Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!
Forrás: Unsplash

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Minden év áprilisában egy különleges égi jelenségnek lehetünk szemtanúi, ez a rózsaszín telihold. Érdemes az eget kémlelni ilyenkor, és megfigyelni, hogy mit érzünk közben, ugyanis a rózsaszín holdnak hatalmas ereje van az asztrológusok szerint.

Mi az a rózsaszín hold?

Neve ellenére a rózsaszín hold valójában nem rózsaszín, hanem egy telihold, ami minden év áprilisában jelenik meg: idén április 24-én lesz látható. A telihold egy holdfázis, ami akkor következik be, amikor a Hold a Föld felőli oldalát teljesen megvilágítja a Nap. Egyes asztrológusok úgy vélik, hogy a telihold idején a vágyak felerősödnek, ezért ezekben az időszakokban erőteljes változásokat észlelhetünk saját magunk és a környezetünk személyiségében is. A rózsaszín holdnak hatalmas spirituális ereje van, ilyenkor az energiák is növekednek.

Innen ered a megtévesztő név

A kutatások szerint ez az égi jelenség nevét a rózsaszín lángvirágról kapta, ami ilyenkor kezd el nyílni. A különböző kultúrákban pont emiatt térhet el a rózsaszín hold elnevezése, mert ott más természeti változáshoz kötik az áprilisi teliholdat: van ahol tojásholdank, máshol csírázó fű holdnak nevezik.

Újjászületés, a tavasz kezdete

Úgy gondolják a rózsaszín holdról, hogy az újjászületést, a növekedést és a megújulást jelenti, és tavasz kezdetét az északi féltekén. A hold rózsaszín színe állítólag a szeretetet, az együttérzést és az érzelmi gyógyulást szimbolizálja, és azt az időt, amikor az életedben és az intim kapcsolataidban a pozitív energiára kell koncentrálnod.

Kattints tovább, és megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségeket, amiket mi már nem fogunk látni az életünkben!

Galéria / 10 kép

Csillagászati jelenségek, amiket mi már nem láthatunk

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Tomán Szabina: "Sosem értem el olyan hatalmas sikereket, amikért azt mondhatnám, hogy világklasszis modell voltam" - #Képesvagyok podcast S2E5

A #Képesvagyok podcast legfrissebb adásában Tomán Szabina volt a vendégünk, akivel anyaságról, vállalkozásról, karrierről és a Next Top Model Hungaryről is beszélgettünk.

Kép
Életmód

Elhízáshoz és alvászavarhoz vezethet, ha ezt a 6 gyümölcsöt eszed elalvás előtt!

Lassan itt a nyár, ennek örömére pedig egyre több friss, szezonális gyümölcsöt fogyaszthatunk. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mely gyümölcsöt mikor fogyasztod el, és természetesen az sem, hogy mennyit eszel belőle. Mutatjuk is, melyek azok, amelyek alvászavart is okozhatnak, és hízáshoz is vezethetnek, ha túl későn fogyasztod őket.

Kép
Életmód

7 súlyos hiba, ami miatt túlköltekezel a boltokban

Az élelmiszerek egyáltalán nem olcsók, főleg ha változatosan, egészségesen akarunk táplálkozni. De odafigyeléssel lehet spórolni.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi szexi ruhájában felperzselte a vörös szőnyeget Cannes-ban: ebben az átlátszó csipkeruhában érkezett a filmfesztiválra - FOTÓK

Palvin Barbi ismét tarolt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén: ezt a szexi, átlátszó csipkeruhát viselte!

Kép
Életmód

“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest

Idén májusban a W Budapest a művészetek előtt tisztelegve indítja útjára „Design Exchange” elnevezésű programsorozatát, amely a belsőépítészet, művészet, fotó és tárgyalkotás területeit gyűjti csokorba.

Kép
Sztárok

A 10 legjobban kereső sportoló 2024-ben

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.