Nemcsak kényezteti, de ápolja is a bőrödet – 4+1 arcmaszk, ami pillanatok alatt megszépít

Nemcsak kényezteti, de ápolja is a bőrödet – 4+1 arcmaszk, ami pillanatok alatt megszépít
Forrás: Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Neked és a bőrödnek is szüksége van egy kis kényeztetésre, és ezekkel a termékekkel azonnal wellness hangulatot varázsolhatsz az otthonodba!

Jól tudjuk, hogy az arcmaszkok fénykorukat élik, elvégre egyre többen teszünk fel belőlük egy nyugis délutánon vagy estén, amikor éppen ráérünk egy kis szépülésre. Nem csoda, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora szupersztárjaivá váltak a bőrápolásnak, hiszen csodákat tudnak tenni, és az elhanyagolt arcbőrt percek alatt ragyogóvá és sugárzóvá alakíthatják. És persze az élmény sem elhanyagolható, hiszen gyors hatékonyságuknak köszönhetően az eredmény már azonnal a használatuk után jól látható. Bár ezekből a termékekből is egyre több van a boltok polcain, elhoztuk azokat az arcmaszkokat, amiket tényleg muszáj kipróbálnod, ha egy kis ápolásra vágysz. Szerencse, hogy mind-mind kedvezményesen lehet a tiéd a JOY-napokon május 13-16. között!

Akár a textilmaszkokra, akár a lemosható vagy letörölhető változatokra esküszöl, ezek a csoda termékek szuperek arra, hogy rövid idő alatt látványosan megszépítsék a bőrödet. Legyen szó egy egyperces maszkról, akár luxus ápolásról, most biztosan megtalálod a kedvencedet! Ne aggódj, nem hagyjuk, hogy eltévedj a nagy választékban.

4+1 maszk, ami nem hiányozhat az arcápolási rutinodból, ha valódi szépségre vágysz

Ez a kozmetikum egy igazi életelixír, mely felpezsdíti a bőrt és rendkívül jótékony hatással van rá. Vitaminokban és aminosavakban gazdag görög méhpempővel megfiatalítja a bőrt, és fokozza feszességét, miközben élénkíti is azt. Legyen a tiéd most 50% kedvezménnyel az Apivita weboldalán!

A 100%-ban lebomló fátyolmaszk azonnal hidratálja és puhítja a bőrt, ráadásul egészséges ragyogást is kölcsönöz neki. Rendszeres használata mellett a bőr energizáltabb és rugalmasabb lesz. Ugye, hogy neked is erre van szükséged? Legyen a tiéd most 20% kedvezménnyel a The Body Shop üzleteiben vagy a weboldalán!

Ásványi anyagokban gazdag, tisztító maszk a Föld legértékesebb iszapjából, bőrnyugtató jojobával és antioxidáns magnóliával készült. Egyszerre képes tisztítani a pórusokat, egyenletessé tenni a felszínt, gátolni a pattanások és mitesszerek kialakulását. Szerezd be 20% kedvezménnyel a Douglas üzleteiben vagy a weboldalán!

A varázslatos arcmaszk 89% vulkanikus eredetű Vichy termálvizet és természetes eredetű hialuronsavat frissen egyesít a mikroalga eredetű textilmaszkkal. Egyesítés után a textilmaszk friss és géles állagúvá válik az arckontúrokhoz való igazodásért, és a bőr frissítéséért. Akár 24 órás hidratálást nyújt, hát nem nagyszerű? Legyen a tiéd és szerezd meg 25% kedvezménnyel az Unipatika üzleteiben vagy a weboldalán!

Ásványi sókban gazdag arcpakolás, mely gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása miatt kiváló zsíros, pattanásos bőr kezelésére. Eltávolítja a faggyút és a szennyeződéseket, miközben serkenti a bőr természetes megújulását. Szerezd be 20% kedvezménnyel Viktoria Jilek weboldalán!

Ha mindez nem elég, válogass a rekordmennyiségű kupon között a JOY-napokon és szerezd be a kedvenc termékeidet akár 10-50-70% kedvezménnyel!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.