenet, finom por textúra a hosszan tartó smink érdekében - annak is, aki sokat sminkel és annak is, aki épp csak egy leheletnyi festéket szeret magára tenni. Egy cuki kis pír minden arcot frissebbé tesz. A Golden Twenties kollekcióban ragyogóan csillogó rúzs, szemhéjtus, harmonizáló szemhéjpúder kollekció (mely az arany mintázatú, gyönyörű mágneses beauty tároló box-ba helyezhető), letisztult körömlakkok is találhatók, illetve puha szájkontúr és szemceruzák és persze gyönyörű, hosszabbító-göndörítő szempillaspirál is.

Ha lánytestvéred az a típus, aki minden évben megfogadja, hogy nyárra bombatestet gyúr magának nyárra, akkor biztos, hogy örülni fog a Collistar Narancsbőr Elleni Cryo Gélnek, ami minden típusú narancsbőrre hatékony kezelést jelent. Ez egy ultrakönnyű és szuper gyorsan felszívódó zselés formula, mely hűsítő érzést nyújt, és azonnali lifting hatást biztosít.

Ne pánikolj! Rendeld meg a legmenőbb ajándékokat szeretteidnek még ma és néhány nap múlva a futár már csenget is velük. Vagy térj be a legközelebbi Douglas Parfümériába és már ma kézben tarthatod a tökéletes ajándékot. Már csak egy kis piros szalag és masni kell és már láthatod is magad előtt a boldog ajándékozottakat.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!