Hatás

Kép
Szépség

Ha ezt használod, akkor úgy lehet napbarnított arcbőröd, hogy közben nem kell félned a korai ráncoktól - íme a 7 legjobb önbarnító szérum!

Íme a legújabb szépségtrend: összegyűjtöttük a 10 legjobb önbarnító terméket! Ezekkel úgy élvezhetjük a napbarnított arcbőrt, hogy közben nem tesszük ki káros hatásoknak.

Kép
Életmód

6 egzotikus gyümölcs, ami igazi vitaminbomba

Ha gyümölcsről van szó, mindenkinek a klasszikus téli kedvencek, így az alma, banán és a mandarin, illetve a nyári vitaminbombák, például az eper, a málna vagy az ananász jut eszébe. Pedig mégis mennyi olyan egzotikus másfajta gyümölcs van, ami bár kevésbé elterjedt és ismert, mégis valódi ízbomba, és igen jótékony hatású is lehet a szervezetre nézve!

Kép
Életmód

6 csillagjegy, akit elhagy a szerencse a májusi újhold idején

Ezek a csillagjegyek nem fogják szeretni az újholdat májusban.

Kép
Életmód

Hihetetlen, de igaz! 3 gyümölcs, ami segít eltűntetni a hasi zsírpárnákat

Ezek a gyümölcsök nemcsak finomak, hanem szuper hatással vannak az egyik legkritikusabb pontunkra is.

Kép
Életmód

A csillagjegy, akinek extra pénzt hoz a Bika uralta májusi újhold

Ezekre a csillagjegyekre nagyszerű napok várnak a májusi újholdnak köszönhetően.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Stílus

A tavaszi ruhadarab, amiért minden francia nő rajong - egy klasszikus választás, ami mindennel működik!

A francia nők nagyon értenek ahhoz, hogy még egy elérhető darabot is extrán különlegessé és drágább hatásúvá tegyenek.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.

Kép
Életmód

6 csillagjegy, akinek az élete hatalmas változást vesz még áprilisban - az ő magánéletükre lesz hatással a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án jött létre a Jupiter és az Uránusz együttállása. Hogy mit jelent ez a csillagjegyedre nézve? Mutatjuk!

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek káoszba fordulnak a napjai április végén

Ezeknek a csillagegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Előző oldal
Következő oldal